Перегляд Повної Версії : Півень v53 і gp abart
Привіт, хлопці мені потрібна допомога, тому що ви я кажу про ecu-не знаю, чи повинен я під вимоги мій родич (можливо, зіставляти) gp abarth, яких я знав, вказати рік, з самого початку, що вони знайомі різноманітності? з двох екю tjet і mutiair, що робиться в j-tag те, що мені не повернутися і режим? читання x bosch мене tjet, де в папці gallo v 53 я знайшов 2 фото з двох різних ярликів naa, перш ніж я побачив, що c'? написав firmaware required, і всередині ecu оплачуються резисторів, але якщо я бачу, дріт boot на другий я бачу тільки 2012 tool caco "мегафон" і підключенні на ecu для читання з транзистор-враховуючи, що я також v 48 який ? посилання, що я повинен зробити два, і які відмінності є? Вибачте занадто багато питань, спасибі заздалегідь, якщо хто хоче відповісти на цей запит добрий вечір
legendaryslave
06-06-2014, 01:05
якщо ви, трапляється, по м7.9.10 ти в boot, якщо ви, трапляється, на mj8 в jtag :cool:
Спасибі leggendary але це, як я зрозумів, те, що цікавило знати, і різниця в два посилання на фото бош ???
Не може дати мені пораду ? Дякую
legendaryslave
07-06-2014, 01:09
Спасибі leggendary але це, як я зрозумів, те, що цікавило знати, і різниця в два посилання на фото бош ???
всі працюють, ви самі вирішуєте, що вам подобається більше особисто я завжди використовував дві resitenze від 100hom
Ок, персонал останнім info двох опорів раз зварних нехай йдуть або йдуть зняті?
Ок, персонал останнім info двох опорів раз зварних нехай йдуть або йдуть зняті?
залишки опору закони, напиши, а потім видалиш,
Ок, спасибі величезне
Але хтось вже пробував? писати multiair з v53 від послідовного порту або jtag?
CorsaroKr
03-07-2014, 11:06
час тому я написав GP abarth m7.9.10 безпосередньо від послідовного порту, прочитану у віртуальному, так і в письмовій (у кілька разів для тестування різних step) - без проблем
Ок, спасибі, але я був зацікавлений також у multiair, якщо хто-то вже? ми намагалися
Senna_90
13-07-2014, 01:47
якщо хочете грати безпечно ви можете зробити в boot і спи спокійно ;)
Але multi air nn файн boot, але jtag і те, що я хотів знати, чи хтось робив з v53
якщо потрібно, повторіть спробу-й? step , ви risaldate завжди резисторів...або в boot зробіть перший раз, а потім просто?