Перегляд Повної Версії : проблеми recovery bmw після defap
alexracing
09-06-2014, 19:56
всім привіт, викладу мою проблему довелося з bmw 525d e60 після того як ви завантажили карту з видаленням egr + fap машину і відразу пішов добре задовільні результати,тільки шляхи десятка кілометрів автомобіль не працює,на діагностику не піднімається тиск турбо,iniziono деякі елементи управління, які проводки датчик fap,контроль геометрії турбокомпресора, але нічого, то завантажує файл ж проблема з помилками в діагностиці 48a0 система fap - 4d00 система fap - 481a fap забиті-41ba датчик різниці тиску,в цей момент навантаження вихідний файл defappato з ******* і продовжує машині, щоб не йти з тієї ж помилки, перелічені вище,у діагностиці значення маси повітря ,прес. rail хороші, якщо qualquno може дати мені поради вітаються спасибі.
додаю вихідний файл і то, спочатку завантажується.
dvdtuning
09-06-2014, 22:12
ви обнуляється значення dpf, перш ніж писати файл nodpf?
здрастуйте, поверніть файл орі з діагнозом зайдіть в налаштування і введіть на dpf замінити, потім завантажити цей файл і дайте мені знати, як v? привіт і хорошу роботу....
faberecu
10-06-2014, 00:30
ви видалили фізично dpf ?
alexracing
10-06-2014, 07:30
я не зробив ніякої настройки перед завантаженням файлу,в діагностиці я тільки функція скидання значення датчика тиску диференційованої системи dpf,я фізично видалені dpf
alexracing
10-06-2014, 09:45
проблема вирішена,в діагностиці активної завантаження вихідний файл у мене завжди та ж проблема з натисканням turbo max 0,6 в цей момент, перевіряючи розряду, другий фільтр спочатку не взяв, вважаючи в розібраному вигляді, і він був повністю повернутий,я свердлив свердло 18 мм, зібрав автомобіль взяв він працювати,спасибі за ваш внесок. ( це я до alien ,я спробував ваше рішення, тому що я не маю права завантажувати файли, але завдяки дуже) хороша робота для всіх.