Перегляд Повної Версії : Ми дізнаємося, дійсно використовувати ECM та похідні
Danyit84
02-06-2014, 22:15
Тоді хлопці, як слайд-шоу, і повторю тут:
Я вчився і у мене є підстави, дійсно, загальні... й? знаннями я, придбаних намагався знову і знову, але я прийшов до висновку, що водій або аналогічні речі, що використовуються в інших програмах, служать дуже мало.
Головне ? визнати карти, cos? я поставив, з допомогою саме драйверів, - пошук карти.
Partirei з тих авансів...
Я сподіваюся, що ви не неправильно подання... (якщо я не помиляюся, я використовував 8bit)
PS враховуючи, що я тільки що зареєструвався, не можу я побачити фотографії, тому, якщо ви можете guidatemi іншим способом... Спасибі всім, учасників...
Я відправлю карту оригінал
Ніхто не хоче відповісти...???
faberecu
15-06-2014, 02:01
я не розумію, що ви маєте на увазі , але на цих ecu розпізнавання карти ? легко , проблема ? щоб зберегти відносини stecchio ідеально, і переконайтеся, туристичне реальне збільшення потужності й крутного моменту
запевняю вас, що ****метро не працює, і лямбда , і потужність , ви можете відчувати пара , але не його крива... загалом, хоче, щоб ми в школі... для дизеля ? можете розрахувати всі з точність хороша , бензин є занадто багато змінних
навантаження дуже різні, і як зробити багато карт для кожного load...
Danyit84
15-06-2014, 02:51
Faberecu, див. спасибі за вашу відповідь, але що я повинен відчувати у школі, якщо я не знаю, визнати, криві? cio? мені здається, що ви ходите? далі з промовою... Я тепер зміг читати карту, і я змогла його побачити... стоп... я думаю, що наступний крок-зрозуміти, криві...
Враховуючи, що ми зможемо поглибити ваші виступи... наприклад:
запевняю вас, що****метро не працює з лямбда.....
Cio? що ви маєте на увазі? ви хочете розширити мова?
Який тип школи ви маєте на увазі? ролики, туристичне двигун або іншого?
St? просто в нуль, я любитель-й? що ще, хто хоче зрозуміти...
Я кілька років часу, до того, щоб покласти руку на смарагд... не ви скажіть мені, щоб її зробити, хто піклується про вас, чому? senn? я не взяв би цей блок управління. Я її взяв, чому? ? повністю програмований, і я знаю точно, що відбувається на моїй машині, можливість вільно експериментувати час від часу. Звичайно, в кінці робочої sar? вид експерта, але я хочу improntare я і зрозуміти, що я рухаюся, торкаючись etc etc...
faberecu
15-06-2014, 12:11
на ці екю вам потрібно розпізнати заздалегідь навантажень parzializzati , з повним навантаженням , тиском , те ж саме, лямбда -, lim . про .. двигун ? ori , якщо у вас є спеціальні камери , шатуни поршнів . etcc і повертає вгору, я пропоную вам змінити системи
l підходить ? туристичне двигун , але потрібно правильно імітувати температури різних
туристичне гальмування ролика і емулятор в реальному часі, ви робите гарні речі , з sekio напали , чи інший аналізатор вихлопних газів в режимі реального часу
картки на бензин з експериментальний метод , до роликів орі , крутний момент і потужність stekio (afr) від їх подивитися, як він себе веде
потім спробуйте краще з емулятором , кожні 500 оборотів в хвилину мод , поєднання q.і заздалегідь , від аналізу газів, ви можете зрозуміти ... пара явних подивитися, чи що ? краще
залежить від того, якщо вам потрібно зробити " дорожня карта", або гонки
якщо ? racing використовує бензин швидкі , то потрібно менше заздалегідь , або ingrassi , опіки 10% + ШВИДКО, якщо ви можете збільшити на 10% ци і калібрування заздалегідь правильно 10% ПОТУЖНОСТІ
Danyit84
15-06-2014, 13:12
спасибі faberecu, дуже добрий... зміни системи, ви маєте на увазі ебу?
Ви були дуже добрі до мене, що карти змінити, але ви знаєте, скажіть мені, якщо я знав, визнати, карти передоплати, як в першому пості?
Спасибі...
Команду електроніка
16-07-2014, 20:42
Немає відповіді?
fabiovts88
17-08-2014, 17:51
Вибачте, я знав, що з бензином спеціальні збільшувалися авансові платежі nn уменьшающ
Вибачте, я знав, що з бензином спеціальні збільшувалися авансові платежі nn уменьшающ
але трохи логіки noo ???
fabiovts88
28-12-2014, 13:31
Саме трохи логіки wiseguy ЗАК з бензином з 98ron тобто з октановим числом ви можете збільшити завдаток у сша логіка, і вивчає
Саме трохи логіки wiseguy ЗАК з бензином з 98ron тобто з октановим числом ви можете збільшити завдаток у сша логіка, і вивчає
faberecu не говорить октанове але швидкість спалити, у разі збільшення паливної (багатій) потрібно збільшити заздалегідь з-за швидкості менше спалювати, але якщо у вас є спеціальні бензини, які горять швидко, можна навіть затримати.
я не хочу вчити нічого нікому, але ці логічні.
fabiovts88
28-12-2014, 15:41
Що ви розумієте під бензини спеціальні то?
faberecu
28-12-2014, 16:23
з бензином стандарт з високим октановим числом можна надати + і передбачати , в іншому випадку не згорите , з бензином у конкурсі 102 або інші швидкі , можна змастити заздалегідь орі або, якщо вони дуже швидкі (в залежності від формули), ви повинні затримати
на турбо + підніміть тиск і, отже, ступінь стиснення в номер (не геометричний) потрібно затримати і коригувати витрата бензину в правильній пропорції , можу сказати, що оптимальне значення лямбда реально на сучасних двигунах ? чим 0,89 ,на старих turbo пу? спуститися ще використовувати трохи незгорілого для охолодження клапанів і днища поршня , ? рекомендується використовувати термопари вихлопних газів, для перевірки температури вихлопних газів
з повагою
бензин дійсно змагання, а не тільки бензин з якоюсь октан плюс, бензини з adittivi для охолодження згоряння і високої щільності для заливки в патронник більше, з киснем, більше для ефекту природного керма і багато інших речей, багато з яких секретні, що жоден виробник нам скаже ніколи, є "бензин", який ви повинні використовувати рукавички красиві великі і маски, коли риси у вас припаси, інакше ви згорите.
faberecu
28-12-2014, 16:44
звичайно, залежить від марки і формули є формули ,двигуни пилососом і турбо і різні формули
fabiovts88
28-12-2014, 18:46
тоді моя теорія була правильною на бензини з октановим числом більше.. я знав, що двигун бензиновий, атмосферне, щоб зробити його сильним, він повинен звернутися до значення 0,83/0.85 лямбда
faberecu
28-12-2014, 23:27
атмосферний двигун потрібні + оборотів з камери , і ступінь стиснення + високий
але з камери, заливка, краще на високих , а потім стиснення реальні + на високому ..., а потім-менш заздалегідь, чому? + збільште заливку краще ? згоряння, стає + швидкий , а внизу з-за перетинання високою і ви програєте, наповнення і вам потрібно + заздалегідь.. коротше кажучи, ми повинні працювати сильні кожен двигун повинен бути відрегульований залежно палива, зміни температури ..... з бензином багато октанове відганяючи проблема детонації в влера лямбда-ви маєте на увазі, мені здається, багато жиру , але це залежить від мод механічні і від температури,, тип двигуна і, якщо ви можете мати владу
fabiovts88
28-12-2014, 23:58
Ви хотіли cams змінені? Або серія?
faberecu
29-12-2014, 09:56
змінені вибачте, для мене це було нормально ;)
fabiovts88
29-12-2014, 11:35
Але навіть cn cams оригінальні іншим режимам, ви, як правило, відкласти вірно?
я не розумію, чому? вам потрібно відчувати, що надає і так відповідати, я просто кажу, міркувати.... а я від вашого wiseguy і ви кажете мені також поїхати вчитися,якщо ви не зрозуміли нічого з мови...
fabiovts88
31-12-2014, 01:28
але я зрозумів, зрозумів, що ви говорили, бензин з октановим числом, отже, я відповідаю, що так я відчуваю себе атаковані, чому? що мені пише трохи логіки noooo? це означає, що я кажу, що не розумію***** коли немає ? так.... спеціально, щоб написати саме так наступного разу, коли факти краще зрозуміти