КПК

Перегляд Повної Версії : Opel Corsa D 1.2 ecotec, швидше за все проблема в паливній

Danyit84
03-06-2014, 07:53
Тоді, хлопці, у мене Opel Corsa D 1.2 бензин з egr обійти механічно, але не в електронному вигляді, та повітряного фільтра на панелі. Близько 2000 оборотів дроту, газ, машину водить, і мені виходить помилка в діагностиці паливної худий.
Я думав, що це пов'язано з датчиком кисню відразу після фільтра, я з чистою svitol але нада, проблема ? залишився. Я занурений в розчинник, і це працювало кілька днів, потім знову та ж проблема, під знесення, я поправився датчик інший Opel Tigra точно, мають різні коди, і справді, після кількох метрів проблема ? повторно.
Я помітив, що, від'єднати роз'єм з цього датчика, авто і закон, мінус 40 градусів. Я думав, якщо законом низька температура, inietter? автоматично-й? бензин, так що я поклав мотоцикл і зробила тест, 5-6 днів, що автомобіль йшов з кабель від'єднується і йде відмінно.
Який пу? бути проблема? я хотів перевірити, лямбда-зонд, але не монтує 2, я думаю, що вони в мене від їзди на "p"? pi? старих я не знаю, що може служити другий, а який з двох я повинен піти і перевірити, я, ймовірно, слід продовжити спроби.

PS маючи на руках один strumentino air/fuel дуже тюнінг і не надійно, я вирішив зробити тест, я підключив до першої лямбды і загоряться перші світлодіоди good, а потім наведіть рух рукоятку потужності мені ? здалося, що мати підтвердження того, виявлений в ебу. Потім випуск газу загоряються всі світлодіоди, навіть ті, паливної багатий... але я думаю, що це нормально...

Спасибі всім, і aiutatemiiiiiii

giuseppeturbo
03-06-2014, 09:45
між тим, рада chr даю і ніколи не чистіть лямбда-зондів з допомогою розчинників svitol або інших речовин, так як зонди дуже чутлива,то для qusnto про проблему причин може бути багато, лямбда-зонд заблокований,датчик температури, перевірте корпус дросельної заслінки, якщо, і бруд, і, можливо, зробити чищення дросельної заслінки, то, якщо у вас є діагноз, спробуйте побачити, і якщо є помилки або contollare значення, дайте нам більше інформації.

Danyit84
03-06-2014, 13:12
Йосип, спасибі велике info... корпус дросельної заслінки ? чистий, я парів масла в каністру, я думав, що проблема в лямбда-зонд, але я 2... так що я не знаю, як для переміщення, так як я не знаю роботі з подвійний зонд...
Діагноз мені, з датчиком кисню напали після "p"? користі, помилка паливної худий, ще помилки є... в real time, що параметрів може бути корисним перевірити?

PS з датчиком кисню стаккато помилок немає, і машина в порядку...

giuseppeturbo
05-06-2014, 13:38
Перший лямбда-зонд (та, що ближче до вихлопної) повинен дати сигнал синусоїдальної візьми тестер або було б краще, осцилографом якщо ви вибрали для тестера settalo на 5 вольт знайдіть провід чорного кольору робить speli трохи, візьми наконечник, червоний і покладіть його в провід, чорний щуп тестера на чорний підключіть його на масу і подивитися, якщо значення коливається від 5 вольт, якщо не працює секта тестер до 1 вольта, зараз вже не пам'ятаю, а ті датчики, що значення йдуть у будь-якому випадку не має значення, найголовніше, що зонд щіткою вгору і вниз.
Другий датчик повинен давати фіксоване значення.
Я Вам заявляю, що якщо є інфільтрації повітря або, якщо кандела не горить, це може спотворити дані зонда його заблокувати або позитивне значення або від'ємне значення, отже, перш за все, перевірте наявність заражень, або якщо двигун працює погано свічок або форсунок.

Danyit84
05-06-2014, 14:18
Спасибі giuseppeturbo... дуже... Тільки avr? мить зробити? ці випробування, і ви aggiorner?... як ви добре знаєте, вони завжди роблять машини інші, але для вашої ви ніколи не час :-D

alfonsoh
05-06-2014, 21:30
у вас тільки проблеми з паливною худий?

У мене авто не робить нічого!

Danyit84
05-06-2014, 21:33
Alfonsoh, що ви хочете сказати??? я не зрозумів...

alfonsoh
05-06-2014, 21:42
знявши egr на цьому авто не робить нічого, що ти намагався спертися на фільтр басейн, щоб збільшити тиск на впуску, проблема, що таке? роблю у вас тиск, наступного за рефлюксу у egr, але повітря і багатою киснем порівняно з ог, а потім карбонізації на міцність risulter? худий.
Його потрібно змастити карту і не мало.... лямбда, по мені, не має нічого спільного.
? зміни, які ви використовуєте на стільки, чи ти тільки що зробив?

Зак
05-06-2014, 23:18
знявши egr на цьому авто не робить нічого, що ти намагався спертися на фільтр басейн, щоб збільшити тиск на впуску, проблема, що таке? роблю у вас тиск, наступного за рефлюксу у egr, але повітря і багатою киснем порівняно з ог, а потім карбонізації на міцність risulter? худий.
Його потрібно змастити карту і не мало.... лямбда, по мені, не має нічого спільного.
? зміни, які ви використовуєте на стільки, чи ти тільки що зробив?

я підтверджую те, що говорить alfonsoh, спробуйте видалити центральний механічної системи рециркуляції ог,не як дизель benza страждає дуже навуглерожування,то вийміть батарею протягом десяти хвилин,вішає трубку і докази... ви побачите, що назад все нормально,якщо немає перевірте датчик....

Danyit84
06-06-2014, 01:02
Зак, egr ? обійти механічно, а ? в електронному вигляді активного...
alfonsoh, але насправді я написав, що інструмент підключений до датчика, я підтверджую, що в паливній ? худий... відповідно для зміни...? для докорів я хотів перевірити датчики...
Я знаю, що ви можете? змастити навуглерожування навіть без втручання в карту, я повинен знайти p? навколо, що я... що зробити? знати...
Гонка монтується блок управління, гібридних і деяких подивися, rimapparla вони заблоковані, іноді навіть через 2-3 дні нормального використання автомобіля... так що я б не rimapparla...
Дякую за поради...

alfonsoh
06-06-2014, 10:22
навіть якщо ? закритий в електронному вигляді, а ? підключена вилка, тільки з застібкою-механіка у такий автомобіль не робить незалежно.
рада zac, щоб повернути все на місце ? сподобалося абсолютно все, навіть якщо ти aumentassi ін'єкції мапу б, у всякому разі, витрата палива вище, і все одно ніякої користі чи мало, з точки зору влади або іншого. Потім оригінал ? gi? максимум, що можна отримати в плані витрата палива-потужність, але також і близько до максимальної потужності, що ви можете отримати і змінити на цю машину.
Може бути, якщо ви все-таки хочете тримати фільтр, тримайте його, а також час від часу, не повинні нічого змінювати з egr на місці.