КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Змена Працы Лямбда

"Метраполіс"
31-05-2014, 23:30
Прывітанне, хлопцы, я хацеў мець адну рэч, спадзеючыся, што тое, што я хачу зрабіць, можна і не толькі навуковай фантастыкі, мяне папрасілі змяніць працу лямбда-выразы, або лепш змяніць стаўленне stechiometro, на якім працуе лямбда, я прывяду прыклад лямбда працуе, каб трымаць адносіны stechiometro, якая вагаецца ад 14,5 да 14,7, тое, што я спытаў мяне ? тое, што вы можаце падняць значэнне для працы лямбда або лепш ўзяць парог ад 14,7 да прыкладна 13,5, каб вы маглі трымаць лямбда, не выдаляючы, зрабіць рухавік працы да адносінам-й? тлушч. Я спадзяюся, што ен можа знайсці дапамогу, ecu, на якіх мяне просяць зрабіць там? есць Miu, змантаваных на piaggio групы...Дзякуй

манро
01-06-2014, 14:32
я б сказаў, што на маю думку ў вас есць ідэі, p? блытаюць на працу лямбда-зонда на рухавіку benza "метраполіс"....
лямбда не працуе лямбда закон долю стехиометрического.
калі ты хочаш, каб павярнуць больш тлушчу, ваш рухавік проста вышмараваць паліўнай прыводзячы запыце лямбда-вадзіцеля ў спецыяльную карту....
перш чым рабіць усе гэта? вы павінны пераканацца, што ваша лямбда можа чытаць, інтэнсіўнасць АДМОВАЎ менш 14,5-14,7....
затым варта ўсталяваць лямбда-шырокапалосны або wide паласы, што заўгодна і карэктаваць линеаризации гэтай ecu.....

"Метраполіс"
19-06-2014, 21:28
я зразумеў...адмовіцца, то гэты праект, чаму? шчыра мяне пыталіся, і я хацеў паглядзець, калі магчыма, можна было і цікава, магчыма, што-ы? спецыфікацыя....або лепш зрабіць ЛЯМБДА-OFF і КРОКАВЫ OFF на IAW15P...Хто-то пу? мне дапамагчы?