Прагляд Поўнай Версіі : дапамога пеўнік
прывітанне
я купіў galletto2 v53, але бартавое харчаванне 12v чырвоны святлодыед, што c'? побач не гарыць.
праграмнае забеспячэнне-тое, але па-ранейшаму ўсе ў шэры і я не магу абраць нічога.
я пасля актывацыі, як апісана ў info, але я думаю, што чырвоны святлодыед павінен загарэцца на харчаванне певень, можа быць, і зламаў?
запал рухавікоў
02-06-2014, 10:48
Добры дзень, паспрабуйце падлучыць яго да раз'ем obd аўтамабіля, і не забудзьцеся ўжыць minigender, легка, што блок харчавання няспраўны..., вы выкарыстоўваеце яго sw ці, можа, вы спрабуеце яшчэ????
не minigender ў камплекце, я звязаны свінцова-кіслотных акумулятараў 12в і не ўключаецца.
праграмнае забеспячэнне, я спрабаваў адзін камплект
запал рухавікоў
02-06-2014, 17:13
Мы тут, каб дапамагчы вам, паспрабуйце зразумець, што ты інструмент у рукі, і ты рэпетаваць, а затым падрабязна растлумачаны вашу праблему.
1 ці можаце вы прызнаць, v53 ад v 48?
я не ведаю розніцу паміж v48 і 53 мне прадалі за v53.
праграмнае забеспячэнне-тое, але надпісы застаюцца шэрыя і не актывуецца на кнопку мышы, і я заўважыў, што alimentandolo не загараецца чырвоны святлодыед, які знаходзіцца збоку, там, дзе сілкуецца.
упакоўка не змяшчае minigender
тут фота змесціва
carlo abarth
02-06-2014, 20:36
адкрыйце яго і праверце зварныя швы!!!!
запал рухавікоў
02-06-2014, 21:34
тут фота змесціва
http://img138.imageshack.us/img138/8640/9mb3.jpghai спрабаваў далучыць у машыне ? у сістэмных прылад, вы знойдзеце сабе інструмент?
у сістэмных прылад галачку ў пер'і, на машыне не спрабаваў яшчэ.
але вы можаце зразумець з фатаграфіі, калі і v53 ці не?
запал рухавікоў
02-06-2014, 22:36
у сістэмных прылад галачку ў пер'і, на машыне не спрабаваў яшчэ.
але вы можаце зразумець з фатаграфіі, калі і v53 ці не?
Ад вонкавага блока трох святлодыедаў, вы разумееце, што не ? у v53, а таксама адсутнасці міні-gender
Danyit84
02-06-2014, 22:54
Але прабачце мяне за дурны пытанне (нядаўна я, уваходзячы ў гэты свет), у якія падаюць сілкаванне на пеўня? Я выкарыстаў V53 арыгінал і мне не давялося яго карміць, каб чытаць карту.
Дзякуй людзям...
blackwolf76
03-06-2014, 01:12
Інтэрфейс патрабуе электрасілкавання для працы, якая ажыццяўляецца праз раз'ем obd. Калі вы чыталі карту, напэўна, у вас харчаванне певень.
безумоўна, не ? у v53, не хапае нават тэлевізар з плоскім экранам каляровага j-tag.
Danyit84
03-06-2014, 07:25
- не-не, я не выкарыстоўваў бартавое харчаванне...
- не-не, я не выкарыстоўваў бартавое харчаванне...
калі вы карыстаецеся падлучаны у раз'ем eobd сілкуецца ад той, бартавое трэба, каб карміць яго на лаўцы.
Danyit84
03-06-2014, 07:55
Ок, дзякуй, я ніколі не бачыў яго выкарыстоўваць у школе, на жаль. Дзякуй за інфо...
запал рухавікоў
03-06-2014, 10:15
Ок, дзякуй, я ніколі не бачыў яго ў выкарыстанні ў школе, на жаль. Дзякуй за інфо...не забудзьцеся выкарыстоўваць міні-gender
Danyit84
03-06-2014, 13:14
Запал рухавікі, дзякуй за параду... але ўсе-ткі я не падышоў да вывучэння гэтых intefacce, я зараз спрабую расшыфраваць карты у 2D. Я выкарыстаў пеўнік толькі, каб чытаць карту маю машыну... але для чыста навучальных мэтах, так як мой эбу ? яшчэ гібрыд, і ў многіх яны заблакаваныя...
я спрабаваў певень майго сябра, і вядома, што то яго пры падключэнні usb-прылады актывуюцца паўторна? у тым маей няма, я думаю, што, як вы кажаце, вас не v53, але не працуе.
Errecinque
04-06-2014, 00:47
Не забудзьцеся выкарыстоўваць міні gender
Вы можаце растлумачыць, напрыклад, неафіт del galletto для чаго патрэбна міні-gender і калі варта ўжываць? Cio? на малюнку праграма eobd2012, калі з'яўляецца гэты адаптар з надпісам "стандарт " ідзе, размешчаны паміж кабель і інструмент або няма?
запал рухавікоў
04-06-2014, 11:26
Спяшацца ? дрэнна, што, усе, хлопцы, я іду, я заўседы кажу: перш чым вучыцца на машыне, якая ecu ўсталеўваюць, што пытанні сустракаюцца, каб чытаць і пісаць, калі чытаць паслядоўнага або іншым чынам, на sw c? напісана use it або выкарыстоўваць міні-gender, паслядоўнага лепш, калі вы трымаеце яго заўседы усталяваны. Я заўседы кажу, перад тым, як спяшацца ў выкарыстанні інструмент, асновы інфарматыкі і пк было б лепш, перш чым памыляцца, лепш спытаць......
Errecinque
04-06-2014, 13:40
Спяшацца ? дрэнна, што, усе, хлопцы, я іду, я заўседы кажу: перш чым вучыцца на машыне, якая ecu ўсталеўваюць, што пытанні сустракаюцца, каб чытаць і пісаць, калі чытаць паслядоўнага або іншым чынам, на sw c? напісана use it або выкарыстоўваць міні-gender, паслядоўнага лепш, калі вы трымаеце яго заўседы усталяваны. Я заўседы кажу, перад тым, як спяшацца ў выкарыстанні інструмент, асновы інфарматыкі і пк было б лепш, перш чым памыляцца, лепш спытаць......
? праўда, вы маеце рацыю.....але вы не можаце? ведаць усе, усе ...вы ніколі не спыняйце вучыцца, асабліва, калі ? толькі хобі часу страціў (што ? заўседы мала) . Я спытаў: чаму? я mini gender мне здаецца, на вока толькі просты адаптар "тата", "мама" і не бачыў ўтыліты? бачыў, што кабель у камплект пастаўкі ставіцца непасрэдна да раз'ем паслядоўнага інтэрфейсу galletto? калі даюць у камплекце avr? яго, чаму? і я хацеў бы зразумець,....Дзякуй
Danyit84
04-06-2014, 15:16
Я згодны з errecinque імя...??? р? універсальны, mini gender, я раблю выснову, абмен, як правіла, у гэтым выпадку я б сказаў, змене полу, cio? як яны есць у продажы ўсюды канвэртар з мужчынскага на жаночы ці наадварот...
Для матэматычнай дакладнасцю, тое, што я кажу, вы павінны паспрабаваць выкарыстоўваць тэстар і праверыць канструкцыю адаптара galletto, я б не хацеў, што гэты адаптар як, скажам... скажам, не ў рэгіене міні-gender changer, можа, што s? мець які-то pin перавернуты...
Гэта да вас, уладальнікаў выпрабаваць...
аднак, да гэтага часу не зразумела, што і мая версія, ва ўсякім выпадку ў scatolo гэты міні gender не было
Danyit84
04-06-2014, 19:16
Тады, паглядзіце тое нямногае, што я ведаю... corregetemi, калі я памыляюся, але павінен быць такім?, у V53 рэальны павінен быць клон кітайскі v54. Таму я раблю выснову, што ваша, не ? у v53... зараз разумею, што версія як я бачу, працягваецца, так як у гандлі ? вельмі легка знайсці, 53, 52, 52 і 48... у агульным, я спадзяюся, што зрабілі ідэю...
Ключ, што я хацеў бы даць вам ? старыя версіі працуюць на xp і не засвойваюць вельмі 7... ў адрозненне ад новых версій.
Дадам таксама, што ваш мае 3 святлодыеда, і не мае minigender...
Тады, паглядзіце тое нямногае, што я ведаю... corregetemi, калі я памыляюся, але павінен быць такім?, у V53 рэальны павінен быць клон кітайскі v54. Таму я раблю выснову, што ваша, не ? у v53... зараз разумею, што версія як я бачу, працягваецца, так як у гандлі ? вельмі легка знайсці, 53, 52, 52 і 48... у агульным, я спадзяюся, што зрабілі ідэю...
Ключ, што я хацеў бы даць вам ? старыя версіі працуюць на xp і не засвойваюць вельмі 7... ў адрозненне ад новых версій.
Дадам таксама, што ваш мае 3 святлодыеда, і не мае minigender...
хлопцы, вы робіце трохі блытаніны :-) fgtech, перш чым прапусціла ў v53 былі ўсе v48 любы ініцыялы, яны вышэй, і функцыянавала вельмі добра і на xp, што на seven, v53, у пачатку працавала толькі на xp, але з усходніх моў, устаноўленых, цяпер ен выдатна працуе на seven проста знайсці тое, што вам актыўнай, v53 мае порт j-tag ( што заўседы той, bdm) але яшчэ есць каляровы тэлевізар з плоскім экранам менавіта для j-tag і mini gender што не трэба, калі вы выкарыстоўваеце bootloder, але вы павінны выкарыстоўваць яго заўседы, калі вы чытаеце і пішаце раз'ем eobd, і ў кожным выпадку, калі вам кажа праграма, калі хочаце ce напісана use-it, калі няма міні-gender ? выкраслена, і, у заключэнне, карыстальнік вышэй, на мой погляд, не v53 але v48, калі я сказаў, то******* папраўце мяне, без праблем.
Danyit84
04-06-2014, 20:11
Я не вельмі шмат ведаю, але твае выступленне запар, толькі, што дзе-то, не звяртаючы ўвагі, чаму? я імкнемся зразумець карты... я чытаў, што старыя працуюць на xp на новыя сем, акрамя мяне ? здалося, што ўбачыць лепшыя клоны з usb dongle... але не пытайце мяне, што служанка...
Я згодны, што пеўнік карыстальніка, не ? у v53, зараз 52 51 48 не ведаю... але, безумоўна, вы маеце рацыю, вы, sar? 48, чаму? я чытаў-й? раз карыстальнікаў з 53 або 52, або іншыя, але што ў рэальнасці? я V 48, c'? блытаніна з гэтымі клонамі страшна...
На самай справе, нават калі пі? часам па дэмпінгавых коштах, я адмовіўся ад пакупкі, і я вырашыў, што цяпер я павінен абмежаваць, каб палюбавацца тыя, арыгінальныя, сябар мой... :-(
Занадта шмат блытаніны, на мой погляд, карыстальнікаў, што яны кажуць ? жа, як і арыгінал, іншыя не чытаюць-як карыстацца?,? рускую рулетку...
ugoboss,
што вы маеце на ўвазе "цяпер ен выдатна працуе на seven проста знайсці тое, што вам актываваць", магчыма, мой не працуе класічная павінен быць уключаны?
і як уключыць?
прывітанне Danyit84 , ключ быў на першых v53, але затым яна была выдаленая, дадаючы dll (здаецца 4) у тэчцы праграмы.
прывітанне ema74, я кажу з асабістага вопыту, і я так сказаў, таму што мой не хадзіў на seven і хацеў дату 1-1-2013, але цяпер есць людзі (нешматлікія), якія могуць праз dll да цябе, працуе на seven і на бягучую дату, але гэтыя dll павінны быць уключаны.
ps. гэта не я, што актыўны :-)
Danyit84
05-06-2014, 13:13
Дзякуй ugoboss, я раблю культуры, таксама на гэтым пеўнік... :-D
Нават я быў бы зацікаўлены ў гэтых dll, якая бяжыць певень нават на seven і на бягучую дату, хто-небудзь ведае больш?
але v53 з 3 святлодыедамі і без minigender існуе ці не?
чаму? я бачыў у сеткі іншыя, якія прадаюць певень, як, што мой і вызначаюць, што гэта v53.
але v53 з 3 святлодыедамі і без minigender існуе ці не?
чаму? я бачыў у сеткі іншыя, якія прадаюць певень, як, што мой і вызначаюць, што гэта v53.
я ніколі раней не бачыў, але прабачце, калі адкрыць sw паспрабуйце паглядзець, калі ў вас есць пратаколы j-tag - renesas - і калі яна разблакоўкі simos pcr2.1, і асабліва, калі цябе просіць mini gender.
sportknight
06-06-2014, 08:37
v53 без minigender не існуюць, калі яны не з'яўляюцца v53/54 міні...
то ў фота ? адзін v48 і, верагодна, не працуе тое,што напісана звычайна ? горш
я спадзяюся, што ты не факт што шмат плаціць
msport (exil77grande)
11-06-2014, 18:37
я не ведаю розніцу паміж v48 і 53 мне прадалі за v53.
праграмнае забеспячэнне-тое, але надпісы застаюцца шэрыя і не актывуецца на кнопку мышы, і я заўважыў, што alimentandolo не загараецца чырвоны святлодыед, які знаходзіцца збоку, там, дзе сілкуецца.
упакоўка не змяшчае minigender
тут фота змесціва
я памятаю, што забараняецца размяшчаць фатаграфіі з знешніх спасылак на форуме пэўныя правілы, у адваротным выпадку не мелі б сэнсу.
я паставіў спасылку на знешні светлыя не ў мяне дазволу апублікаваць фатаграфіі, але і фатаграфіі з майго прадукта, і нічога не рэкламуе, і ніхто не
msport (exil77grande)
11-06-2014, 23:09
я паставіў спасылку на знешні светлыя не ў мяне дазволу апублікаваць фатаграфіі, але і фатаграфіі з майго прадукта, і нічога не рэкламуе, і ніхто не
любы чалавек можа ўкласці матэрыял у форуме, калі вы не можаце запампаваць.