Перегляд Повної Версії : Передавати код ключа
Привіт, хлопці, хто знає, як передати ключ від 24c04? Я повинен пройти його з першої на другу.Автомобілі є ібіца TDI130cv і Гольф-TDI130cv
Теми дуже цікаві,я б хотіла знати, яке програмне забезпечення та обладнання ви можете? зробити цю операцію.
я думаю, що carprog повинні зробити це або zedbull
Але ці два засоби роблять яка? клонування ключів?ви можете пояснити, як це робиться .
чесно кажучи, я carprog і я використав його для інших речей, мені не доводилося використовувати його для клонування ключів, перо-ду, який має антену, куди вставляти ключ для fre l клонування я шукав pdf, який навчав procedur ,і я не міг знайти, вам повідомляю, що carprog не робить, всі ключі ,кожен інструмент має свої обмеження.
чет я не хочу копіювати ключі, але передати код іммо з 24c04 до іншого...завжди ? можливим
Здрастуйте, ви повинні використовувати програматор eprom, спочатку прочитати, а потім записати на інший ecu, друге рішення, ви повинні використовувати vag commander читати код, а потім записати його на іншій машині oviamente ressettare перший старий....
Деньок. з vag k commander 1.4 за trq,або будь-який інший програміст туристичне читання і запис 24c04!!
вибачте флеш-кількість hw і sw різні...працює в будь-якому випадку? я знав, немає..