КПК

Перегляд Повної Версії : Різниця відображення карти між ECM і WinOLS

everyname
31-05-2014, 12:27
Враховуючи, що використання WinOLS, як редактора, в навчальних цілях, я відкрив той же файл оригінальні, так і з Winols, що з ECM (що я знаю дуже мало).

Я відкрив карти-пропозиції від ECM ('Тиск в магістралі Rail") і я вважаю, по осі Y (значення від 250 до 4500) оборотів двигуна і на осі Х номерів в діапазоні від 6 до 100, що мені б думати про відсотки, то, наприклад, в driver's wish. З WinOLS, то я йду за тією ж адресою, карті (E2A8C), що після прийому я від однієї і тієї ж осі Y (оборотів двигуна), а по осі X-значення в діапазоні від 500 до 7000 як з поправочний коефіцієнт 0,01 (і, отже, від 5 до 70) мені б думати про кількість? дизель.

Бо осі X не збігаються на дві програми? ? питання настройки ECM чи я щось роблю не так?

Backgroop
31-05-2014, 13:20
Якщо на ecm ви покладаєтеся ви driver's більшість разу помилилися, і в першу чергу відкрити карти, так і на ecm, і як на winols без використання damos або driver's виберіть відображуване значення, якщо в 8 або 16 біт, і порівняно direttamenteb фактичні значення hex або в десятковій системі і подивитися, якщо c'? різниця якщо це один і той же файл, різниця нічого

everyname
31-05-2014, 19:35
Ок, ясно, то різниця в осі ? через інтерпретації драйверів.
Зміст карти, принаймні в цьому випадку ? ідентичні, мбар-фактор шкали 0,1 і максимальне значення, яке дорівнює 1400.
Потім, дивлячись на неї з winols ? правильніше вважати, що в карту ? тиск в магістралі rail з осі, об / хв / кількість? вводять ?

SandroMarciano
01-06-2014, 10:05
Ок, ясно, то різниця в осі ? через інтерпретації драйверів.
Зміст карти, принаймні в цьому випадку ? ідентичні, мбар-фактор шкали 0,1 і максимальне значення, яке дорівнює 1400.
Потім, дивлячись на неї з winols ? правильніше вважати, що в карту ? тиск в магістралі rail з осі, об / хв / кількість? вводять ?
так, я підтверджую, краса winols ? що ви закон осей, які є на карті, ecm, замість того, ви d? значення, що хтось увійшов з драйверами, а потім не безумовно точним!

everyname
01-06-2014, 12:47
так, я підтверджую, краса winols ? що ви закон осей, які є на карті, ecm, замість того, ви d? значення, що хтось увійшов з драйверами, а потім не безумовно точним!

Насправді на цей файл, я вважаю, 0-100 на всіх осях! Спасибі, Сандро, ви були прозорі.
WinOLS замість визнає сто карт потенційних, але не alcna вказівка на тип карти, шкода, деякі, мені здається, що вони не є ні карти..