КПК

Перегляд Повної Версії : Dpf off giulietta 2.0 євро 5

cjack
29-05-2014, 19:59
Привіт, хлопці, хто-небудь може мені допомогти зробити dpf-off джульєтта euro5 ? Незабаром взяти? dpf, і я хочу бути готовий... Я бачив, що Коли не добре на ці євро-5,... Як мені потрібно зробити?
Заздалегідь спасибі

пристрасть двигунів
29-05-2014, 21:03
Привіт, починаєте бачити, як прочитати, екю, потім ви звертаєтеся в онлайн режимі on-line форуму, або дірок ваш dpf або використовувати шланг, який знаходиться у продажу, що коли-труби металеві і куди підключати sens. перепаду тиску.

cjack
29-05-2014, 21:26
Не так недосвідчений:-) вже прочитаний,перепризначений і зробив backup у bdm...
Я вже знайшов хто мені назад розряду з 200 клітин тепер я просіювання damos в edc16, щоб знайти області, управління dpf крім того, порівнюючи роботу, ecusafe і т. д...

legendaryslave
29-05-2014, 21:46
Я вже знайшов хто мені назад розряду з 200 клітин тепер я просіювання damos в edc16, щоб знайти області, управління dpf крім того, порівнюючи роботу, ecusafe і т. д...

у damos ? у euro4 пошті файл, який ви читали

cjack
29-05-2014, 22:54
7991
ось тут... так, damos ? є євро-4... на жаль, тут ви не можете? використовувати біт swich off, dpf:-(

legendaryslave
29-05-2014, 23:05
7991
ось тут... так, damos ? є євро-4... на жаль, тут ви не можете? використовувати біт swich off, dpf:-(
навіть якщо і є :cool:

пристрасть двигунів
29-05-2014, 23:33
Привіт, не знаю твої здібності? від того, як ти написав, я думав, що ви не експерт, враховуючи, що близько 20 днів, f? у мене встановлена і проблема була файл шланг прямий майстерність, яку вони зробили. Звичайно, тоді ви дізнаєтеся, що на цих для скидання запису dpf ви f? зробити до регенерації і після azzeri.....

cjack
30-05-2014, 07:14
Привіт, не знаю твої здібності? від того, як ти написав, я думав, що ви не експерт, враховуючи, що близько 20 днів, f? у мене встановлена і проблема була файл шланг прямий майстерність, яку вони зробили. Звичайно, тоді ви дізнаєтеся, що на цих для скидання запису dpf ви f? зробити до регенерації і після azzeri.....

Немає проблем, я висловив погане я... я Не експерт у видаленні dpf... я Не розумію, що ви маєте на увазі, я читав, що після перепризначення з dpf off треба, з діагнозом, зробити процедуру заміни фільтра antipart.... Але я не впевнений, що правильно зрозумів... крім Того, я не знаю, як діяти на файл... Краще в руки(але я не знаю, що чіпати) або використовувати час, а потім виправити вручну.?

carlo abarth
30-05-2014, 09:54
покладіться на послуги де-fap, якщо ви хочете роботу, виконану за всіма правилами мистецтва ..потім на картку за те, що ви хочете, не перестарайтеся про кроком страждають від зчеплення ....спробував ще, вчора на моїй шкірі!!!
Немає проблем, я висловив погане я... я Не експерт у видаленні dpf... я Не розумію, що ви маєте на увазі, я читав, що після перепризначення з dpf off треба, з діагнозом, зробити процедуру заміни фільтра antipart.... Але я не впевнений, що правильно зрозумів... крім Того, я не знаю, як діяти на файл... Краще в руки(але я не знаю, що чіпати) або використовувати час, а потім виправити вручну.?

Backgroop
30-05-2014, 10:32
покладіться на послуги де-fap, якщо ви хочете роботу, виконану за всіма правилами мистецтва ..потім на картку за те, що ви хочете, не перестарайтеся про кроком страждають від зчеплення ....спробував ще, вчора на моїй шкірі!!!

Я прекрасно зростання кількості надлишкового тиску пари і turbo робить погано працювати зчеплення, я особисто перевіряв, чи є межа, після якого починає ковзати

Alfa159 q4
30-05-2014, 11:45
Тільки в деяких випадках добре, у інших немає, ви завжди можете спробувати.
Якщо цей файл ? зробив ad hoc не з'? потрібно скинути нічого в діагнозі, ви завантажуєте mod і ви прикріплені, а також сигнальна лампа dpf горить.

cjack
30-05-2014, 12:29
якщо використовувати разів, а потім riattivo i dtc, які не служать в dpf може бути краще?

Alfa159 q4
30-05-2014, 12:35
Зробіть тільки одне-пі? чистий

cjack
08-06-2014, 14:44
Я прекрасно зростання кількості надлишкового тиску пари і turbo робить погано працювати зчеплення, я особисто перевіряв, чи є межа, після якого починає ковзати
Для curiosit?, у quati мм3 дизель починає прослизати зчеплення? Або скільки нм?