Перегляд Повної Версії : info півник 4 v54
привіт або тільки недавно купив півник 4 v54 велосипеди можуть бути в послідовний, це добре, читає і пише казки
я тестую в bdm я ніколи особисто або тільки візу зробити, або береться з ecu в sfasciacarrozza тип marelli 6jf
з комплекту я euscito один scedino, що тому marelli simens delhpi cmd, але я повинен використовувати, щоб змусити не можу погасити deirettamente проводу над????:confused::confused:
Всередині у вас є pdf з усіма інструкціями............
faberecu
15-06-2014, 01:40
баланси газу чоловічий жіночий вимірювання правильно , сальдо на друкованій платі і вставити , прибрати опір від 0
giuseppeturbo
15-06-2014, 08:20
Якщо ви використовуєте в schedini пружини і pi? швидкий і зручний, не забудьте bi використовувати schedino cmd розташовуватися між плоский курка і телевізор з плоским екраном, який йде на блок управління в pdf у вас є всі пояснення
faberecu
15-06-2014, 12:14
мабуть, не має ....
giuseppeturbo
16-06-2014, 11:06
я зрозумів, що її не було, мій був просто рада
в комплект не вийшли bebes зварити хотів вирішити всі saldandoli (телевізор з плоским екраном ecu), тому що schedini не інший перехідник( flat)( bdm ecu )я думав, сходить до 4 дроти використовувати і приварити принаймні, для marelli
Якщо ви використовуєте в schedini пружини і pi? швидкий і зручний, не забудьте bi використовувати schedino cmd розташовуватися між плоский курка і телевізор з плоским екраном, який йде на блок управління в pdf у вас є всі пояснення
на мареллі робить schedino ? прямий...телевізор з Плоским екраном і schedino стоп, що важливо pin 1...........
напруга 3 або 5 v ок
для pin-коду 1 cme-я можу його ідентифікувати??
ось посилання.....:cool::cool::cool:
Backgroop
17-06-2014, 07:49
Обговорення перенесено в правильному розділі, в наступний раз, коли ви робите більше? увагу
ось посилання.....:cool::cool::cool:
дякую тобі за ті ж зображення, що або в документах, курка 4 я мав на увазі підключення без використання schedini при оплаті відразу 4 дроти, необхідні плоского кабелю на ecu.......