КПК

Перегляд Повної Версії : допомога півник

ema74
02-06-2014, 09:13
привіт
я купив galletto2 v53, але бортове харчування 12v червоний світлодіод, що c'? поруч не горить.
програмне забезпечення, але як і раніше все в сірий і я не можу вибрати нічого.
я після активації, як описано в info, але я думаю, що червоний світлодіод повинен засвітитися на харчування півень, може бути, і зламав?

пристрасть двигунів
02-06-2014, 10:48
Здрастуйте, спробуйте підключити його до роз'єму obd автомобіля, і не забудьте застосувати minigender, легко, що блок живлення несправний..., ви використовуєте його sw чи, може, ви намагаєтеся ще????

ema74
02-06-2014, 12:59
не minigender в комплекті, я пов'язаний свинцево-кислотних акумуляторів 12в і не включається.
програмне забезпечення, я пробував один комплект

пристрасть двигунів
02-06-2014, 17:13
Ми тут, щоб допомогти вам, постарайтеся зрозуміти, що ти інструмент в руки, і ти репетирувати, а потім докладно пояснені вашу проблему.
1 чи можете ви визнати, v53 від v 48?

ema74
02-06-2014, 19:55
я не знаю різницю між v48 і 53 мені продали за v53.
програмне забезпечення, але написи залишаються сірі і не активується на кнопку миші, і я помітив, що alimentandolo не спалахує червоний світлодіод, який знаходиться збоку, там, де живиться.
упаковка не містить minigender

тут фото вмісту

carlo abarth
02-06-2014, 20:36
відкрийте його і перевірте зварні шви!!!!

пристрасть двигунів
02-06-2014, 21:34
тут фото вмісту
http://img138.imageshack.us/img138/8640/9mb3.jpghai намагався підключити в машині ? у системних пристроїв, ви знайдете собі інструмент?

ema74
02-06-2014, 21:57
у системних пристроїв галочку в пір'ї, на машині не пробував ще.
але ви можете зрозуміти з фотографії, якщо і v53 чи ні?

пристрасть двигунів
02-06-2014, 22:36
у системних пристроїв галочку в пір'ї, на машині не пробував ще.
але ви можете зрозуміти з фотографії, якщо і v53 чи ні?
Від зовнішнього блоку трьох світлодіодів, ви розумієте, що не ? у v53, а також відсутності міні-gender

Danyit84
02-06-2014, 22:54
Але вибачте мене за дурне питання (нещодавно я, входячи в цей світ), які подають харчування на півня? Я використовував V53 оригінал і мені не довелося його годувати, щоб читати карту.
Спасибі людям...

blackwolf76
03-06-2014, 01:12
Інтерфейс вимагає електроживлення для роботи, яка здійснюється через роз'єм obd. Якщо ви читали карту, напевно у вас харчування півень.

ugoboss
03-06-2014, 07:12
безумовно, не ? у v53, не вистачає навіть телевізор з плоским екраном кольорового j-tag.

Danyit84
03-06-2014, 07:25
- ні-ні, я не використовував бортове харчування...

ugoboss
03-06-2014, 07:43
- ні-ні, я не використовував бортове харчування...

якщо ви користуєтеся підключений в роз'єм eobd живиться від тієї, бортове потрібно, щоб годувати його на лавці.

Danyit84
03-06-2014, 07:55
Ок, спасибі, я ніколи не бачив його використовувати у школі, на жаль. Дякую за інфо...

пристрасть двигунів
03-06-2014, 10:15
Ок, спасибі, я ніколи не бачив його використання в школі, на жаль. Дякую за інфо...не забудьте використовувати міні-gender

Danyit84
03-06-2014, 13:14
Пристрасть двигуни, дякую за пораду... але все-таки я не підійшов до вивчення цих intefacce, я зараз намагаюся розшифрувати карти в 2D. Я використовував півник тільки, щоб читати карту мою машину... але для суто навчальних цілях, так як мій ебу ? ще гібрид, і в багатьох вони заблоковані...

ema74
03-06-2014, 16:43
я пробував півень мого друга, і відомо, що то його при підключенні usb-пристрої активуються повторно? у тому моїй немає, я думаю, що, як ви кажете, вас не v53, але не працює.

Errecinque
04-06-2014, 00:47
Не забудьте використовувати міні gender
Ви можете пояснити, наприклад, неофіт del galletto для чого потрібна міні-gender і коли слід застосовувати? Cio? на зображенні програма eobd2012, коли з'являється цей адаптер з написом "стандарт " йде, розташований між кабель і інструмент чи ні?

пристрасть двигунів
04-06-2014, 11:26
Поспішати ? погано, що, все, хлопці, я іду, я завжди кажу: перш ніж вчитися на машині, яка ecu встановлюють, що питання зустрічаються, щоб читати і писати, якщо читати послідовного або іншим чином, на sw c? написано use it або використовувати міні-gender, послідовного краще, якщо ви тримаєте його завжди встановлений. Я завжди кажу, перед тим, як поспішати у використанні інструмент, основи інформатики і пк було б краще, перш ніж помилятися, краще запитати......

Errecinque
04-06-2014, 13:40
Поспішати ? погано, що, все, хлопці, я іду, я завжди кажу: перш ніж вчитися на машині, яка ecu встановлюють, що питання зустрічаються, щоб читати і писати, якщо читати послідовного або іншим чином, на sw c? написано use it або використовувати міні-gender, послідовного краще, якщо ви тримаєте його завжди встановлений. Я завжди кажу, перед тим, як поспішати у використанні інструмент, основи інформатики і пк було б краще, перш ніж помилятися, краще запитати......
? правда, ви праві.....але ви не можете? знати все, все ...ви ніколи не припиняйте вчитися, особливо, якщо ? тільки хобі часу втратив (що ? завжди мало) . Я запитав: чому? я mini gender мені здається, на око тільки простий адаптер "тато "і"мама" і не бачив утиліти? бачив, що кабель в комплект поставки відноситься безпосередньо до роз'єму послідовного інтерфейсу galletto? якщо дають в комплекті avr? його, чому? і я хотів би зрозуміти,....Дякую

Danyit84
04-06-2014, 15:16
Я згоден з errecinque... ім'я??? р? універсальний, mini gender, я роблю висновок, обмін, як правило, в цьому випадку я б сказав, зміні статі, cio? вони є в продажу скрізь конвертер з чоловічого на жіночий, чи навпаки...
Для математичною точністю, те, що я кажу, ви повинні спробувати використовувати тестер і перевірити конструкцію адаптера galletto, я б не хотів, що цей адаптер як, скажімо... скажімо, не у регіоні міні-gender changer, може, що s? мати якийсь pin перевернутий...
Це до вас, власників випробувати...

ema74
04-06-2014, 16:22
однак, досі не зрозуміла, що та моя версія, у всякому разі в scatolo цей міні gender не було

Danyit84
04-06-2014, 19:16
Тоді, подивіться те небагато, що я знаю... corregetemi, якщо я помиляюся, але повинен бути таким?, у V53 реальний повинен бути клон китайський v54. Тому я роблю висновок, що ваша, не ? у v53... тепер розумію, що версія як я бачу, триває, так як у торгівлі ? дуже легко знайти, 53, 52, 52 і 48... загалом, я сподіваюся, що зробили ідею...
Ключ, що я хотів би дати вам ? старі версії працюють на xp і не засвоюють дуже 7... на відміну від нових версій.
Додам також, що ваш має 3 світлодіода, і не має minigender...

ugoboss
04-06-2014, 19:58
Тоді, подивіться те небагато, що я знаю... corregetemi, якщо я помиляюся, але повинен бути таким?, у V53 реальний повинен бути клон китайський v54. Тому я роблю висновок, що ваша, не ? у v53... тепер розумію, що версія як я бачу, триває, так як у торгівлі ? дуже легко знайти, 53, 52, 52 і 48... загалом, я сподіваюся, що зробили ідею...
Ключ, що я хотів би дати вам ? старі версії працюють на xp і не засвоюють дуже 7... на відміну від нових версій.
Додам також, що ваш має 3 світлодіода, і не має minigender...

хлопці, ви робите трохи плутанини :-) fgtech, перш ніж пропустила в v53 були всі v48 будь ініціали, вони вище, і функціонувала дуже добре і на xp, що на seven, v53, на початку працювала тільки на xp, але зі східних мов, встановлених, тепер він чудово працює на seven просто знайти те, що вам активної, v53 має порт j-tag ( що завжди той, bdm) але ще є кольоровий телевізор з плоским екраном саме для j-tag і mini gender що не потрібно, коли ви використовуєте bootloder, але ви повинні використовувати його завжди, коли ви читаєте і пишете роз'єм eobd, і в кожному випадку, якщо вам каже програма, якщо хочете ce написано use-it, якщо немає міні-gender ? викреслено, і, насамкінець, користувач вище, на мій погляд, не v53 але v48, якщо я сказав, то******* поправте мене, без проблем.

Danyit84
04-06-2014, 20:11
Я не дуже багато знаю, але твій виступ поспіль, тільки, що десь, не звертаючи уваги, чому? я прагнемо зрозуміти карти... я читав, що старі працюють на xp нові на сім, крім мене ? здалося, що побачити кращі клони з usb dongle... але не питайте мене, що служниця...
Я згоден, що півник користувача, не ? у v53, тепер 52 51 48 не знаю... але, безумовно, ви маєте рацію, ви, sar? 48, чому? я читав-й? раз користувачів з 53 або 52, або інші, але що в реальності? я V 48, c'? плутанина з цими клонами страшно...
У самому справі, навіть якщо пі? іноді за викидними цінами, я відмовився від покупки, і я вирішив, що тепер я повинен обмежити, щоб помилуватися ті, оригінальні, друже мій... :-(
Занадто багато плутанини, на мій погляд, користувачів, що вони говорять ? само, як і оригінал, інші не читають-як користуватися?,? російську рулетку...

ema74
04-06-2014, 22:31
ugoboss,
що ви маєте на увазі "тепер він чудово працює на seven просто знайти те, що вам активувати", можливо, мій не працює класична повинен бути включений?
і як включити?

ugoboss
05-06-2014, 07:19
привіт Danyit84 , ключ був на перших v53, але потім вона була видалена, додаючи dll (здається 4) в папці програми.

привіт ema74, я кажу з особистого досвіду, і я так сказав, бо мій не ходив на seven і хотів дату 1-1-2013, але зараз є люди (небагато), які можуть через dll до тебе, працює на seven і на поточну дату, але ці dll повинні бути включені.

p.s. це не я, що активний :-)

Danyit84
05-06-2014, 13:13
Спасибі ugoboss, я роблю культури, також на цьому півник... :-D

амінь
05-06-2014, 21:01
Навіть я був би зацікавлений у цих dll, яка біжить півень навіть на seven і на поточну дату, хтось знає більше?

ema74
05-06-2014, 21:43
але v53 з 3 світлодіодами і без minigender існує чи ні?
чому? я бачив у мережі інші, які продають півень, як, що мій і визначають, що це v53.

ugoboss
06-06-2014, 07:22
але v53 з 3 світлодіодами і без minigender існує чи ні?
чому? я бачив у мережі інші, які продають півень, як, що мій і визначають, що це v53.

я ніколи раніше не бачив, але вибачте, коли відкрити sw спробуйте подивитися, якщо у вас є протоколи j-tag - renesas - і якщо вона розблокування simos pcr2.1, і особливо, якщо тебе просить mini gender.

sportknight
06-06-2014, 08:37
v53 без minigender не існують, якщо вони не є v53/54 міні...

у фото ? один v48 і, ймовірно, не працює те,що написано зазвичай ? гірше
я сподіваюся, що ти не факт що багато платити

msport (exil77grande)
11-06-2014, 18:37
я не знаю різницю між v48 і 53 мені продали за v53.
програмне забезпечення, але написи залишаються сірі і не активується на кнопку миші, і я помітив, що alimentandolo не спалахує червоний світлодіод, який знаходиться збоку, там, де живиться.
упаковка не містить minigender

тут фото вмісту

я пам'ятаю, що забороняється розміщувати фотографії з зовнішніх посилань на форумі певні правила, в іншому випадку не мали б сенсу.

ema74
11-06-2014, 20:27
я поставив посилання на зовнішній світлі не у мене дозволу опублікувати фотографії, але і фотографії з мого продукту, і не рекламує нічого, і ніхто не

msport (exil77grande)
11-06-2014, 23:09
я поставив посилання на зовнішній світлі не у мене дозволу опублікувати фотографії, але і фотографії з мого продукту, і не рекламує нічого, і ніхто не

будь-яка людина може вкласти матеріал у форумі, якщо ви не можете скачати.