Прагляд Поўнай Версіі : карты асноўных
ecuboost
14-09-2012, 22:45
прывітанне, мой я маю на ўвазе ў тым пасце ? каб зразумець, хто, як і я, збіраецца, пачынаюцца нейкія карты неабходныя для рэтушы, каб мець легкія паляпшэння, мы чакаем карыстальнікаў-й? эксперты якія, вядома, не скажуць нам хітрыкі, але досыць прынцыпаў.
mavaila1972
14-09-2012, 23:05
Карты, якія неабходна закрануць, залежаць ад сістэмы ўпырску CR-PD VP44 VP37 і г.д. і да т.п., рэкамендую бакоў Cr edc15 загружаных файлаў на врі і mod і спрабуе зразумець, як карты, якія могуць выкарыстоўваць
Калі вы хочаце зразумець стратэгіі lavore з ecu спампаваць winols і comincia.Buon Працы
Прывітанне Andreap, я таксама пачатковец, спрабую зразумець, CR EDC15 за тое, што я зразумеў, карты істотнымі з'яўляюцца :
-абмежавальнік крутоўнага моманту
-ціск турбо
-ціску ў рампы
-карту педаль
тое есць час ўпырску і дасягненняў, якія з'яўляюцца больш складанымі (пакуль я нічога не знайшоў па якім крытэры даваць крокам)
ах, я забыўся на карту пароў, якія павінны быць прыдатнымі на ўсе астатняе
усе карты звязаны адзін з адным і маюць восі, якія, як вы казалі, mavaila1972 winols можа сказаць вам, што для таго, каб лепш інтэрпрэтаваць карту.
Добрая праца!!!
magi1984
29-09-2012, 07:50
дадам таксама узбагачэнне пры паскарэнні і аб'ем? паліва ўпырскваецца, многія называюць яе нм на iq, гэтую карту ? амаль заўседы па-за драйвераў ecm titanium
Прабачце magi1984, але узбагачэнне пры паскарэнні, не ? карту педаль ?
magi1984
29-09-2012, 22:54
вы прабачце, я не бачыў, што ты ўжо? напісаў!
Ва ўсякім выпадку, у некалькіх драйвер ecm для майго аўтамабіля (edc15c2) карту педаль (узбагачэнне пры паскарэнні) ? маецца.
Восі :
x= пра morore
Y= становішча педалі
Z= IQ
magi1984
30-09-2012, 00:38
і што, ? справа? паліва ўпырскваецца, што часта не хапае
sa80libero
30-09-2012, 14:07
вы на самай справе карта вельмі важна для добрай ураджайнасці, на жаль, амаль заўседы і ад драйвера....
magi1984
30-09-2012, 18:06
як правіла, для карту нм на iq я б сказаў, даюць аднолькавыя прырашчэння дадзеных на карту педаль,чаму? калі педаль патрабуе на 10% больш? справа? паліва ўпырскваецца павінен задаволіць гэты попыт,значыць павінна быць на 10% больш?
Scua magi1984 што ? тэорыя, напрыклад, мой файл ori запыту 70 мм3 у карту педаль на ўсіх абарачэннях, але абмежавальнік крутоўнага моманту абмяжоўвае да 60 мм3, як максімум, на 1750 аб/м.
такім чынам, павелічэнне колькасці паліва не павінны быць зробленыя ў адпаведнасці з крокам карце педалі, але, па мне, трэба добра выраўнаваць карту дыму, карту педалі і абмежавальнік крутоўнага моманту і даць яму крокам, у тое, што абмяжоўвае нас, дызель,у маім выпадку ? абмежавальнік крутоўнага моманту, так? таксама карту пароў мае мяжа 64,3.
magi1984
01-10-2012, 20:44
выдатнае назіраньне, я навічок, я заўседы казаў! Я вельмі рады быць выпраўленая, гэта карысная інфармацыя
Тое ж самае, я таксама пачатковец, давайце паглядзім, калі нехта больш дасведчаны, можа даць нам пацверджанне.
magi1984
02-10-2012, 07:18
вы выкарыстоўваеце?winols?
Чаму? з ecm titanium, калі ў вас есць новыя драйвера паглядзець значэння, як вы кажаце, і вы можаце даць крокам правільныя эканомячы вашыя разлікі. Але, калі драйвера сон-тыпу стары паглядзець толькі значэнне, але вы не ведаеце, у чым, чорт пабяры, адпавядае ў большасці карт...
Цяпер я выкарыстоўваю titanium,з winols мне лепш адысці на ноўтбук, дзе ў мяне xp, што я яшчэ не бачыў, як гэта працуе.
з winols не патрэбныя дыскі ??
magi1984
02-10-2012, 11:28
з winols выкарыстанні damos, але вельмі пі? цяжка знайсці..***** unue мы збіраемся of topic.
тут мы гаворым пра " карты асноўных прашу прабачэння...
filippin87
02-10-2012, 13:09
Але якія крокам вы павінны даць у залежнасці ад карты, што ціску ў рампы,абмежавальнік крутоўнага моманту,arrichimento у паскарэнне?
Я не зарэгістраваны, але я думаю, што гэта зойме трохі логікі ў прыняцці карты;
Па-мойму, перш за ўсе, вы павінны вырашыць, як incremantare.
Es. калі крычы ты 50mm3 дызельнага паліва, і вы хочаце ўзяць яго ў 65mm3 што вам трэба зрабіць, гэта на ўсіх картах налады восяў, калі гэта неабходна.
filippin87
02-10-2012, 13:24
мая праблема ? зразумець як павялічыць,
Калі мы гаворым пра EDC15 значэння дызельнага выяўленыя ў см3.
Калі вы паглядзіце на карты ў 2D паглядзець непасрэдна значэння.
Як павялічыць яго decodi ты; калі карта залатых 60 мм3 і вы хочаце зрабіць павелічэнне на 15% на карту mod вы павінны мець 69mm3.
Адпаведна карту дыму ўзгадніць яго ў 69mm3, карта педаль тое ж самае.
Час ўпырску і дасягненняў ? трохі больш складаны ўстанаўлення павышэнняў.
Для турба-і чыгуначных, вы не можаце рабіць тыя ж крокам.
таксама ўжываецца для edc 16c39 ?
magi1984
02-10-2012, 15:53
lupak што вы разумееце пад карту дыму?
lupak што вы разумееце пад карту дыму?
Тое, што ecm называецца ціскам parzializzato, дзе тузы і RPM-паветраны паток, вымяраны ў мг/impulse; l' - вось z ? тое значэннем IQ (Injected Quantity (колькасць).
У іншым пасце Алекс.T-тлумачыць вельмі добра https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?420-Materiale-di-studio-per-principianti/page4.
таксама ўжываецца для edc 16c39 ?
Выбачайце, патрык, але я, вывучаючы EDC15c2 аднак я думаю, што прынцып будзе той жа.
Мы павінны заўседы бачыць, восі карту, каб лепш зразумець, да чаго адносяцца і паглядзець, калі яны адэкватныя, хіеса,' што мы просім карту.
magi1984
02-10-2012, 16:35
у выпадку edc15 ок, але калі мы гаворым пра іншых ecu ? розны
напрыклад, у маей машыне што ? адзін edc16, як ін'екцыі pazializzato ecm азначае час ўпырску
на другі дзень я картирование аўтамабілі і кіроўцы ecm titanium мяне называлі ціску turbo карты зменнай геаметрыі турбіны, а ціск турбо obbiettiva сапраўднай карце папулярызацыі ціску turbo...
перш чым супаставіць, па меншай меры, для тых, хто выкарыстоўвае ecm titanium, ? паспрабаваць зразумець, у 2d, калі карта супадае з назвай, што alientech даў яму ў драйвер або няма
filippin87
02-10-2012, 19:43
тое, што я хацеў бы зразумець ? як ведаць, калі карты ecm titanium-верныя, як імены або няма,напрыклад, я ведаю, што карту, што ecm называецца фаза ўпырску на самай справе павінна быць egr,іншы пытанне, калі я зачыню гэты сістэмы рэцыркуляцыі ог ці павінен я змяніць карту сістэмы рэцыркуляцыі ог ці не трэба (я кажу пра edc16,edc17).
magi1984
02-10-2012, 20:59
пра старых драйверах, фаза ўпырску адпавядае egr, на тых новага тыпу, няма.
Калі зачыніць egr на edc16 і 17 не трэба чапаць іншыя карты сістэмы рэцыркуляцыі ог.пасля закрыцця вам не прыйдзецца рабіць пі? нічога
filippin87
02-10-2012, 21:01
затым на драйвер, новыя фазы ўпырску адпавядае загадзя ўпырску дызельнага правільна.
magi1984
02-10-2012, 21:25
думаю, так, няма, я ніколі не глядзеў, быць шчырым, калі загадзя, або якую-небудзь іншую карту
filippin87
02-10-2012, 22:24
Дзякуй magi1984 цяпер мне проста неабходна паспрабаваць і навучыцца
аднак ecm 2001 годзе ў якасці іменаў дадзеных з розных карт, пакідае настолькі жадаць лепшага...магчыма, было б лепш, каб навучыцца адрозніваць гэтыя блаславеныя восяў x,y,z ў 2d толькі, што мая праблема ? што я ніколі не змагу зразумець яшчэ акки
filippin87
03-10-2012, 21:05
Тое ж самае, нават для m'?,акрамя некаторых карт, іншых я не магу іх распазнаць.
У EDC15 часцей есьць (глядзіце ў 2D), 2 рампы, і на кожнай есць розныя break.
Калі, напрыклад, l' ultimo break мае дзесятковы значэнне 13500 можа быць ціск у чыгуначныя магістралі
калі мае значэнне 6000 можа быць дызель (IQ)
калі мае значэнне 2000 можа быць ціск турбо
калі мае значэнне 1000 можа быць становішча педалі %.
калі мае значэнне, або 9000 10000 і 10500 могуць быць мг паветра.
l' - вось кручэння, як правіла ? першы палет і вы прызнаеце, легка.
І потым трэба навучыцца форма крывых розных карт:
Карту дыму (ін'екцыі parzializzato ecm) мае форму зуб'яў пілы;
Карта часу ўпырску, ен прызнае, што ен пандусамі, вялікімі, якія памяншаюць залезці шэсць колаў.
У EDC15 часцей есьць (глядзіце ў 2D), 2 рампы, і на кожнай есць розныя break.
Калі, напрыклад, l' ultimo break мае дзесятковы значэнне 13500 можа быць ціск у чыгуначныя магістралі
калі мае значэнне 6000 можа быць дызель (IQ)
калі мае значэнне 2000 можа быць ціск турбо
калі мае значэнне 1000 можа быць становішча педалі %.
калі мае значэнне, або 9000 10000 і 10500 могуць быць мг паветра.
l' - вось кручэння, як правіла ? першы палет і вы прызнаеце, легка.
І потым трэба навучыцца форма крывых розных карт:
Карту дыму (ін'екцыі parzializzato ecm) мае форму зуб'яў пілы;
Карта часу ўпырску, ен прызнае, што ен пандусамі, вялікімі, якія памяншаюць залезці шэсць колаў.
lupak дзякуй за ваша тлумачэнне? гэта ? звычайны "pappina", што вы propina нас, пачаткоўцаў, не ў крыўду ?!!
факт ? што для таго, каб пачаць moddare дату, карту, што гэта можа быць ці не ? менавіта большую частку жыцця...
акрамя таго, карты маюць амаль усе крывыя "пилообразной", то становіцца як шукаць іголку ў стозе сена, нават, чаму? шмат разоў на некаторых breack есць значэння inconprensibili, якія, магчыма, будуць ператвораныя ў якія-то дзіўныя фактар, што інжынеры bosch паставілі іх правільна, каб ўскладніць ўсе яшчэ р? рэчы...
затым вы зразумееце, што ? р? латарэя....
Прывітанне манро, глядзіце, што я пачатковец як і вы, і калі я напісаў, што я напісаў ? чаму? я блукаў некаторы час, каб усе форумы і спрабую зразумець што-тое; я магу таксама пісаць дзярмо так я ўбачыў, што не спрацоўвае ні адзін эксперт не выправіць тое, што я пішу гэты пост ? амаль, толькі пачаткоўцаў.
Я заўважыў, што ў furum замежнікаў, там вы знойдзеце шмат інфармацыі, а ў тых італьянскіх спецыялістаў, яны трохі выцягнулі ў саступіць інфармацыі.
Тое, што я напісаў раней ? плод-гадоў, месяцаў, шукаць інфармацыю, і я падзяліўся з вамі .
Так, калі гэты форум можа быць карысная, хто-то з вопытам, мы ўсе рады.
Для таго, зубоў sega спампаваць мой крычы, што c'? у іншым пасце : навучальны Матэрыял для пачаткоўцаў
з ecm, знайсці драйвер ўпырску parzializzato( што ? карту пароў) паглядзіце ў 2D, паглядзіце на break point восяў; і тады вы падключыце яго нават без драйвераў .
Я, напрыклад, я не зразумеў, карту ecm : ін'екцыі, карэкцыя і што ?, што такое восі і як карту.
твар са шнарам
04-10-2012, 17:06
ін'екцыі карэкцыя ? тып ўзбагачэння пры паскарэнні ад таго, што я разумею? не ўпэўнены на 100%
magi1984
04-10-2012, 17:13
у маей bmw карэкцыя ўпырску ? карта датчык выдатку паветра, дакладней, павінны адпавядаць карце recovery, які ўступае ў дзеянне ў выпадку няспраўнасці электраабсталявання датчык выдатку паветра
У маей восі дзевяты абаротаў і IQ, я думаю, а што я чытаю ў табліцы мае значэнне, што ідзе ад 1030 да 2000.
Нават калі адрасы ў гэтую карту, не есць на файл ols.
msport (exil77grande)
04-10-2012, 18:21
Прывітанне манро, глядзіце, што я пачатковец як і вы, і калі я напісаў, што я напісаў ? чаму? я блукаў некаторы час, каб усе форумы і спрабую зразумець што-тое; я магу таксама пісаць дзярмо так я ўбачыў, што не спрацоўвае ні адзін эксперт не выправіць тое, што я пішу гэты пост ? амаль, толькі пачаткоўцаў.
Я заўважыў, што ў furum замежнікаў, там вы знойдзеце шмат інфармацыі, а ў тых італьянскіх спецыялістаў, яны трохі выцягнулі ў саступіць інфармацыі.
Тое, што я напісаў раней ? плод-гадоў, месяцаў, шукаць інфармацыю, і я падзяліўся з вамі .
Так, калі гэты форум можа быць карысная, хто-то з вопытам, мы ўсе рады.
Для таго, зубоў sega спампаваць мой крычы, што c'? у іншым пасце : навучальны Матэрыял для пачаткоўцаў
з ecm, знайсці драйвер ўпырску parzializzato( што ? карту пароў) паглядзіце ў 2D, паглядзіце на break point восяў; і тады вы падключыце яго нават без драйвераў .
Я, напрыклад, я не зразумеў, карту ecm : ін'екцыі, карэкцыя і што ?, што такое восі і як карту.
я не думаю, што менавіта ў гэтым форуме спецыялісты не даюць інфармацыі, сапраўды, я лічу, што ен вельмі багаты каштоўнай інфармацыі, але я бачу, што пачаткоўцы сцвярджаюць, што ўсе больш і больш, і ніколі не бываюць шчаслівыя, нават калі на практыцы яны пераказваюць,акрамя таго, заключаны ці не ўмешваецца, ніхто не можа таксама залежаць ад таго, хто або пытанне, і незразумела, ці вы penza-рознаму, і г.д. і да т.п. такім чынам, вы не заўседы ўсе пучок травы
я не думаю, што менавіта ў гэтым форуме спецыялісты не даюць інфармацыі, сапраўды, я лічу, што ен вельмі багаты каштоўнай інфармацыі, але я бачу, што пачаткоўцы сцвярджаюць, што ўсе больш і больш, і ніколі не бываюць шчаслівыя, нават калі на практыцы яны пераказваюць,акрамя таго, заключаны ці не ўмешваецца, ніхто не можа таксама залежаць ад таго, хто або пытанне, і незразумела, ці вы penza-рознаму, і г.д. і да т.п. такім чынам, вы не заўседы ўсе пучок травы
msport не ? каб адкрыць спрэчка, але нас, пачаткоўцаў, не ? што мы хочам каша гатовая, па крайняй меры, я кажу ад сябе, але калі "прэтэндаваць" (якія ў любым выпадку ? у parolone) ? чаму? мы хочам даведацца больш? такім чынам, каб перастаць прасіць і перайсці да фактаў, як яны гэта рабілі прафесіяналы, калі яны былі пачаткоўцы, як і мы....
так ? кола, якое круціцца..я магу зразумець, што profesionisti ўклалі час і грошы, каб даведацца тое, што ведаюць ? не справядліва, калі адчуваюць, дзяліцца ім з першым прыйшлі? а калі зарэгіструюцца на форуме, як гэта, дзе вы павінны падзяліць нас? што яшчэ вы лічыце патрэбным, але замест гэтага даюць дапамогу з піпеткі, тады не ? нават правільна, што супраць, можа быць, іх сапраўдная мэта-паступленне і павялічыць p? абарот, прадаючы карты онлайн....
пу? цалкам магчыма, што я зламаў normalit? што звычайна адрознівае ўсе форумы, ці я няправільна ўсе, і гэта сапраўды форум адрозніваецца шляхам, але цяпер, як цяпер гэта маей прамовы ? тое, што я думаю....
Выбачайце msport не хацелі б я думаў так, вы маеце рацыю, што есць каштоўная інфармацыя, але мы не можам іх убачыць, пакуль мы не дасягнем 50 паведамленняў і да гэтага часу мы не можам зрабіць нічога, абменьвацца інфармацыяй паміж пачаткоўцаў.
Прабачце яшчэ раз, магчыма гэта ? off topic.
msport (exil77grande)
05-10-2012, 04:51
msport не ? каб адкрыць спрэчка, але нас, пачаткоўцаў, не ? што мы хочам каша гатовая, па крайняй меры, я кажу ад сябе, але калі "прэтэндаваць" (якія ў любым выпадку ? у parolone) ? чаму? мы хочам даведацца больш? такім чынам, каб перастаць прасіць і перайсці да фактаў, як яны гэта рабілі прафесіяналы, калі яны былі пачаткоўцы, як і мы....
так ? кола, якое круціцца..я магу зразумець, што profesionisti ўклалі час і грошы, каб даведацца тое, што ведаюць ? не справядліва, калі адчуваюць, дзяліцца ім з першым прыйшлі? а калі зарэгіструюцца на форуме, як гэта, дзе вы павінны падзяліць нас? што яшчэ вы лічыце патрэбным, але замест гэтага даюць дапамогу з піпеткі, тады не ? нават правільна, што супраць, можа быць, іх сапраўдная мэта-паступленне і павялічыць p? абарот, прадаючы карты онлайн....
пу? цалкам магчыма, што я зламаў normalit? што звычайна адрознівае ўсе форумы, ці я няправільна ўсе, і гэта сапраўды форум адрозніваецца шляхам, але цяпер, як цяпер гэта маей прамовы ? тое, што я думаю....
Слухаць тут ніхто не можа дазволіць сабе звярнуцца ў лічку і сказаць вам, я раблю гэта,я раблю, каб малы або вы пішаце, звяжыцеся са мной у личке, чаму? калі па мне, я не разумею, я sbatto па-за,ачысцілі гэты форум прадастаўляе сэрвіс files on line так, хто трэба ne можа скарыстацца, але для ўсіх, хто хоча зразумець, хто адкрыў пост, зроблены пытанні і атрымалі адказы, што мала або шмат, што яны ўжо што-небудзь добрае,тым больш у гэтым форуме есць некалькі паведамленняў, у якім можна ўзяць, напрыклад, цяпер я не разумею, калі, па-твойму, я павінен зрабіць відэа курс і паставіць яго тут,не параўнальны гэты форум з іншымі, чаму? у адваротным выпадку я рэкамендую frequentarne іншыя.
msport (exil77grande)
05-10-2012, 04:55
Выбачайце msport не хацелі б я думаў так, вы маеце рацыю, што есць каштоўная інфармацыя, але мы не можам іх убачыць, пакуль мы не дасягнем 50 паведамленняў і да гэтага часу мы не можам зрабіць нічога, абменьвацца інфармацыяй паміж пачаткоўцаў.
Прабачце яшчэ раз, магчыма гэта ? off topic.
Па-твойму, калі не ўкладваў у гэта правіла 50 карысныя паведамленні, што адбываецца? Ручнік я кажу, што пасля стварэння банка дадзеных файлаў крычы,запоўнены форум кіраўніцтва з тым, што тлумачэнні і каналы,уведзены раздзел з некалькімі тэхнічнымі кіраўніцтвамі,запоўненыя форумы, праграмы і ўсе гэта бясплатна ( прабачце, калі гэта трохі) я бачыў карыстальнікаў зарэгістравацца,нават не cagarci для прэзентацыі,спампаваць і знікнуць, па-твойму, было б правільна?
Па-твойму, калі не ўкладваў у гэта правіла 50 карысныя паведамленні, што адбываецца? Ручнік я кажу, што пасля стварэння банка дадзеных файлаў крычы,запоўнены форум кіраўніцтва з тым, што тлумачэнні і каналы,уведзены раздзел з некалькімі тэхнічнымі кіраўніцтвамі,запоўненыя форумы, праграмы і ўсе гэта бясплатна ( прабачце, калі гэта трохі) я бачыў карыстальнікаў зарэгістравацца,нават не cagarci для прэзентацыі,спампаваць і знікнуць, па-твойму, было б правільна?
Вы msport вы маеце рацыю правілах,прышчапіць нас, пачаткоўцаў (па меншай меры кажу ад сябе ) мы спрабуем зразумець што-то аб мод. і мы не хочам пераказваюць.Кожны савет ? добра прымаю.
dvdtuning
05-10-2012, 09:46
Вы msport вы маеце рацыю правілах,прышчапіць нас, пачаткоўцаў (па меншай меры кажу ад сябе ) мы спрабуем зразумець што-то аб мод. і мы не хочам пераказваюць.Кожны савет ? добра прымаю.
Лепшы спосаб даведацца ? даведацца з карты gi? гатовыя ў тым сэнсе, што вы зробіце зрабіць карту прафесіянала, і тады ад l? вам ідэй, для moddare. Паглядзець моды і студый, колаў, разумеючы, што і навошта? moddate cos?. У выпадку паспрабуйце рабіць невялікія змены, каб зразумець ўражанні, што вы.
Слухаць тут ніхто не можа дазволіць сабе звярнуцца ў лічку і сказаць вам, я раблю гэта,я раблю, каб малы або вы пішаце, звяжыцеся са мной у личке, чаму? калі па мне, я не разумею, я sbatto па-за,ачысцілі гэты форум прадастаўляе сэрвіс files on line так, хто трэба ne можа скарыстацца, але для ўсіх, хто хоча зразумець, хто адкрыў пост, зроблены пытанні і атрымалі адказы, што мала або шмат, што яны ўжо што-небудзь добрае,тым больш у гэтым форуме есць некалькі паведамленняў, у якім можна ўзяць, напрыклад, цяпер я не разумею, калі, па-твойму, я павінен зрабіць відэа курс і паставіць яго тут,не параўнальны гэты форум з іншымі, чаму? у адваротным выпадку я рэкамендую frequentarne іншыя.
я st? толькі esternando мае думкі, хто вы, то можа быць згодны ці не з гэтым мне не змяняе жыцце, чаму? дакладна ? мае думкі
msport (exil77grande)
05-10-2012, 19:38
я st? толькі esternando мае думкі, хто вы, то можа быць згодны ці не з гэтым мне не змяняе жыцце, чаму? дакладна ? мае думкі
ок, галоўнае, як я сказаў вам не разгубіцца з іншымі.
magi1984
05-10-2012, 19:42
я-жывы прыклад, пачатковец, што ў гэтым форуме атрымаў шмат дапамогі ад msport, адміністратара і многіх іншых карыстальнікаў pi? эксперты мяне
хто-то можа chiarirmi ідэі адносна карта часу ўпырску ?
Восі карту : Абаротаў, IQ і часу упырску;
Калі карта мае IQ 60mm3 як перадапошні breakpoint і апошні breakpoint 120mm3 і ў мод я хацеў бы атрымаць 85mm3, як я павінен дзейнічаць ?
Надтачыць восі ў 85mm3 з свой час або павялічыць працэнт у розныя часы, не дакранаючыся восі ці як?
хто-небудзь ведае, даць мне адказ ?
прабачце lupak але калі мы гаворым пра " карты асноўныя карты часу ўпырску, на мой погляд, не свабодны? ? менавіта гэты ? карта каліброўкі ? калі вы не ведаеце, як паступіць лепш пакінуць ori у адваротным выпадку аўтамабіль пачынае паліць тыпу парома...
для карт, неабходных для кіравання дызель па мне, мы можам contarne тры з якіх галоўнае казаць edc15 ? карту педаль, што добра ведаеш і што толку, калі ад гэтага richiediil 15% больш, чым дызель ? відавочна, што трэба карэктаваць карты абмежаванне такі ж працэнт і я: карта дыму абмежавальнік крутоўнага моманту і карту пераўтварэнні нм>iq акрамя гэтых, то, паколькі мы далі больш, дызельнае паліва, вы павінны даць больш паветра і для кампенсацыі ен мае намер закрануць карту turbo і яго абмежавальнік, калі вы хочаце крыху больш? вы пу? злегку павялічыць карту press rail і адпаведны абмежавальнік, але я не рэкамендую....
з метадам, апісаным вышэй, не дакранаючыся ne часы ne rail экю, робіць усе свае алгарытмічныя вылічэнні, як ад золата, каб даць вам мы? што прапануеце ў карту педаль...дакладна, што гэта ? мой асабісты метад модов, якія не neccessariamente ? - лепш за ўсіх, але я лічу, pi? "чысты" было б зрабіць некаторыя ўдакладненні на карце пароў, якія працуюць у долю стехиометрического але хацелася б пачуць, што думаюць прафесіяналы...
Ps:у любым выпадку, хацеў бы я таксама ведаць адказ на ваш пытанне, давайце паглядзім, што нам гавораць....
Вы маеце рацыю, манро, можа быць, мы выйшлі з " topic";
гэта было толькі, каб не адкрываць новую тэму, дарэчы, што ? карту пераўтварэнні нм>iq ?
lupak я адкажу, як адказвалі мне:я не даю пераказваюць не ў крыўду!!!!
няма, як ты, я магу растлумачыць словамі,.... калі абароты на форуме або ў сетцы пошук па edc 15 вы ўбачыце, што знаходзіцеся..у цяперашні час я не маю магчымасці? глядзець карты, чаму? у мяне няма праграмы, каб зрабіць гэта, ecm,тытана і інш у адваротным выпадку вы postavo адзін scren....
magi1984
12-10-2012, 16:00
калі пу? дапамагчы, карту нм на iq ў драйвер ecm titanium, там, дзе маецца, называецца "Справа? паліва ўпырскваецца"
lupak я адкажу, як адказвалі мне:я не даю пераказваюць не ў крыўду!!!!
няма, як ты, я магу растлумачыць словамі,.... калі абароты на форуме або ў сетцы пошук па edc 15 вы ўбачыце, што знаходзіцеся..у цяперашні час я не маю магчымасці? глядзець карты, чаму? у мяне няма праграмы, каб зрабіць гэта, ecm,тытана і інш у адваротным выпадку вы postavo адзін scren....
Дзякую цябе, усе роўна, на самай справе я не хачу, каша гатовая, я хацеў бы зразумець што-то не зрабіць выпадкова.
Можа быць цалкам дастаткова адрасы майго золата , але, улічваючы, што на дадзены момант у вас праграмнае забеспячэнне выглядаць, калі хто-то можа паказаць мне.