КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Autocom не запускаецца - файл main.exe

rimec
09-06-2014, 09:02
Прывітанне
Я выкарыстаў autocom 2013 r2 да 2-х дзен таму, то ўдар не загружаўся-й? адзначыўшы, перапыненне выканання файла main.exe. Я заяўляю, што пк не ? не я запампаваў іншыя праграмы і не ўсталяваў антывірус.
Пастаўшчыком праграмы мне паказалі, як з-за праграмы frameworks Windows я выдаліў, цяпер autocom-тое, але не ў рэжыме? агульны.
Чаму? гэтая праграма Windows пачаў ход даць праблемы з autocom?
чаму? аднак, c'? яшчэ канфлікт з дыягназам радавая autocom?
хто-небудзь меў такія праблемы?
дзякуй за супрацоўніцтва

tech
09-06-2014, 22:38
Прывітанне
Я выкарыстаў autocom 2013 r2 да 2-х дзен таму, то ўдар не загружаўся-й? адзначыўшы, перапыненне выканання файла main.exe. Я заяўляю, што пк не ? не я запампаваў іншыя праграмы і не ўсталяваў антывірус.
Пастаўшчыком праграмы мне паказалі, як з-за праграмы frameworks Windows я выдаліў, цяпер autocom-тое, але не ў рэжыме? агульны.
Чаму? гэтая праграма Windows пачаў ход даць праблемы з autocom?
чаму? аднак, c'? яшчэ канфлікт з дыягназам радавая autocom?
хто-небудзь меў такія праблемы?
дзякуй за супрацоўніцтва

Паспрабуйце паўтарыць ўстаноўку праграмы autocom!!

Peppino
09-06-2014, 23:20
8050dovresti ачысціць ваш кампутар ва ўсіх яго частках, выканайце наступныя дзеянні

Перад усталеўкай новай версіі праграмнага забеспячэння 2013.R2 Autocom / Delphi
Спачатку выдаліць папярэднія версіі
выконвайце інструкцыям у прымацаваным файле

rdponline
29-06-2014, 11:21
На самай справе ачысціць ваш кампутар, як ад ваджэння, пепіна і ў вас павінен быць усталяваны net.framework ад 1 да 4 і visualc++ ад 2005 да 2010, калі ў вас xp sp3

radd7
я адключыў антывірус, я заяўляю, у мяне windows 7 professional 64 bit, пры запуску ўстаноўкі файл main .exe мне кажа: main перастаў працаваць. Рашэнні? не магу ўсталяваць