Прагляд Поўнай Версіі : брава 1.6mjet рэстайлінг 120cv
прывітанне , я павінен супаставіць вышэйадзначаныя аўтамабілі...варта прымацаваць да эбу edc16c39, калі я не памыляюся.
як я магу ведаць, калі гэта мае гдк абнаўляюцца ці не?
як праграміст я v54 mini, які цяпер працуе добра..
для доказу я магу чытаць ...калі закон правільна я магу напісаць без праблем? або вось рызыкі блакавання або іншы?
resty і prerestyling што-то змяніць, як ecu?
запал рухавікоў
12-06-2014, 22:11
Добры дзень, вы кажаце пра эбу edc16c39+ 5 еўра розных, я не змог прачытаць з бд, зараз, як я бачу, я раблю непасрэдна ў bdm , праца менш часу і працы + бяспечна...
Добры дзень, вы кажаце пра эбу edc16c39+ 5 еўра розных, я не змог прачытаць з бд, зараз, як я бачу, я раблю непасрэдна ў bdm , праца менш часу і працы + бяспечна...
а запал рухавікоў у bdm, вы робіце іх "на лета", і тады вы больш не? упэўнены, чаму? вы робіце поўную рэзервовую копію
ес толькі праблема, што калі ен v54 mini не мае bdm.
запал рухавікоў
13-06-2014, 11:18
Але калі не.вы таму non.la.legge нават і, відавочна, не blocco.nulla правільна?
запал рухавікоў
13-06-2014, 18:34
пачынае рабіць ecu id і паглядзець, калі вызначае, пасля паспрабуйце зрабіць чытанне, толькі чытанне не блакуе нічога
ок, правядзе працы? у любым выпадку, калі ? €5 ўпэўнены, што паслядоўны не таму? чаму? будучы v54 мой ? у снежні 2012 года, як спіс драйвераў аўтамабілі, як правіла,
legendaryslave
13-06-2014, 21:50
ок, правядзе працы? у любым выпадку, калі ? €5 ўпэўнены, што паслядоўны не таму? чаму? будучы v54 мой ? у снежні 2012 года, як спіс драйвераў аўтамабілі, як правіла,
у мяне было таксама, я праблем з гэтай версіяй экю, якія ен не чытаў ад паслядоўнага вырашана, адкрыўшы яго і зрабіў у bdm-ранейшаму атакуе ўсе дрэнна, што ідзе не чытайце
вы , я чуў, уладальнік і пацвердзіў мне, што ? €5...з міні-або бд або нічога, ahim?...чаму ў аўторак? яго буду чытаць, і мы бачым, што памылка ў ecuid
ах 2 driver 1.6/1.9 mjet, што я пеўнік, які я павінен выкарыстоўваць? пратакол K-line або CAN ?
ок, чытаецца з пратаколу kline...МОЖА даваў памылкі часопіса "звяртайцеся ў службу падтрымкі"..я спытаў чытання падключыць некаторыя pin ecu ў выпадку, калі не будзе чытаць, я даў ок ? футбольны чытанне ...заўтра я прыкладаю экран ecu id cos? проста есць ідэя, калі c'? некаторыя анамаліі ці не, перш чым пачаць пісаць..
убачыўшы ложак у kline ? адзін edc16c39 класічны тып 1.9 mjet 150cv 2006-2007 гадоў, так сказаць, класічныя, якія мы рабілі, нават з bdm100?
macinische90
18-06-2014, 08:50
Прывітанне сказаць, у рэшце l вы зрабілі гэта "брава"? См ? туды ў канчатковым выніку?
ды нічога, я чытаў файл, як толькі я скончыў, я пішу...***** і правілы я павінен ісці ціха..
калі-небудзь, здарыцца што-то: bravo €5, як правіла edc16c39 з працэсарам да гэтага часу, такім чынам, CAN пратакол, і замест таго, kline класічнай.
калі закон у k-line, як правіла, мае mpc555
напісана без праблем ;) дзякуй, хлопцы