Перегляд Повної Версії : Програмування ебу обмін Smart
freddyecu
16-09-2012, 02:30
Привіт всім.. я Повинен перепрограмувати блок керування коробки передач на Смарт ... ви Можете мені сказати, що потрібно і які програми використовувати? Заздалегідь дякую
guidotacco
16-09-2012, 07:57
я чув, що в дизель-800 cdi,ви можете? зробити від ecu двигуна
freddyecu
16-09-2012, 18:29
Я мав на увазі перепрограмування ебу обмін не відповідність з цією двигун
guidotacco
16-09-2012, 21:08
насправді, я не збирався вирівнювання!
NunzioAlfa
01-11-2012, 22:12
Хоча я знаю, що в qst зміни пу? зменшення p? час, швидкість? змінилася? правда?
це ? тема, яка завжди цікавила мене, але я ніколи не зміг активізувати його , побачив, що у мене є smart 700 я можу зробити від свинки спокійно!!!!!!
NunzioAlfa
01-11-2012, 22:45
я на смарт в ****llo механіки р? досвід я маю, але налаштування електронних курсів на жаль немає,але я думаю, це реально, враховуючи, що час, якщо він бере смарт, щоб змінити, звичайно, п ? автоматична коробка передач, але я думаю, ke найкраще, що ви можете зробити,чекаємо когось + експерт
але управління обмін ? завжди в flash 29f400bb або в мікро?
завжди в флеш, вибачте, але чому? - доведеться його перепрограмувати?
поруч, де st? я c'? укладачів також досить відомим, що про смарт-перший ряд збирає кнопок змінена на кермі..***** і обличчя? не маю більше поняття.....
Хоча я знаю, що в qst зміни пу? зменшення p? час, швидкість? змінилася? правда?
також я чув, якщо це правда, не s?, але я не знаю, як він може діяти і де знаходяться дані, обмін
завжди в флеш, вибачте, але чому? - доведеться його перепрограмувати?
не ? що я хочу перепрограмувати я просто хотів зрозуміти, чи є ?ра можете скоротити час змінилося
NunzioAlfa
03-11-2012, 10:32
msport (exil77grande)
03-11-2012, 11:44
хлопці, ви не по темі, ми тримаємо пост в чистоті і в разі ne відкрийте конкретного.
ecuboost
03-11-2012, 12:19
але не думайте, що швидкість? змінилися залежить від механіка?я думаю, що, якщо вони вже? ori, робили його змінити + швидко, F1 були кілька років, щоб скасувати повністю простою перемикання передач, і я не думаю, що вони просто виправили електроніки...а мені було б корисно confrondare smart з іншими авто, послідовна, які мають змінилося-й? швидко.
msport (exil77grande)
03-11-2012, 12:32
на карті ви можете трохи змінити швидкість звуку змінюється,тема закрита, у разі відкрийте конкретної посади.