Прагляд Поўнай Версіі : Мы даведаемся, сапраўды выкарыстоўваць ECM і вытворныя
Danyit84
02-06-2014, 22:15
Тады хлопцы, як слайд-шоў, паўтару і тут:
Я вучыўся і ў мяне есць падставы, сапраўды, агульныя... ы? ведамі я, набытых спрабаваў зноў і зноў, але я прыйшоў да высновы, што кіроўца або аналагічныя рэчы, якія выкарыстоўваюцца ў іншых праграмах, служаць вельмі мала.
Галоўнае ? прызнаць карты, cos? я паставіў, з дапамогай менавіта драйвераў, - пошук карты.
Partirei з тых авансаў...
Я спадзяюся, што вы не няправільна ўяўленне... (калі я не памыляюся, я выкарыстаў 8bit)
PS улічваючы, што я толькі што зарэгістраваўся, не магу я ўбачыць фатаграфіі, таму, калі вы можаце guidatemi іншым спосабам... Дзякуй усім, удзельнікаў...
Я адпраўлю карту арыгінал
Ніхто не хоча адказаць...???
faberecu
15-06-2014, 02:01
я не разумею, што вы маеце на ўвазе , але на гэтых ecu распазнання карты ? легка , праблема ? каб захаваць адносіны stecchio ідэальна, і пераканайцеся, экскурсійнае рэальнае павелічэнне магутнасці і крутоўнага моманту
запэўніваю вас, што****метро не працуе, і лямбда , і магутнасць , вы можаце адчуваць пара , але не яго крывая... у агульным, хоча, каб мы ў школе... для дызеля ? можаце разлічыць усе з дакладнасць добрая , бензін есць занадта шмат зменных
нагрузкі вельмі розныя, і як зрабіць шмат карт для кожнага load...
Danyit84
15-06-2014, 02:51
Faberecu, гл. дзякуй за ваш адказ, але што я павінен адчуваць у школе, калі я не ведаю, прызнаць, крывыя? cio? мне здаецца, што вы ходзіце? далей з прамовай... Я цяпер змог чытаць карту, і я змагла яго ўбачыць... стоп... я думаю, што наступны крок-зразумець, крывыя...
Улічваючы, што мы зможам паглыбіць вашыя выступы... напрыклад:
запэўніваю вас, што****метро не працуе з лямбда.....
Cio? што вы маеце на ўвазе? вы хочаце пашырыць гаворка?
Які тып школы вы маеце на ўвазе? ролікі, экскурсійнае рухавік або іншы?
St? проста ў нуль, я аматар-й? што яшчэ, хто хоча зразумець...
Я некалькі гадоў часу, да таго, каб пакласці руку на смарагд... не, вы скажыце мне, каб яе зрабіць, хто клапоціцца пра вас, чаму? senn? я не ўзяў бы гэты блок кіравання. Я яе ўзяў, чаму? ? цалкам праграмуемы, і я ведаю дакладна, што адбываецца на маей машыне, магчымасць свабодна эксперыментаваць час ад часу. Вядома, у канцы рабочай sar? выгляд эксперта, але я хачу improntare я і зразумець, што я рухаюся, дакранаючыся etc etc...
faberecu
15-06-2014, 12:11
на гэтыя экю вам трэба распазнаць загадзя нагрузак parzializzati , з поўнай нагрузкай , ціскам , тое ж самае, лямбда -, lim . пра .. лі рухавік ? ori , калі ў вас есць спецыяльныя камеры , шатуны, поршні . etcc і паварочвае ўверх, я прапаную вам змяніць сістэмы
l падыходзіць ? экскурсійнае рухавік , але трэба правільна імітаваць тэмпературы розных
экскурсійнае тармажэнне роліка і эмулятар у рэальным часе, вы робіце прыгожыя рэчы , з sekio напалі , або іншы аналізатар выхлапных газаў у рэжыме рэальнага часу
карты на бензін з эксперыментальны метад , да ролікаў крычы , крутоўны момант і магутнасць stekio (afr) ад іх паглядзець, як ен сябе паводзіць
потым паспрабуйце лепш з эмулятарам , кожныя 500 абаротаў у хвіліну мод , спалучэнне q.і загадзя , ад аналізу газаў, вы можаце зразумець ... пара відавочных паглядзець, ці што ? лепш
залежыць ад таго, калі вам трэба зрабіць " дарожная карта", або гонкі
калі ? racing выкарыстоўвае бензін хуткія , то трэба менш загадзя , або ingrassi , апекі 10% + ХУТКА, калі вы можаце павялічыць на 10% ці і каліброўка загадзя правільна 10% МАГУТНАСЦІ
Danyit84
15-06-2014, 13:12
дзякуй faberecu, вельмі добры... змены сістэмы, вы маеце на ўвазе эбу?
Вы былі вельмі добрыя да мяне, што карты змяніць, але вы ведаеце, скажыце мне, калі я ведаў, прызнаць, карты перадаплаты, як у першым посце?
Дзякуй...
Каманду электроніка
16-07-2014, 20:42
Няма адказу?
fabiovts88
17-08-2014, 17:51
Прабачце, я ведаў, што з бензінам спецыяльныя павялічваліся авансавыя плацяжы nn уменьшающ
Прабачце, я ведаў, што з бензінам спецыяльныя павялічваліся авансавыя плацяжы nn уменьшающ
але трохі логікі noo ???
fabiovts88
28-12-2014, 13:31
Менавіта трохі логікі wiseguy ЗАК з бензінам з 98ron т. е. з актанавым лікам вы можаце павялічыць задатак у зша логіка, і вывучае
Менавіта трохі логікі wiseguy ЗАК з бензінам з 98ron т. е. з актанавым лікам вы можаце павялічыць задатак у зша логіка, і вывучае
faberecu не кажа октановое але хуткасць спаліць, у выпадку павелічэння паліўнай (богатей) трэба павялічыць загадзя з-за хуткасці менш спальваць, але калі ў вас есць спецыяльныя бензіны, якія гараць хутка, можна нават затрымаць.
я не хачу вучыць нічога нікому, але гэтыя лагічныя.
fabiovts88
28-12-2014, 15:41
Што вы разумееце пад бензіны спецыяльныя то?
faberecu
28-12-2014, 16:23
з бензінам стандарт з высокім октановым лікам, можна надаць + і прадбачыць , у адваротным выпадку не згарыць , з бензінам у конкурсе 102 або іншыя хуткія , можна вышмараваць загадзя врі або, калі яны вельмі хуткія (у залежнасці ад формулы), вы павінны затрымаць
на турба + падніміце ціск і, такім чынам, ступень сціску ў нумар (не геаметрычны) трэба затрымаць і карэктаваць выдатак бензіну ў правільнай прапорцыі , магу сказаць, што аптымальнае значэнне лямбда рэальна на сучасных рухавіках ? чым 0,89 ,на старых turbo пу? спусціцца яшчэ выкарыстоўваць трохі несгоревшего для астуджэння клапанаў і дна поршня , ? рэкамендуецца выкарыстоўваць тэрмапары выхлапных газаў, для праверкі тэмпературы выхлапных газаў
з павагай
бензін сапраўды спаборніцтвы, а не толькі бензін з якой-то октан плюс, бензіны з adittivi для астуджэння згарання і высокай шчыльнасці для залівання ў патроннік больш, з кіслародам, больш для эфекту натуральнага руля і шмат іншых рэчаў, многія з якіх-гэта сакрэт, што ні адзін вытворца нам скажа ніколі, есць "бензін", які вы павінны выкарыстоўваць пальчаткі прыгожыя вялікія і маскі, калі рысы у вас харчы, інакш вы згарыць.
faberecu
28-12-2014, 16:44
вядома, залежыць ад маркі і формулы есць формулы ,рухавікі пыласосам і турба і розныя формулы
fabiovts88
28-12-2014, 18:46
тады мая тэорыя была правільнай на бензіны з октановым лікам больш.. я ведаў, што рухавік бензінавы, атмасферны, каб зрабіць яго моцным, ен павінен звярнуцца да значэнне 0,83/0.85 лямбда
faberecu
28-12-2014, 23:27
атмасферны рухавік патрэбныя + абаротаў з камеры , і ступень сціску + высокі
але з камеры, заліванне, лепш на высокіх , а затым сціску рэальныя + на высокім..., а затым-менш загадзя, чаму? + павялічце заліванне лепш ? згарання, становіцца + хуткі , а ўнізе з-за перасячэння высокай і вы прайграваеце, напаўнення і вам трэба + загадзя.. карацей кажучы, мы павінны працаваць моцныя кожны рухавік павінен быць адрэгуляваны ў залежнасці паліва, змены тэмпературы..... з бензінам шмат актанавы адганяючы праблема дэтанацыі ў влера лямбда-вы маеце на ўвазе, мне здаецца, шмат тлушчу , але гэта залежыць ад мод механічныя і ад тэмпературы,, тып рухавіка і, калі вы можаце мець уладу
fabiovts88
28-12-2014, 23:58
Вы хацелі cams зменены? Або серыя?
faberecu
29-12-2014, 09:56
зменены прабачце, для мяне гэта было нармальна ;)
fabiovts88
29-12-2014, 11:35
Але нават cn cams арыгінальныя іншым рэжымам, вы, як правіла, адкласці дакладна?
я не разумею, чаму? вам трэба адчуваць, што надае і так адказваць, я проста кажу, разважаць.... а я ад вашага wiseguy і вы кажаце мне таксама паехаць вучыцца,калі вы не зразумелі нічога з прамовы...
fabiovts88
31-12-2014, 01:28
але я зразумеў, зразумеў, што вы казалі, бензін з октановым лікам, такім чынам, я адказваю, што так я адчуваю сябе атакаваныя, чаму? што мне піша трохі логікі noooo? гэта азначае, што я кажу, што не разумею***** калі няма ? так то.... спецыяльна, каб напісаць менавіта так у наступны раз, калі факты лепш зразумець