Прагляд Поўнай Версіі : праблемы recovery bmw пасля defap
alexracing
09-06-2014, 19:56
усім прывітанне, выкажу маю праблему прыйшлося з bmw 525d e60 пасля таго як вы загрузілі карту з выдаленнем egr + fap машыну і пайшоў адразу добра здавальняючыя вынікі,толькі шляхі дзясятка кіламетраў аўтамабіль не працуе,на дыягностыку не падымаецца ціск турбо,iniziono з некаторыя элементы кіравання, якія праводкі датчык fap,кантроль геаметрыі турбакампрэсара, але нічога, то загружае зыходны файл ж праблема з памылкамі ў дыягностыцы 48a0 сістэма fap - 4d00 сістэма fap - 481a fap забітыя-41ba датчык рознасці ціску,у гэты момант нагрузка зыходны файл defappato з ******* і працягвае машыне, каб не ісці з той жа памылкі, пералічаныя вышэй,у дыягностыцы значэння масы паветра ,прэс. rail добрыя, калі qualquno можа даць мне парады вітаюцца дзякуй.
прыкладаю зыходны файл і тое, першапачаткова загружаецца.
dvdtuning
09-06-2014, 22:12
вы абнуляецца значэння dpf, перш чым пісаць файл nodpf?
добры дзень, вярніце файл врі з дыягназам зайдзіце ў налады і ўвядзіце на dpf замяніць, затым загрузіць гэты файл і дайце мне ведаць, як v? прывітанне і добрую працу....
faberecu
10-06-2014, 00:30
вы выдалілі фізічна dpf ?
alexracing
10-06-2014, 07:30
я не зрабіў ніякай налады перад загрузкай файла,у дыягностыцы я толькі функцыя скіду значэння датчыка ціску дыферэнцыраванай сістэмы dpf,я фізічна выдалены dpf
alexracing
10-06-2014, 09:45
праблема вырашана,у дыягностыцы актыўнай загрузкі зыходны файл у мяне заўседы тая ж праблема з націскам turbo max 0,6 у гэты момант, правяраючы разраду, другі фільтр першапачаткова не ўзяў, мяркуючы у разабраным выглядзе, і ен быў цалкам павернуты,я свідраваў свердзел 18 мм, сабраў аўтамабіль узяў ен працаваць,дзякуй за ваш уклад. ( гэта я да alien ,я паспрабаваў ваша рашэнне, таму што я не маю права загружаць файлы, але дзякуючы занадта) добрая праца для ўсіх.