Прагляд Поўнай Версіі : Певень v53 і gp abart
Прывітанне, хлопцы, мне патрэбна дапамога, таму што вы, я кажу пра ecu-не ведаю, ці павінен я пад патрабаванні мой сваяк (магчыма, супастаўляць) gp abarth, якіх я ведаў, пазначыць год, з самага пачатку, што яны знаемыя разнастайнасці? з двух экю tjet і mutiair, што робіцца ў j-tag тое, што мне не вярнуцца і рэжым? чытання x bosch мяне tjet, дзе ў тэчцы gallo v 53 я знайшоў 2 фота з двух розных ярлыкоў naa, перш чым я ўбачыў, што c'? напісаў усе firmaware required, і ўнутры ecu аплачваюцца рэзістараў, але калі я бачу, дрот boot на другі я бачу толькі 2012 tool caco "мегафон" і падключэнні на ecu для чытання з транзістар-улічваючы, што я таксама v 48 які ? спасылку, што я павінен зрабіць два, і якія адрозненні есць? Прабачце занадта шмат пытанняў, дзякуй загадзя, калі хто хоча адказаць на гэты запыт добры вечар
legendaryslave
06-06-2014, 01:05
калі вы, здараецца, па м7.9.10 ты ў boot, калі вы, здараецца, на mj8 ў jtag :cool:
Дзякуй leggendary але гэта, як я зразумеў, тое, што цікавіла ведаць, і розніца ў два спасылкі на фота бош ???
Не можа даць мне савет ? Дзякуй
legendaryslave
07-06-2014, 01:09
Дзякуй leggendary але гэта, як я зразумеў, тое, што цікавіла ведаць, і розніца ў два спасылкі на фота бош ???
усе працуюць, вы самі вырашаеце, што вам падабаецца больш асабіста я заўседы выкарыстоўваў дзве resitenze ад 100hom
Ок, персанал апошні info двух супраціваў раз зварных хай ідуць або ідуць знятыя?
Ок, персанал апошні info двух супраціваў раз зварных хай ідуць або ідуць знятыя?
рэшткі супраціву законы, напішы, а потым адвядзеш,
Ок, дзякуй вялікі
Але хто-то ўжо спрабаваў? пісаць multiair з v53 ад паслядоўнага порта або jtag?
CorsaroKr
03-07-2014, 11:06
час таму я напісаў GP abarth m7.9.10 непасрэдна ад паслядоўнага порта, прачытаную у віртуальнай, так і пісьмовай (у некалькі разоў для тэставання розных step) - без праблем
Ок, дзякуй, аднак я быў зацікаўлены таксама ў multiair, калі хто-то ўжо? мы спрабавалі
Senna_90
13-07-2014, 01:47
калі хочаце гуляць бяспечна вы можаце зрабіць у boot і спі спакойна ;)
Але multi air nn файн boot, але jtag і тое, што я хацеў ведаць, ці быў хто-то рабіў з v53
калі трэба, паўтарыце спробу-й? step , вы risaldate заўседы рэзістараў...або ў boot зрабіце першы раз, а затым проста?