КПК

Перегляд Повної Версії : картки основних

ecuboost
14-09-2012, 22:45
привіт, мій я маю на увазі в тому пості ? щоб зрозуміти, хто як і я збирається, які починаються карти необхідні для ретуші, щоб мати легкі поліпшення, ми очікуємо користувачів-й? експерти які, звичайно, не скажуть нам хитрощі, але досить принципів.

mavaila1972
14-09-2012, 23:05
Карти, які необхідно торкнутися, залежать від системи уприскування CR-PD VP44 VP37 і т. д. і т. п., рекомендую сторін Cr edc15 завантажених файлів орі і mod і намагається зрозуміти, як карти, які можуть використовувати
Якщо ви хочете зрозуміти стратегії lavore з ecu скачати winols і починається.Хороша Робота

lupak
29-09-2012, 01:19
Привіт Andreap, я теж новачок, намагаюся зрозуміти, CR EDC15 за те, що я зрозумів, карти суттєвими є :
-обмежувач крутного моменту
-тиск турбо
-тиску в рампі
-карту педаль
тобто час вприскування і досягнень, які є більш складними (поки що я нічого не знайшов за яким критерієм давати кроком)
ах, я забув карту парів, які повинні бути придатними на все інше
всі карти пов'язані один з одним і мають осі, які, як ви казали, mavaila1972 winols може сказати вам, що для того, щоб краще інтерпретувати карту.
Хороша робота!!!

magi1984
29-09-2012, 07:50
додам також збагачення при прискоренні і обсяг? паливо впорскується, багато хто називає її нм на iq, цю картку ? майже завжди поза драйверів ecm titanium

lupak
29-09-2012, 20:31
Вибачте magi1984, але збагачення при прискоренні, не ? карту педаль ?

magi1984
29-09-2012, 22:54
ви вибачте, я не бачив, що ти вже? написав!

lupak
29-09-2012, 23:28
У всякому разі, в декількох драйвер ecm для мого автомобіля (edc15c2) карту педаль (збагачення при прискоренні) ? є.
Осі :
x= про morore
Y= положення педалі
Z= IQ

magi1984
30-09-2012, 00:38
і що ? справу? паливо впорскується, що часто не вистачає

sa80libero
30-09-2012, 14:07
ви насправді карта дуже важливо для хорошої врожайності, на жаль, майже завжди і з драйвера....

magi1984
30-09-2012, 18:06
як правило, для карту нм на iq я б сказав, дають однакові прирости даних на карту педаль,чому? якщо педаль вимагає на 10% більше? справу? паливо впорскується повинен задовольнити цей попит,значить має бути на 10% більше?

lupak
01-10-2012, 20:09
Scua magi1984 що ? теорія, наприклад, мій файл ori запиту 70 мм3 в карту педаль на всіх оборотах, але обмежувач крутного моменту обмежує до 60 мм3, як максимум, на 1750 об/м.
отже, збільшення кількості палива не повинні бути зроблені у відповідності з кроком карті педалі, але, як на мене, треба добре вирівняти карту диму, карту педалі і обмежувач крутного моменту і дати йому кроком, в те, що нас обмежує, дизель,в моєму випадку ? обмежувач крутного моменту, так? також карту парів має межу 64,3.

magi1984
01-10-2012, 20:44
відмінне спостереження, я новачок, я завжди говорив! Я дуже радий бути виправлена, це корисна інформація

lupak
01-10-2012, 23:37
Те ж саме, я теж новачок, давайте подивимося, якщо хтось більш досвідчений може дати нам підтвердження.

magi1984
02-10-2012, 07:18
ви використовуєте?winols?
Чому? з ecm titanium, якщо у вас є нові драйвера подивитися значення, як ви говорите, і ви можете дати кроком правильні заощаджуючи ваші розрахунки. Але, якщо драйвера сон-типу старий подивитися тільки значення, але ви не знаєте, в чому, чорт забирай, відповідає в більшості карт...

lupak
02-10-2012, 10:48
Зараз я використовую titanium,з winols мені краще відійти на ноутбук, де у мене xp, що я ще не бачив, як це працює.

patrik2
02-10-2012, 11:18
з winols не потрібні диски ??

magi1984
02-10-2012, 11:28
з winols використанні damos, але вони набагато більше? важко знайти..***** unue ми йдемо of topic.
тут ми говоримо про " карти основних прошу вибачення...

filippin87
02-10-2012, 13:09
Але які кроком ви повинні дати в залежності від карти, що тиску в рампі,обмежувач крутного моменту,arrichimento у прискорення?

lupak
02-10-2012, 13:17
Я не зареєстрований, але я думаю, що це займе трохи логіки у прийнятті карти;
По-моєму, перш за все, ви повинні вирішити, як incremantare.
Es. якщо орі ти 50mm3 дизельного палива, і ви хочете взяти його в 65mm3 що вам потрібно зробити на всіх картах налаштування осей, якщо це необхідно.

filippin87
02-10-2012, 13:24
моя проблема ? зрозуміти як збільшити,

lupak
02-10-2012, 14:52
Якщо ми говоримо про EDC15 значення дизельного виражені в см3.
Якщо ви подивитеся на карти в 2D подивитися безпосередньо значення.
Як збільшити його decodi ти; якщо карта золотих 60 мм3 і ви хочете зробити збільшення на 15% на карту mod ви повинні мати 69mm3.
Відповідно карту диму погодити його в 69mm3, карта педаль те ж саме.
Час вприскування і досягнень ? трохи більш складний встановлення підвищень.
Для турбо-і залізничних, ви не можете робити ті ж кроком.

patrik2
02-10-2012, 15:02
також застосовується для edc 16c39 ?

magi1984
02-10-2012, 15:53
lupak що ви розумієте під мапу диму?

lupak
02-10-2012, 16:17
lupak що ви розумієте під мапу диму?
Те, що ecm називається тиском parzializzato, де тузи і RPM-повітряний потік, що вимірюється в мг/impulse; l' - вісь z ? значенням IQ (Injected Quantity (кількість).
В іншому пості Алекс.T-пояснює дуже добре https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?420-Materiale-di-studio-per-principianti/page4.

lupak
02-10-2012, 16:30
також застосовується для edc 16c39 ?

Вибачте, патрік, але я, вивчаючи EDC15c2 однак я думаю, що принцип буде той же.
Ми повинні завжди бачити, осі карту, щоб краще зрозуміти, до чого ставляться і подивитися, якщо вони адекватні, хіос,' що ми просимо карту.

magi1984
02-10-2012, 16:35
у разі edc15 ок, але якщо ми говоримо про інших ecu ? різний
наприклад, в моїй машині що ? один edc16, як ін'єкції pazializzato ecm означає час впорскування

на другий день я картування автомобілі та водії ecm titanium мене називали тиску turbo карти змінною геометрією турбіни, а тиск турбо obbiettiva істинної карті популяризації тиску turbo...

перш ніж зіставити, принаймні, для тих, хто використовує ecm titanium ? спробувати зрозуміти, в 2d, якщо карта збігається з назвою, що alientech дав йому в драйвер чи ні

filippin87
02-10-2012, 19:43
те, що я хотів би зрозуміти ? як знати, якщо карти ecm titanium-вірні, як імена чи ні,наприклад я знаю, що карту, що ecm називається фаза уприскування насправді повинно бути egr,інше питання, якщо я закрию цей egr чи повинен я змінити мапу egr чи не потрібно (я кажу про edc16,edc17).

magi1984
02-10-2012, 20:59
про драйвери старих, фаза уприскування відповідає egr, на тих нового типу, немає.
Якщо закрити egr на edc16 і 17 не потрібно чіпати інші карти egr.після закриття вам не доведеться робити пі? нічого

filippin87
02-10-2012, 21:01
потім на драйвер, нові фази уприскування відповідає заздалегідь вприскування дизельного правильно.

magi1984
02-10-2012, 21:25
думаю, так, ні, я ніколи не дивився, бути щирим, якщо заздалегідь, або яку-небудь іншу карту

filippin87
02-10-2012, 22:24
Спасибі magi1984 тепер мені просто необхідно спробувати і навчитися

манро
03-10-2012, 19:46
однак ecm 2001 році в якості імен даних з різних карт, залишає настільки бажати кращого...можливо, було б краще, щоб навчитися розрізняти ці благословенні осей x,y,z в 2d тільки, що моя проблема ? що я ніколи не зможу зрозуміти ще акки

filippin87
03-10-2012, 21:05
Те ж саме, навіть для m'?,крім деяких карт, інших я не можу їх розпізнати.

lupak
03-10-2012, 23:59
У EDC15 частіше є (дивіться у 2D), 2 рампи, і на кожній є різні break.
Якщо, наприклад, l' ultimo break має десяткове значення 13500 може бути тиск в магістралі rail
якщо має значення 6000 може бути дизель (IQ)
якщо має значення 2000 може бути тиск турбо
якщо має значення 1000 може бути положення педалі %.
якщо має значення, або 10000 9000 і 10500 можуть бути мг повітря.
l' - вісь обертання, як правило ? перший політ і ви визнаєте, легко.

І потім треба навчитися форма кривих різних карт:
Карту диму (ін'єкції parzializzato ecm) має форму зубів пилки;
Карта часу уприскування, він визнає, що він пандусами, великими, які зменшують залізти шість кіл.

манро
04-10-2012, 13:12
У EDC15 частіше є (дивіться у 2D), 2 рампи, і на кожній є різні break.
Якщо, наприклад, l' ultimo break має десяткове значення 13500 може бути тиск в магістралі rail
якщо має значення 6000 може бути дизель (IQ)
якщо має значення 2000 може бути тиск турбо
якщо має значення 1000 може бути положення педалі %.
якщо має значення, або 10000 9000 і 10500 можуть бути мг повітря.
l' - вісь обертання, як правило ? перший політ і ви визнаєте, легко.

І потім треба навчитися форма кривих різних карт:
Карту диму (ін'єкції parzializzato ecm) має форму зубів пилки;
Карта часу уприскування, він визнає, що він пандусами, великими, які зменшують залізти шість кіл.
lupak спасибі за ваше пояснення? це ? звичайний "pappina", що ви propina нас, початківців, не в образу ?!!
факт ? що для того, щоб почати moddare дату, карту, що це може бути чи ні ? саме більшу частину життя...
крім того, карти мають майже всі криві "пилкоподібної", то стає як шукати голку в стозі сіна, навіть, чому? багато разів на деяких breack є значення inconprensibili, які, можливо, будуть перетворені в якісь дивні фактор, що інженери bosch поставили їх правильно, щоб ускладнити все ще р? речі...
потім ви зрозумієте, що ? р? лотерея....

lupak
04-10-2012, 16:20
Привіт манро, дивіться, що я новачок як і ви і якщо я написав, що я написав ? чому? я блукав якийсь час, щоб всі форуми і намагаюся зрозуміти щось; я можу також писати лайно так я побачив, що не спрацьовує жоден експерт не виправити те, що я пишу цей пост ? майже, тільки початківців.
Я помітив, що в furum іноземців, там ви знайдете багато інформації, а в тих італійських фахівців, вони трохи витягли поступитися інформації.
Те, що я написав раніше ? плід-років, місяців, шукати інформацію, і я поділився з вами .
Так якщо цей форум може бути корисна, хтось з досвідом, ми всі раді.

Для того, зубів sega завантажити мій орі, що c'? в іншому пості : учбовий Матеріал для початківців
з ecm, знайти драйвер уприскування parzializzato( що ? карту парів) подивіться в 2D, подивіться на break point осей; і тоді ви підключіть його навіть без драйверів .

Я, наприклад, я не зрозумів, карту ecm : ін'єкції, корекція і що ?, що таке осі і як мапу.

обличчя зі шрамом
04-10-2012, 17:06
ін'єкції корекція ? тип збагачення при прискоренні від того, що я розумію? не впевнений на 100%

magi1984
04-10-2012, 17:13
в моїй bmw уприскування корекція ? карта датчик витрати повітря, точніше, повинні відповідати карті recovery, який вступає в дію у разі несправності електрообладнання датчик витрати повітря

lupak
04-10-2012, 17:42
У моєї осі дев'ятий обертів і IQ, я думаю, а що я читаю в таблиці має значення, що йде від 1030 до 2000.
Навіть якщо адреси в цю картку, не є на файл ols.

msport (exil77grande)
04-10-2012, 18:21
Привіт манро, дивіться, що я новачок як і ви і якщо я написав, що я написав ? чому? я блукав якийсь час, щоб всі форуми і намагаюся зрозуміти щось; я можу також писати лайно так я побачив, що не спрацьовує жоден експерт не виправити те, що я пишу цей пост ? майже, тільки початківців.
Я помітив, що в furum іноземців, там ви знайдете багато інформації, а в тих італійських фахівців, вони трохи витягли поступитися інформації.
Те, що я написав раніше ? плід-років, місяців, шукати інформацію, і я поділився з вами .
Так якщо цей форум може бути корисна, хтось з досвідом, ми всі раді.
Для того, зубів sega завантажити мій орі, що c'? в іншому пості : учбовий Матеріал для початківців
з ecm, знайти драйвер уприскування parzializzato( що ? карту парів) подивіться в 2D, подивіться на break point осей; і тоді ви підключіть його навіть без драйверів .
Я, наприклад, я не зрозумів, карту ecm : ін'єкції, корекція і що ?, що таке осі і як мапу.

я не думаю, що саме у цьому форумі фахівці не дають інформації, дійсно, я вважаю, що він дуже багатий цінної інформації, але я бачу, що новачки стверджують, що все більше і більше, і ніколи не бувають щасливі, навіть якщо на практиці вони переказують,крім того, укладені не втручається, ніхто не може також залежати від того, хто або питання, і незрозуміло, чи ви penza-різному і т. д. і т. п. отже, ви не завжди все пучок трави

манро
04-10-2012, 19:34
я не думаю, що саме у цьому форумі фахівці не дають інформації, дійсно, я вважаю, що він дуже багатий цінної інформації, але я бачу, що новачки стверджують, що все більше і більше, і ніколи не бувають щасливі, навіть якщо на практиці вони переказують,крім того, укладені не втручається, ніхто не може також залежати від того, хто або питання, і незрозуміло, чи ви penza-різному і т. д. і т. п. отже, ви не завжди все пучок трави

msport не ? щоб відкрити суперечка, але нас, новачків, не ? що ми хочемо каша готова, принаймні, я кажу від себе, але якщо "претендувати" (які в будь-якому випадку ? у parolone) ? чому? ми хочемо дізнатися більше? таким чином, щоб перестати просити і перейти до фактів, як вони це робили професіонали, коли вони були новачки, як і ми....
так ? колесо, яке обертається..я можу зрозуміти, що profesionisti вклали час і гроші, щоб пізнати те, що знають ? не справедливо, якщо відчувають, ділитися ним з першим прийшли? а якщо зареєструються на форумі, як це, де ви повинні розділити нас? що ще ви вважаєте за потрібне, але замість цього дають допомогу з піпетки, тоді не ? навіть правильно, що проти, може бути, їх справжня мета-надходження і збільшити p? оборот, продаючи карти онлайн....
пу? цілком можливо, що я зламав normalit? що зазвичай відрізняє всі форуми, або я неправильно все, і це дійсно форум відрізняється шляхом, але тепер, як тепер це моєї мови ? те, що я думаю....

lupak
04-10-2012, 19:50
Вибачте msport не хотіли б я думав так, ви праві, що є цінна інформація, але ми не можемо їх побачити, поки ми не досягнемо 50 повідомлень і досі ми не можемо зробити нічого, обмінюватися інформацією між початківців.
Вибачте ще раз, можливо це ? off topic.

msport (exil77grande)
05-10-2012, 04:51
msport не ? щоб відкрити суперечка, але нас, новачків, не ? що ми хочемо каша готова, принаймні, я кажу від себе, але якщо "претендувати" (які в будь-якому випадку ? у parolone) ? чому? ми хочемо дізнатися більше? таким чином, щоб перестати просити і перейти до фактів, як вони це робили професіонали, коли вони були новачки, як і ми....
так ? колесо, яке обертається..я можу зрозуміти, що profesionisti вклали час і гроші, щоб пізнати те, що знають ? не справедливо, якщо відчувають, ділитися ним з першим прийшли? а якщо зареєструються на форумі, як це, де ви повинні розділити нас? що ще ви вважаєте за потрібне, але замість цього дають допомогу з піпетки, тоді не ? навіть правильно, що проти, може бути, їх справжня мета-надходження і збільшити p? оборот, продаючи карти онлайн....
пу? цілком можливо, що я зламав normalit? що зазвичай відрізняє всі форуми, або я неправильно все, і це дійсно форум відрізняється шляхом, але тепер, як тепер це моєї мови ? те, що я думаю....

Слухати тут ніхто не може дозволити собі звернутися в лічку і сказати вам, що я роблю,я роблю, щоб малюк чи ви пишете, зв'яжіться зі мною в приват, чому? якщо по мені, я не розумію, я sbatto поза,очистили цей форум надає сервіс files on line так, хто треба ne може скористатися, але для всіх, хто хоче зрозуміти, хто відкрив пост, зроблений питання та отримали відповіді, що мало чи багато, що вони вже що-небудь хороше,тим більше у цьому форумі є кілька повідомлень, в якому можна взяти наприклад зараз я не розумію, якщо, по-твоєму, я повинен зробити відео курс і поставити його тут,не порівняємо цей форум з іншими, чому? в іншому випадку я рекомендую frequentarne інші.

msport (exil77grande)
05-10-2012, 04:55
Вибачте msport не хотіли б я думав так, ви праві, що є цінна інформація, але ми не можемо їх побачити, поки ми не досягнемо 50 повідомлень і досі ми не можемо зробити нічого, обмінюватися інформацією між початківців.
Вибачте ще раз, можливо це ? off topic.

По-твоєму, якщо не вкладав в це правило 50 корисні повідомлення, що відбувається? Рушник я кажу, що після створення банку даних файлів орі,заповнений форум керівництво з тим, що пояснення і канали,введено розділ з кількома технічними інструкціями,заповнені форуми, програми і все це безкоштовно ( вибачте, якщо це трохи) я бачив користувачів зареєструватися,навіть не cagarci для презентації,завантажити і зникнути, по-твоєму, було б правильно?

lupak
05-10-2012, 09:33
По-твоєму, якщо не вкладав в це правило 50 корисні повідомлення, що відбувається? Рушник я кажу, що після створення банку даних файлів орі,заповнений форум керівництво з тим, що пояснення і канали,введено розділ з кількома технічними інструкціями,заповнені форуми, програми і все це безкоштовно ( вибачте, якщо це трохи) я бачив користувачів зареєструватися,навіть не cagarci для презентації,завантажити і зникнути, по-твоєму, було б правильно?

Ви msport ви праві правилами,прищепити нас, новачків (принаймні кажу від себе ) ми намагаємося зрозуміти щось про мод. і ми не хочемо переказують.Кожен раду ? добре приймаю.

dvdtuning
05-10-2012, 09:46
Ви msport ви праві правилами,прищепити нас, новачків (принаймні кажу від себе ) ми намагаємося зрозуміти щось про мод. і ми не хочемо переказують.Кожен раду ? добре приймаю.

Кращий спосіб дізнатися ? дізнатися з карти gi? готові в тому сенсі, що ви зробите зробити карту професіонала, і тоді від l? вам ідей, для moddare. Подивитися моди і студій, кіл, розуміючи, що і навіщо? moddate cos?. У разі спробуйте робити невеликі зміни, щоб зрозуміти враження, що ви.

манро
05-10-2012, 13:58
Слухати тут ніхто не може дозволити собі звернутися в лічку і сказати вам, що я роблю,я роблю, щоб малюк чи ви пишете, зв'яжіться зі мною в приват, чому? якщо по мені, я не розумію, я sbatto поза,очистили цей форум надає сервіс files on line так, хто треба ne може скористатися, але для всіх, хто хоче зрозуміти, хто відкрив пост, зроблений питання та отримали відповіді, що мало чи багато, що вони вже що-небудь хороше,тим більше у цьому форумі є кілька повідомлень, в якому можна взяти наприклад зараз я не розумію, якщо, по-твоєму, я повинен зробити відео курс і поставити його тут,не порівняємо цей форум з іншими, чому? в іншому випадку я рекомендую frequentarne інші.
я st? тільки esternando мої думки, хто ви, то може бути згоден чи ні з цим мені не зраджує життя, чому? точно ? мої думки

msport (exil77grande)
05-10-2012, 19:38
я st? тільки esternando мої думки, хто ви, то може бути згоден чи ні з цим мені не зраджує життя, чому? точно ? мої думки

ок, головне, як я сказав вам не розгубитися з іншими.

magi1984
05-10-2012, 19:42
я живий приклад, новачок, що у цьому форумі отримав багато допомоги від msport, адміністратора та багатьох інших користувачів pi? експерти мене

lupak
05-10-2012, 22:03
хтось може chiarirmi ідеї щодо карта часу уприскування ?
Осі карту : Обертів, IQ і часу уприскування;
Якщо карта має IQ 60mm3 як передостанній breakpoint і останній breakpoint 120mm3 і в мод я хотів би отримати 85mm3, як я маю діяти ?
Подовжити осі в 85mm3 з свій час або збільшити відсоток у різні часи, не торкаючись осі чи як?

lupak
11-10-2012, 23:38
хто-небудь знає, дати мені відповідь ?

манро
12-10-2012, 14:58
вибачте lupak але якщо ми говоримо про " карти основні карти часу уприскування, на мій погляд, не l? ? саме цей ? карта калібрування ? якщо ви не знаєте, як вчинити краще залишити ori в іншому разі автомобіль починає палити типу порома...
для карт, необхідних для управління дизель по мені, ми можемо contarne три з яких головне говорити edc15 ? карту педаль, що добре знаєш і що толку, якщо від цього richiediil 15% більше, ніж дизель ? очевидно, що потрібно коректувати карти обмеження такий же відсоток і я: карта диму обмежувач крутного моменту і карту перетворення нм>iq крім цих, то, оскільки ми дали більше, дизельне паливо, ви повинні дати більше повітря і для компенсації він має намір торкнутися карту turbo і його обмежувач, якщо ви хочете трохи більше? ви пу? злегка збільшити карту press rail і відповідний обмежувач, але я не рекомендую....
з методом, описаним вище, не торкаючись ne часи ne rail екю, робить всі свої алгоритмічні обчислення, як від золота, щоб дати вам ми? що запропонуєте в карту педаль...точно, що це ? мій особистий метод модів, які не neccessariamente ? - краще за всіх, але я вважаю, pi? "чистий" було б зробити деякі уточнення на карті парів, які працюють в частку стехіометричного але хотілося б почути, що думають професіонали...
P. s:у будь-якому випадку, я хотів би теж знати відповідь на ваше питання, давайте подивимося, що нам говорять....

lupak
12-10-2012, 15:38
Ви праві, манро, може бути, ми вийшли з "topic";
це було тільки, щоб не відкривати нову тему, до речі, що ? карту перетворення нм>iq ?

манро
12-10-2012, 15:45
lupak я відповім, як відповідали мені:я не даю переказують не в образу!!!!
ні, як ти я можу пояснити словами,.... якщо обороти на форумі або в мережі пошук по edc 15 ви побачите, що перебуваєте..в даний час я не маю можливості? дивитися карти, чому? у мене немає програми, щоб зробити це, ecm,титану та ін в іншому випадку ви postavo один scren....

magi1984
12-10-2012, 16:00
якщо пу? допомогти, карту нм на iq в драйвер ecm titanium, там, де є, називається "Справа? паливо впорскується"

lupak
12-10-2012, 16:07
lupak я відповім, як відповідали мені:я не даю переказують не в образу!!!!
ні, як ти я можу пояснити словами,.... якщо обороти на форумі або в мережі пошук по edc 15 ви побачите, що перебуваєте..в даний час я не маю можливості? дивитися карти, чому? у мене немає програми, щоб зробити це, ecm,титану та ін в іншому випадку ви postavo один scren....

Дякую тебе, все одно, насправді я не хочу, каша готова, я хотів би зрозуміти щось не зробити випадково.
Може бути цілком достатньо адреси мого золота , але, враховуючи, що на даний момент у вас програмне забезпечення виглядати, якщо хтось може показати мені.