Прагляд Поўнай Версіі : bosch m1.5.5 alfa gtv 061/386
skizzo93
31-05-2014, 15:36
прывітанне ўсім, не маглі б вы сказаць мне што-тое сказаць на гэты файл мод??? аўтамабіль, як кавалачкі мантуе канчатковы сс,фільтр двайны конус,riprofilatura і паліроўка корпуса дроселя,трубкі прама ўсмоктвання gta,першы цэнтральны ****** і ў некалькіх kat 200celle....ve ne, я б, можа, дзякуй, прымаю ўсе парады для пачаткоўца, як я (толькі 1 з паловай гады, што я цікаўлюся ў гэтай вобласці), яны ўсе залатыя....дзякуй
8002
Роўна праблема...вы вырашылі?
рабіце адлюстравання cazzum? калі не усталяванымі wide band і праверыць ваш AFR ставіць вас з прыгожым адтуліну ў поршні,магчымасці? нічога, акрамя аддаленага паколькі гаворка ідзе пра ecu і motrizzazioni бензін....пэўныя рэчы не могуць зрабіць, седзячы перад пк, пішу ў форуме...пры ўсей павазе, для форума і яго карыстальнікаў...але вы павінны пакласці сядзець у машыне, ісці і адсочваць усе жыццевыя параметры рухавіка, а затым andarseli змяніць ricontrollando вышэй, каб убачыць, калі ? усе, як вы чакаеце, павінен пайсці....
не могуць супаставіць бензіну на часопісны столік....па мне.. а калі вы так і экспертаў, каб дакладна ведаць, як гэта зрабіць без лога/кантраляваць нічога...bh? тады па-мойму трэба пісаць у форуме пытаюцца саветаў...
прывітанне
мы спрабуем толькі вучыцца ? дзе-то вы павінны пачаць. такім чынам, я тое, што вы пішаце, толькі, што ў такім выпадку патрабуецца шмат карэкціроўкі ў адлюстраванне, а затым кожны раз, калі неабходна запраграмаваць новы eprom і ўстаўце яго ў блок з картай зменена, на месцы старога, бачыў, што гэтыя eprom не праграмуюцца праз паслядоўны інтэрфейс. было б карысна, эмулятар eprom, але costicchia......ці можаце вы паведаміць мне?
зрабіце пошук па ******....c'? іх некалькі, і ўсе вельмі добрыя проста не ўзяць "cineserie", ва ўсякім выпадку для мяне лепшымі з'яўляюцца innovate,plx,ostrich 2.0 і power commander апошняга ? руская, такім чынам, вы можаце разлічваць на дапамогу дома...
мы б нават інструмент alientech, што вы называеце "stekio" кошт aboradabile з data logger сапраўдным, і што вы можаце? рэалізаваць таксама детонационный датчык для налады аптымальнага таксама загадзя запальвання, якая выкарыстоўвае wide band bosch вельмі надзейнае і дакладнае чытанне...
прабачце, я выказаў дрэнна, гэтыя, якое пакажа, што яны вымяральнікі stecchiometrici, і ўсе ў парадку, я меў на ўвазе змяненне супастаўлення. Вы можаце парэкамендаваць якія-небудзь эмулятар eprom?
skizzo93
02-06-2014, 03:30
Манро, дзякуй вам за адказ, і я хацеў бы ўдакладніць адну рэч:
не я, здаецца, сказаў, што не ўпраўлення afr пасля загрузкі файла mod. Кантроль заўседы afr праз obd, робячы некалькі тэстаў і стварэння графікі, а затым riverdermeli ( паколькі значэнне afr і галоўнае, з поўнай нагрузкай, і я не магу бачыць яго на час бесперапыннай).... у любым выпадку, абмеркаванне было мэтай (хто жадае) даць мне парады, x карту ў цэлым і, асабліва, магчыма, для дасягнення...так што не варта быць такім прадузятым.калі вы хочаце, і вы хочаце даць мне некалькі саветаў аб файле mod дзякуй
skizzo93
02-06-2014, 03:34
Rimec гэта экю таму спакойна ў паслядоўны з дапамогай праграмістаў бд і загрузіць карту займае 2 хвіліны. .. c і толькі які-небудзь трук, каб зрабіць, як уключыць праграмаванне з дапамогай pin-кода і сціску ў bcb mod файл, перш чым загрузіць яго...так што не трэба яе ў школе нават, чаму? не проста пакласці яго ў boot. Адзіны недахоп гэтай ecu
Дзякуй Skizzo93
я ўжо? зрабіў некаторыя змены ў школе, праблемы ? што ? цяжка зразумець, як змяніць, у прыватнасці, загадзя бачыў, што яны змяніліся трохі, усе геаметрыі. Я не разумею, як злучыцца з інструментам, певень, cmd, etc, што, да раз'ем дыягностыкі ( што ? той, fiat 3-кантактны), каб загрузіць карту мод. Сціск опк, як гэта зрабіць?
выбачайце, калі вам здаецца, дурныя але, вядома, я зрабіў, але потым практычна есць шмат пераменных, каб ведаць