Прагляд Поўнай Версіі : З павагай
Прывітанне ўсім мілы форум тэхнічнай электронная я pioacciono апрацоўку я спадзяюся быць у дапамогу, што тычыцца змены электрычнага і электроннага абсталявання.
tecnoracing
16-06-2014, 21:10
прывітанне, дзе ты ?
Backgroop
17-06-2014, 07:46
Добры дзень, Сардэчна запрашаем на форум, раскажыце нам пра вашай et?, як цябе завуць, дзе напісаць.
Добры дзень, Сардэчна запрашаем на форум, раскажыце нам пра вашай et?, як цябе завуць, дзе напісаць.
Правінцыі Бьеллы я 50 гадоў паказаць сярэднюю ацэнку для падкаст электронікі ? нават мой карабель programmo плк, мікракантролераў ў прамысловай сферы я зразумеў, блокі cdi для матацыклаў і картаў для майстэрняў preparatrici з pic, і крывыя, праграмуемыя кручэнняў загадзя , але я не маю яшчэ добра ecu блокі кіравання р? зачыненыя, па крайняй меры, я думаю, хоць я думаю, працу я хацеў бы approffondire вось прычына маей рэгістрацыі на форуме.
Прывітанне і дабро запрашаем :)
tecnoracing
18-06-2014, 22:35
- брава, выдатнае прадстаўленне цяпер вы, што вы там што датычыць картаў можаце зрабіць крывыя праграмуемыя ? гэтая прыгожая рэч, вы робіце гэта на шпульку, я на запальванне?
- брава, выдатнае прадстаўленне цяпер вы, што вы там што датычыць картаў можаце зрабіць крывыя праграмуемыя ? гэтая прыгожая рэч, вы робіце гэта на шпульку, я на запальванне?
Я працую з фірмай, якая будуе шпулькі і генератар, 6-полюсный, з магнітамі ў neudimio вельмі смешна эбу і падлучыць мікракантролер і датчык, які адчувае, што знак зноскі даўжыней, роўнай максімальна загадзя, на практыцы мікра-затрымкі l' імпульс выхад, тиристор scr, што спампаваць кандэнсатар на шпульцы (спампаваць емістная cdi ) праграмаванне мікра-ажыццяўляецца з дапамогай праграмнага забеспячэння на пк рэалізаваны на visual basic і перадаецца праз паслядоўны інтэрфейс да блоку кіравання.
Вельмі добра!!!!!!сардэчна запрашаем
прывітанне і дабро запрашаем
tecnoracing
19-06-2014, 11:46
вельмі прыгожая праца, Брава
everyname
19-06-2014, 11:58
Добры дзень, сардэчна запрашаем!
rdponline
29-06-2014, 07:09
Ну добра, сардэчна запрашаем, карта 2t, хто б мог падумаць...
sa80libero
01-07-2014, 18:34
сардэчна запрашаем:)