КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Розніца адлюстраванне карты паміж ECM і WinOLS

everyname
31-05-2014, 12:27
Улічваючы, што выкарыстанне WinOLS, як рэдактара, у навучальных мэтах, я адкрыў той жа файл арыгінальныя, так і з Winols, што з ECM (што я ведаю вельмі мала).

Я адкрыў карты-прапановы ад ECM ('Ціск у магістралі Rail") і я лічу, па восі Y (значэнні ад 250 да 4500) абаротаў рухавіка і на восі Х нумароў у дыяпазоне ад 6 да 100, што мне б думаць аб працэнтах, то, напрыклад, у driver's wish. З WinOLS, то я іду па тым жа адрасе, карце (E2A8C), што пасля прыему я ад адной і той жа восі Y (абаротаў рухавіка), а па восі X-значэння ў дыяпазоне ад 500 да 7000 як з папраўчы каэфіцыент 0,01 (і, такім чынам, ад 5 да 70) мне б думаць аб колькасці? дызель.

Таму што восі X не супадаюць на дзве праграмы? ? пытанне налады ECM ці я што-то раблю не так?

Backgroop
31-05-2014, 13:20
Калі на ecm вы належыце вы driver's большасць раз памыліліся, і ў першую чаргу адкрыць карты, так і на ecm, і як на winols без выкарыстання damos або driver's вылучыце адлюстроўваецца значэнне, калі ў 8 або 16 біт, і па параўнанні direttamenteb фактычныя значэння ў hex або ў дзесятковай сістэме і паглядзець, калі c'? розніца калі гэта адзін і той жа файл, розніца нічога

everyname
31-05-2014, 19:35
Ок, ясна, то розніца ў восі ? з-за інтэрпрэтацыі драйвераў.
Змест карты, па меншай меры ў гэтым выпадку ? ідэнтычныя, мбар-фактар шкалы 0,1 і максімальнае значэнне, роўнае 1400.
Затым, гледзячы на яе з winols ? правільней лічыць, што ў карту ? ціск ў магістралі rail з восі, аб / мін / колькасць? ўводзяць ?

SandroMarciano
01-06-2014, 10:05
Ок, ясна, то розніца ў восі ? з-за інтэрпрэтацыі драйвераў.
Змест карты, па меншай меры ў гэтым выпадку ? ідэнтычныя, мбар-фактар шкалы 0,1 і максімальнае значэнне, роўнае 1400.
Затым, гледзячы на яе з winols ? правільней лічыць, што ў карту ? ціск ў магістралі rail з восі, аб / мін / колькасць? ўводзяць ?
так, я пацвярджаю, прыгажосць winols ? што вы закон восяў, якія есць на карце, ecm, замест таго, вы d? значэння, што хто-то ўвайшоў з драйверамі, а затым не безумоўна дакладным!

everyname
01-06-2014, 12:47
так, я пацвярджаю, прыгажосць winols ? што вы закон восяў, якія есць на карце, ecm, замест таго, вы d? значэння, што хто-то ўвайшоў з драйверамі, а затым не безумоўна дакладным!

На самай справе на гэты файл, я лічу, 0-100 на ўсіх восях! Дзякуй, Сандра, вы былі празрыстыя.
WinOLS замест прызнае сто карт патэнцыйных, але не alcna ўказанне на тып карты, шкада, некаторыя, мне здаецца, што яны не з'яўляюцца ні карты..