КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Пеўнік ў BDM і schedini спружыны

Exelion1986
03-06-2014, 14:00
Прывітанне ўсім, я нядаўна уладальнікам Пеўнік v54, да якой я далучыўся шаблон bdm з schedini спружыны.
Нарэшце, у гэтыя выхадныя я вырашыў зрабіць працу зваркі кантактных спружын і пакуль усе добра.
У некалькіх я збіраюся паспрабаваць гэты інструмент на практыцы, у прыватнасці, на Марелли для opel 1.3 CDTI 70cv. І тут мяне ўзнікаюць некаторыя асцярогі: адаптар пастаўляецца з Певень, я зразумеў, што ідзе харчаванне толькі на Bosch, але варта, аднак, выкарыстоўваць усе schedini правільна? Акрамя таго, як мне зразумець, у якім кірунку выкарыстоўваць schedini? па даведцы, убудаванай у праграмнае забеспячэнне тлумачаць усе, але пры аплаце пін-стрып...

зроблена пазаўчора
вынікаючы pin out ? выскачыў, што адаптар павінен выкарыстоўвацца для ўсіх schedini
каб зразумець арыентацыю я зразумеў, пасля таго, як на кіраўніцтва bdm ? патлумачыў... мая віна, што я не чытаў усе
у любым выпадку пін-код n?1 з ecu marelli mjet, на фота даведкі ? той, што ўнізе злева і разгляд на schedino ? тое, у верхнім справа, калі глядзець з боку раздыма, і, утрымліваючы апошняга ў верхняй