Прагляд Поўнай Версіі : Праграмаванне эбу абмен Smart
freddyecu
16-09-2012, 02:30
Прывітанне ўсім.. я Павінен перапраграмаваць блок кіравання скрынкі перадач на Смарт ... вы Можаце мне сказаць, што трэба і якія праграмы выкарыстоўваць? Загадзя дзякую
guidotacco
16-09-2012, 07:57
я чуў, што ў дызель-800 cdi,вы можаце? зрабіць ад ecu рухавіка
freddyecu
16-09-2012, 18:29
Я меў на ўвазе перапраграмаванне эбу абмен не адпаведнасць з гэтай рухавік
guidotacco
16-09-2012, 21:08
на самай справе, я не збіраўся выраўноўвання!
NunzioAlfa
01-11-2012, 22:12
Хоць я ведаю, што ў qst змены пу? памяншэнне p? час, хуткасць? змянілася,? праўда?
гэта ? тэма, якая заўседы цікавіла мяне, але я ніколі не змог актывізаваць яго , убачыў, што ў мяне есць smart 700 я магу зрабіць ад свінкі спакойна!!!!!!
NunzioAlfa
01-11-2012, 22:45
я на смарт ў ****llo механікі р? вопыт я маю, але налады электронных курсаў, на жаль, няма,але я думаю, гэта рэальна, улічваючы, што час, калі ен бярэ смарт, каб змяніць, вядома, п ? аўтаматычная скрынка перадач, але я думаю, ke лепшае, што вы можаце зрабіць,чакаем каго-то + эксперт
але кіраванне абмен ? заўседы ў flash 29f400bb або ў мікра?
заўседы ў флэш, прабачце, але чаму? - давядзецца яго перапраграмаваць?
побач, дзе st? я c'? складальнікаў таксама досыць вядомым, што пра смарт-першы шэраг збірае кнопак зменена на рулі..***** і твар? не маю больш паняцці.....
Хоць я ведаю, што ў qst змены пу? памяншэнне p? час, хуткасць? змянілася,? праўда?
таксама я чуў, калі гэта праўда, не s?, але я не ведаю, як ен можа дзейнічаць і дзе знаходзяцца дадзеныя, абмен
заўседы ў флэш, прабачце, але чаму? - давядзецца яго перапраграмаваць?
не ? што я хачу перапраграмаваць я проста хацеў зразумець, ці есць ?ра можаце скараціць час змянілася
NunzioAlfa
03-11-2012, 10:32
msport (exil77grande)
03-11-2012, 11:44
хлопцы, вы не па тэме, мы трымаем пост у чысціні і ў выпадку ne адкрыйце канкрэтнага.
ecuboost
03-11-2012, 12:19
але не думайце, што хуткасць? змяніліся залежыць ад механіка?я думаю, што, калі яны ўжо? ori, рабілі яго змяніць + хутка, у F1 былі некалькі гадоў, каб адмяніць цалкам прастою пераключэння перадач, і я не думаю, што яны проста выправілі электронікі...а па мне было б карысна confrondare smart з іншымі аўто, паслядоўная, якія маюць змянілася-й? хутка.
msport (exil77grande)
03-11-2012, 12:32
на карце вы можаце змяніць трохі хуткасць гуку змяняецца,тэма закрыта, у выпадку адкрыйце канкрэтнай пасады.