Перегляд Повної Версії : двомісний карту на блок управління lancia delta EVO
Emanuele54
10-06-2014, 17:05
Привіт всім,
я попросив можливість? мати подвійну карту на lancia delta evo, тепер s? що існує декілька програм, які дозволяють з'єднання 2 файлів для створення ємності на двох, але мій сумнів полягає в можливості? написати такий файл всередині ємності подвійного eprom......
я поясню краще, якщо я приєднаюся 2 файлу deltona (що в моєму випадку ? 16k,), отримуючи файлу 32k, починаючи з eprom 27c128 я можу записати новий файл в 27c256???
Дякую
faberecu
13-06-2014, 00:08
yess
дублювання файлів
або зайди в cmd
зробіть copy/b
baraldino
22-06-2014, 18:42
Також цікавить мене
Я чув, що можна керувати 2 карти різних passanxo карти з допомогою простого перемикача можна?
хто-небудь бачив/робив щось подібне?
Також цікавить мене
Я чув, що можна керувати 2 карти різних passanxo карти з допомогою простого перемикача можна?
хто-небудь бачив/робив щось подібне?
це рішення працює.
baraldino
23-06-2014, 16:40
я знаю, що сказати, як треба робити?
як ? gi? сказали, потрібен eprom здібностями? двомісний, написати 2 файлу d?fferenti , застосувати до основі eprom вимикач перемикання, який переміщується адресу початку eprom.
не пам'ятаю зараз в який пін-коду, але, можливо, на форумі є? якийсь експерт, який знає.
baraldino
23-06-2014, 18:41
я вже зробив запис у подвійний (2 золота), і сів на нього є 27c256
але, на жаль, я поняття не маю, як ви могли б зробити для перемикання з одного кінця карти в інший, застосовуючи 2 різних
я вже зробив запис у подвійний (2 золота), і сів на нього є 27c256
але, на жаль, я поняття не маю, як ви могли б зробити для перемикання з одного кінця карти в інший, застосовуючи 2 різних
привіт!!!!! якщо ви вже озвучив карту ( як рекомендується з допомогою команди copy або, ще краще, я використовував команду append від dos 6.2..) вам потрібно тепер 27c512
щоб зрозуміти, який пін-код ви повинні поставити в один з перемикачем дивитися data sheet компонентів...
Emanuele54
25-06-2014, 09:44
Привіт,
я пробував різні рішення, як знайти min мережі, за допомогою зварювання опором або щось ще, але пам'ять 256 з подвійною файл, не працює......... треба знайти гніздо перемикаючи вильоту файлу, який я не можу ніде знайти!
тільки в Alientech є щось подібне, але тільки з пам'яттю 256 512........
як вам ? було вже? пояснив, ви не повинні використовувати 27256 але 27512.
лише один вихідний файл ? зміст 27256 в цілому.
для наявності 2 необхідно eprom з нарощуванням? двомісний
baraldino
25-06-2014, 10:33
моя серія увійшов один 27128 для цього я поставив 27256
Emanuele54
25-06-2014, 10:35
НІ, може бути, не ясно! Мій вихідний файл і встановлений на 128, а потім я повинен використовувати 256..... якщо хтось не кажіть мені, що це не має нічого спільного, і я повинен використовувати занадто 512.
Крім того, як встановити і використовувати перемикач для зміни карти?
НІ, може бути, не ясно! Мій вихідний файл і встановлений на 128, а потім я повинен використовувати 256..... якщо хтось не кажіть мені, що це не має нічого спільного, і я повинен використовувати занадто 512.
Крім того, як встановити і використовувати перемикач для зміни карти?
Правильно 256, може бути, ви, можливо, неправильний повісити файлу для розщеплення. не потрібно ніяких патрона зокрема.. якщо ні, що pin-біта більш істотним, що дає вам доступ до другий примірник карти-доведеться триматися подалі від друкованих та підключити його до перемикача, який вас посилає на один логічний, коли ви хочете зробити переміщення :)
Emanuele54
25-06-2014, 11:35
могли б ви дати мені якусь пораду в pi??
не вас є схема або можливість? поясніть краще, що мені робити?
чому? я не знаходжу нічого, що функції......
Дякую
могли б ви дати мені якусь пораду в pi??
не вас є схема або можливість? поясніть краще, що мені робити?
чому? я не знаходжу нічого, що функції......
Дякую
я можу спробувати.. дай мені точну модель eprom і назва заводу-виробника, що просто не можу позбутися роботи, робити ще один погляд на datasheet
і якщо ви будете стосуватися двох блоків замість? два eprom? зміна проводки і перемикач, щоб включити один або інший...? можливо?
Emanuele54
25-06-2014, 19:49
Модель eprom 256:
St m27c256b
Дайте мені знати, спасибі
і якщо ви будете стосуватися двох блоків замість? два eprom? зміна проводки і перемикач, щоб включити один або інший...? можливо?
...бо що робити зло-так і ускладнювати собі життя... з eprom подвійний ви можете це все зробити... двох блоків, які дійсно важко керувати... всі значення датчиків будуть завищені, тому що вхід, можливість перезарядки б зменшити імпедансів ж і змінити значення читання..
Модель eprom 256:
St m27c256b
Дайте мені знати, спасибі
ок, ідеальний, я бачу, що говорить datasheet
Emanuele54
09-07-2014, 09:37
Процедура виконана як з одного eprom ємності подвійною з подвійною eprom.... Нехай сидять, резистори і все інше не працюють, щоб включити комутатор в будь-якому випадку необхідно використовувати компонент припою, що дозволяє комутатору порибалити l ел? правильно карту, яку ви хочете використовувати
Привіт
baraldino
09-07-2014, 09:48
Дуже добре
Ви знаєте, скажіть мені, що тип компонента, і де я можу його знайти
Я радий, що ти зміг.... як ви говорите, не був складним. Шкода тільки, що не зміг відповісти вчасно.. я був у відрядженні і не міг читати ****... !!!
хлопці...ж проблема...я читав в інтернеті, що, може бути, ви можете? зробити подвійний eprom без купити карту....ви скажіть мені, як це зробити? Навіть c'? сколково? побігти 3-4 карти...?
Дякую
хлопці...ж проблема...я читав в інтернеті, що, може бути, ви можете? зробити подвійний eprom без купити карту....ви скажіть мені, як це зробити? Навіть c'? сколково? побігти 3-4 карти...?
Дякую
що типу eprom потрібно зробити роботу ?
Emanuele54
22-11-2014, 17:45
Потрібно купити eprom подвійної величини та купон для комутатора інакше нічого не працює.... В інтернеті ви знайдете все, що програмне забезпечення, щоб об'єднати карти
Потрібно купити eprom подвійної величини та купон для комутатора інакше нічого не працює.... В інтернеті ви знайдете все, що програмне забезпечення, щоб об'єднати карти
купон і тільки для тих, хто не хоче паяти дроти....
що типу eprom потрібно зробити роботу ?
27c128, gi? купуйте у 27sf256 або 512....але проблема ? як вибрати карти...
Emanuele54
22-11-2014, 18:08
Пробував всі схеми, мислимих з дроту припаяні або резисторів, але все фантазії...... Не працюють, якщо ви не у вас? зробив це експеримент, і, отже, у вас є схеми, які я не зміг знайти! Мені це вдалося тільки з одним schedino інших способів, абсолютно немає
Emanuele54
22-11-2014, 18:28
Просто 256 на дві карти, в іншому випадку, то це залежить від того, скільки карт ви хочете встановити c'? тих, хто навіть чотири, я їх два....
Пробував всі схеми, мислимих з дроту припаяні або резисторів, але все фантазії...... Не працюють, якщо ви не у вас? зробив це експеримент, і, отже, у вас є схеми, які я не зміг знайти! Мені це вдалося тільки з одним schedino інших способів, абсолютно немає
ніхто не schedino !!! я не пробував і, чесно кажучи, ніколи не дивився, якщо є schemini навколо, і те, що пропонують, тому що і простіше, ніж здається. в тому, що машина і встановлена eprom ?? ви вже дві карти готові?
Просто 256 на дві карти, в іншому випадку, то це залежить від того, скільки карт ви хочете встановити c'? тих, хто навіть чотири, я їх два....
...і після цього говориш нам, як зробити switcharle??... А що ви використовували? Схема?
Emanuele54
24-11-2014, 15:15
привіт,
ці посилання не поставити тих, хто ПРОДАЄ........ (якщо адміністратори тоді я, погоджуються з тим, що місце, де можна знайти матеріал), що вирішує проблему з чотирма гроші!
Dual Eprom-Map
Dual Eprom-Map дозволяє встановити на ECU дві карти управління двигуном різні.
? можна налаштувати Dual Eprom-Map, щоб використовувати два eprom по-різному, або замінити ніж оригінал розмір двомісний за допомогою програмного забезпечення в комплекті.
сумісний з усіма eprom сімей: 27Cxx, 28Cxx, 28F400, 29F400
входять в комплект поставки
1x Dual Eprom-Map
1x Перемикач
1x Toggle Copper Carbon Look
1x провід wire wrapping
1x програмне Забезпечення та Інструкції по установці
задоволені?
ciiaaaoooo
привіт,
ці посилання не поставити тих, хто ПРОДАЄ........ (якщо адміністратори тоді я, погоджуються з тим, що місце, де можна знайти матеріал), що вирішує проблему з чотирма гроші!
Dual Eprom-Map
Dual Eprom-Map дозволяє встановити на ECU дві карти управління двигуном різні.
? можна налаштувати Dual Eprom-Map, щоб використовувати два eprom по-різному, або замінити ніж оригінал розмір двомісний за допомогою програмного забезпечення в комплекті.
сумісний з усіма eprom сімей: 27Cxx, 28Cxx, 28F400, 29F400
входять в комплект поставки
1x Dual Eprom-Map
1x Перемикач
1x Toggle Copper Carbon Look
1x провід wire wrapping
1x програмне Забезпечення та Інструкції по установці
задоволені?
ciiaaaoooo
Так, я знаю, вже?.... але я знаю, що люди навіть не купив... фактично поставивши маса контактів і накладення eprom (в даному випадку 3 або чотири) з простий перемикач 1-2-3-4, ? вдалося.....але не кажіть мені, як.....занадто багато старих речей
витрат практично нуль
не вдаючись у подробиці принципу ? це: просто покладіть eprom здібностями? двомісний і колеги маси або постійного струму в MSB, в залежності від того, якщо вам потрібна перша або друга карта. На практиці знадобляться також кілька резисторів і конденсаторів, але принцип ? .