Перегляд Повної Версії : список sw для elm327
ecuboost
14-09-2012, 18:45
що ви думаєте зробити список sw, так і платні, що безкоштовні elm372:
я пам'ятаю:
Palmscan
scantool
pcmscan
bernardo943
14-09-2012, 20:22
barchetta
16-09-2012, 10:25
десь я читав, є програма, яка працює також на планшетах з платформою ANDROID, але не пам'ятаю назви...........в мене пам'яті ...., пам'ятаю логотип, який був на чорному тлі і spece двигуна в жовтий стилізований.
Просто пам'ятаю, утримав.
З повагою
msport (exil77grande)
16-09-2012, 10:29
також powerdyn і digimotor починаючи з elm.
bernardo943
17-09-2012, 15:06
з elm можна провернути тип програмного забезпечення для обнулення contakm ??? або ? неможливо ??
ecuboost
17-09-2012, 16:14
я думаю, це неможливо
bernardo943
18-09-2012, 15:34
barchetta
20-09-2012, 00:28
Від мирської, я думаю, що це тільки queistione програмного забезпечення в БД; втім, не тільки інтерфейси, здатні взаємодіяти між блоками управління автомобіля і пк для програмування в залежності від різних протоколів зв'язку, прийнятих від автовиробників
ecuboost
20-09-2012, 09:01
я не думаю, чому? не вдається проникнути в деякі лінії
dvdtuning
20-09-2012, 09:09
Якщо у кого є sw діагностики мультибрендових з elm327 може снд? через зовнішні посилання завжди захищений паролем, без дозволу адміністратора. Що скажете?
ecuboost
20-09-2012, 09:11
якщо вони дозволять мені це місце найкращим
ecuboost
20-09-2012, 09:12
у мене компакт-диск повний
msport (exil77grande)
20-09-2012, 10:29
якщо вони дозволять мені це місце найкращим
якщо ви хочете розмістити sw для elm caricalitutti на посилання типу sendspace, а потім provvedo в їх я.
десь я читав, є програма, яка працює також на планшетах з платформою ANDROID, але не пам'ятаю назви...........в мене пам'яті ...., пам'ятаю логотип, який був на чорному тлі і spece двигуна в жовтий стилізований.
З повагою
Гарне програмне забезпечення, яке працює на android і' TORQUE
мій друг має galaxsy S і з pennnino bluethoot а потім і android, torque підключається allae автомобіля назад, діагноз і це добре, а також усуває помилки,
тільки що він говорив мені, що, щоб завантажити його прямо зараз ви повинні заплатити 3 євро в android ж.... а також працює з eml 327
якщо ви подивіться навколо, ви знайдете його, навіть безкоштовно, навіть якщо 3 євро не показник..***** unque недалеко від туристичних визначних пам'яток хорошу програму.
bernardo943
20-10-2012, 11:39
мій друг має galaxsy S і з pennnino bluethoot а потім і android, torque підключається allae автомобіля назад, діагноз і це добре, а також усуває помилки,
тільки що він говорив мені, що, щоб завантажити його прямо зараз ви повинні заплатити 3 євро в android ж.... а також працює з eml 327
ви можете завантажити їх з android market ?
На ринок costac3 євро, то потрібно шукати в інтернеті, щоб знайти його безкоштовно.
цікаво сформувати список цих sw
не було б гарною ідеєю, вказуючи у бік імен, які безкоштовні, а які платні ?
що знайте, працює з elm324, можуть також працювати з hw autocom ?
ecuboost
20-10-2012, 13:02
На ринок costac3 євро, то потрібно шукати в інтернеті, щоб знайти його безкоштовно.
Але він також працює, якщо підключити до elm usb?в моєму android-у мене на usb.
Ви хочете практично colegarlo через usb на планшет? Я думаю, що dovrebe працювати сам...я пробував тільки через bluetooth з телефоном...
ecuboost
21-10-2012, 17:30
Ви хочете практично colegarlo через usb на планшет? Я думаю, що dovrebe працювати сам...я пробував тільки через bluetooth з телефоном...
практично, як тільки знайду прогу пробую, для? я знаю, що не blockquote?, відсутні драйвери elm для android,, чи я помиляюся?
Але якщо програма і зробив apostitamente для android, я думаю, що не потрібно ніяких драйверів, використовуючи bluetooth не потрібно nesun драйвер...якщо хочеш, я програма.
Але якщо програма і зробив apostitamente для android, я думаю, що не потрібно ніяких драйверів, використовуючи bluetooth не потрібно nesun драйвер...якщо хочеш, я програма.
якщо ви хочете читати статтю, в іншому випадку я це можу зробити я, але і наш друг, як правил повинен прибути на частку 50 корисні інтервенції, "моя увага!!" elm йде відмінно з пк x android, нічого особливого.
ось факт:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1022-elm-327-x-android&p=10924#post10924
Пошти, тому що я не 50 корисні інтервенції...
Пошти, тому що я не 50 корисні інтервенції...
як бачиш, я вже? зробив я, але ви можете залишити, навіть якщо у тебе 50 mess. корисні також означає, що це.
Не знав...дякую за пояснення
Emanuele54
24-10-2012, 11:27
Привіт ? створена ця посилання?
Дякую
panterargento
15-01-2013, 20:01
Хтось намагався випадку, elm 327 Bluetooth, працює з Scanmaster?
З Android ви можете? використовувати крутний момент pro obd.. ? дуже красиво, як програмне забезпечення, звичайно, не має функції *********** але ? дійсний.....
alberto.bf
16-01-2013, 21:57
Привіт я збільшила км панда! Я не зміг зменшити.....
Ви можете спробувати його 99999 зробити це scavallare і т. д..........
Коли засіб-автомобіль свинки, пробую...
Привіт усім;
сьогодні у мене була така ж проблема; я хотів використовувати Torque на Android (samsung), але пристрій Bluetooth не ? доступна він-пристрої для сполучення.
Здається, що в деяких Смартфонах samsung, сервіс SPP (serial через Bluetooth) не включений.
Я використовую його на galaxy tab 2 7" немає проблем такого роду ...
Здрастуйте, Tom;
я сподіваюся, що не піти, теж поза Теми.
Сьогодні я оновив свій Galaxy Ace з ОС Android (2.3.6), але нічого; ти на свій Смарт, ви зробили прив'язку пристрою?
Або після запуску програми Torque, перебуваєте ELM327 в налаштування?
Привіт
Спочатку потрібно зв'язати. l інтерфейс ELM327 на свій смарт або планшет, то перебуваєте під параметри крутний момент, в пристроях bluetooth
Привіт, сьогодні я вирішив; я підтверджую, що Samsung Galaxy Ace з Android 2.3.6, є помилка в стеку bluetooth; тип пристрою послідовного SPP (ELM327 bluetooth) не пов'язаних.
http://zornsoftware.codenature.info/blog/pairing-spp-bluetooth-devices-with-android-phones.html
Я знайшов додаток для установки, який обходить цю проблему: ви називаєте "BLuetooth Class Нуля"; у мене встановлена, я пов'язаний пристрій і тепер крутний момент підключається.
Для подальшого підтвердження сказаного, з іншого смартфон, "Samsung Nexus", пару з пристроєм ELM327 ? відбулося без проблем.
Так, сьогодні я купив.
Я бачив, що c'? сколково? введіть Pid користувальницькі; мене цікавить переглянути динаміку? паливо впорскується, зокрема, в системах EDC16:
ви знаєте, який pid запит? Мій друг-механік, ми можемо прочитати справа? вводити на автомобілі Fiat EDC15 Renault EDC15 або МБ EDC16, засіб діагностики (не пам'ятаю назву), але ми не можемо з допомогою інструменту Bosch! Я хотів би зрозуміти, який PID запит.
Інструмент bosch не знаю ... :(
рада вимкнути сервіс на fiat типів croma-брава і т. д elm яке програмне забезпечення використовувати
завдяки мені ви могли б дати якийсь інформації в pi? s? що *********** є різні версії ? також цікавий той факт, бачити км я елм-то в алюмінієвому корпусі пу? бути добре дякую за пораду
якщо пп помиляюся prp тут c'? у Multiecuscan 1.4
carmat70
22-05-2013, 13:48
З повагою
Я думаю, що Dashcommand Палмер Продуктивності, використовувати його на iPhone і працює дуже добре.
Привіт
Я думаю, що Dashcommand Палмер Продуктивності, використовувати його на iPhone і працює дуже добре.
Привіт
дев'ятий ? torque! якщо ви йдете в цю тему, ви можете завантажити його!
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1993-Torque-Pro
luigigtc
23-05-2013, 23:54
підтверджую, на android тільки soft працює ? крутний момент в pro-версії.
carmat70
24-05-2013, 11:32
дев'ятий ? torque! якщо ви йдете в цю тему, ви можете завантажити його!
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1993-Torque-Pro
Дякую, але я не пристроїв з Android, і мені здається, що не факт що для iOS,
у будь-якому випадку, я думаю, дуже схожий на DashCommand Палмер Продуктивності.
Привіт
C'? також інше програмне забезпечення, яке працює на android так і на pc для elm327 називається alfaobd? я не пробував, мені здається, є також безкоштовна версія для тестування функцій
підтверджую, на android тільки soft працює ? крутний момент в pro-версії.
))) сила у версії pro, а також п безкоштовно ? погано, але є деякі речі заблоковані, якщо все правильно пам'ятаю
Дякую, але я не пристроїв з Android, і мені здається, що не факт що для iOS,
у будь-якому випадку, я думаю, дуже схожий на DashCommand Палмер Продуктивності.
Привіт
? ніби як функції, але графіка ? зовсім інший
крім того, torque для android, пу? бути встановлений також для підключення USB до смартфону
nn я думаю, що iphone може зробити це
мансардний
25-05-2013, 18:51
хлопці, є деякі програми, які в мене в комплекті з elm327 1.4, я не можу змусити їх працювати, бачте, якщо нам вдалося вас
мансардний
25-05-2013, 19:06
ось навіть посилання, щоб завантажити scanmaster повний, що я не можу встановити
якщо всі помилки scanmaster c'? версія 2.1...ні?
мансардний
25-05-2013, 20:24
не знаю, я в пакет, я з тих програм, якщо хтось хоче спробувати або pi? що ще змусити їх працювати, ****** доступ
на Windows 8 не йде від помилки, можливо, проблема в сумісності?, на virtual xp-працює, але вимагає код реєстрації, і не посилає мене вперед
мансардний
26-05-2013, 11:09
ти спробував все?
я скачав, версія 1.9 від dll чому? інші до цих пір не можу, і мене просить код
мансардний
26-05-2013, 12:22
ок, я просто набери наявні повідомлення, спробуйте завантажити їх в ****llo vag-com щось відомо?
ок, я просто набери наявні повідомлення, спробуйте завантажити їх в ****llo vag-com щось відомо?
привіт, гаррет, я тільки що пробував scanmaster 1.9 на віртуальні і працює запускається ? англійською зараз у мене немає можливості спробувати його з elm в даний час, але програма частина і працює
ах, я забув, vag-com не експерт, чому? не тримаю я знаю, що потрібно для діагностики Vw, Audi, Seat і Skoda, мені здається, для? цікаво, поясніть мені точно, що проблеми у вас є?
мансардний
26-05-2013, 16:31
але що ви пробували демо або те, що я написав з ddl?
мансардний
26-05-2013, 16:32
ви пробували на xp або win7?
я пробував на віртуальній xp те, що у вас опубліковано dll, але я застосував pacth, які ви вклали в попередній пост і все ок
мансардний
26-05-2013, 16:48
ви можете мені пояснити як ви це зробили? нам я переплуталися p?, як вчинити, крок за кроком?
мансардний
26-05-2013, 17:18
привіт
4233
ок, я зробив, але мені каже: "incorrect registration key(s)" де я помиляюся? коли мене запитують ім'я і компанія, я залишаю user і компанія не ставлю нічого, вірно?
точне, то ви встановіть програмне забезпечення, і ви цього не зробите, починаючи, потім встановіть патч і після avii програмного забезпечення раніше, коли встановлюєте патч на екран, схожий на той, який я тобі відправив, я тебе йде послідовний вас копіюєте, а потім вставляєте його де говорить вам register / виїзду програмного забезпечення, подивитися, що з екрану install code і нам під ваш серійний тоді, коли він говорить вам компанії, я помістив два листи, я можу продовжити і запису
тепер запис можна повторити в меню ? c'? registre і riprovi і подивитися, якщо він йде
дозвольте мені знати,
мансардний
26-05-2013, 17:44
здорово! працює, але ви можете? використовувати тільки на альфа-і opel або навіть на інший автомобіль?
здорово! працює, але ви можете? використовувати тільки на альфа-і opel або навіть на інший автомобіль?
на інші автомобілі! ми говоримо, що залежить-й? від elm, в залежності від того, як спілкується з ecu, а від автомобілів
ми говоримо, що з alfa, fiat і lancia перестрахуватися
а з opel nn ? prp конкретного cos? як і інші автомобілі групи PSA
мансардний
26-05-2013, 20:46
у насправді, з мого bmw cominica хоча і говорить мені, мало, а з fiesta 1.4 tdci мій брат не спілкується
carmat70
27-05-2013, 12:28
? ніби як функції, але графіка ? зовсім інший
крім того, torque для android, пу? бути встановлений також для підключення USB до смартфону
nn я думаю, що iphone може зробити це
Якщо я, трапляється, в руках android-пристрої в той спробує?, виглядає дуже мило.
у насправді, з мого bmw cominica хоча і говорить мені, мало, а з fiesta 1.4 tdci мій брат не спілкується
Також залежить від автомобіля, і якщо бензин або дизель
Сумісність, звичайно, з бензин з 2001 року-дизеля з 2004 року
мансардний
27-05-2013, 18:16
я думаю, cos? насправді bmw ? у грудні 2004 року, в той час як fiesta ? у квітні 2003 року, хтось намагався встановити scantool?
я думаю, cos? насправді bmw ? у грудні 2004 року, в той час як fiesta ? у квітні 2003 року, хтось намагався встановити scantool?
Повірте ? cos?, не ? проблема програмного забезпечення, але протокол зв'язку
ні, чому? запевняю вас, що scanmaster ? + повний
angelolsp
07-07-2013, 13:46
але vag-com працює, вс l elm?
Ти маєш на увазі vcds? Що я знаю, працює тільки з спеціальний кабель vag-com...
А з multiecuscan ви можете використовувати кабель vag...
angelolsp
08-07-2013, 14:04
Тоді ви повинні прийняти кабель vag і зробіть fiat і vag
ну, дивіться, що з ебу ? сумісність на сайті multiecuscan...
якщо пп помиляюся з vag, можна лише зробити деякі автомобілі з multiecuscan...? nn, маючи vag чекаю підтвердження...
але якщо ви повинні використовувати мульти я точка візьми собі ELM327, який там стоїть дуже багато, і ? pi? в тому, що ефективне
повторюю, що на сайті multiecuscan там і написано, що ебу підключається кабель kkl... може бути, з останніх проводів vag, які мають лінії can є пу? підключити на інші блоки управління...
тому ми говоримо, блоків керування автомобілів з символом KL (KLine)
як я бачу, все одно майже всі автомобілі-й? останні завжди потрібні адаптери з VAG
http://www.multiecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx
З ELM327, як дріт, bluetooth, відмінно працює на різних Ducatidiag (найближчому до дверей бачив на головній сторінці), а також ScanST300, як для діагностики парк мотоциклів з ебу Marelli, Ducati-Morini-Guzzi, і т. д.. зокрема ScanST300 додатків для смартфонів з Android os через bluetooth.
M999
racanacci
30-07-2013, 08:51
привіт, я теж, у мене є elm 327, використання, зокрема, з multiecuscan 1.4 хороша програмка, треба сказати, тільки ви ? обмежені fiat, lancia і alfa romeo; в цей момент я хотів би запитати, якщо б зроблено добре, як multiecuscan, не тільки для рено?
andrew64
30-07-2013, 13:59
я вважаю, що для renault з elm327 не робите нічого, тільки загальний діагноз
racanacci
31-07-2013, 15:07
я зрозумів.. так в двох словах конкретних програм у використанні з elm c'? тільки multiecuscan..
з elm можна зробити відображення?
msport (exil77grande)
08-09-2013, 18:47
з elm можна зробити відображення?
в elm не потрібно перепризначити, але тільки зробити кілька міні-діагностика.
в elm не потрібно перепризначити, але тільки зробити кілька міні-діагностика.
Ах, ок. А я можу його використовувати, пов'язаний з multiecuscan для очищення service і qlc параметр...
пристрасть двигунів
08-09-2013, 20:28
Привіт Kekko, спробуйте з Multiecuscan 1.4, і ви побачите, скільки то назад на групи Fiat, Lancia, AlfaR
racanacci
08-09-2013, 22:11
правильно, дуже корисно, на мій погляд; :D
Привіт Kekko, спробуйте з Multiecuscan 1.4, і ви побачите, скільки то назад на групи Fiat, Lancia, AlfaR
Завтра я отримаю комплект ? початку спробувати з версією free multiecuscan... Навіть якщо безкоштовно ви можете використовувати його? У мене проблеми з скидання з бетону dpf і тепер я шпигун, щоб поміняти масло в двигуні після декількох км
з free ви можете насолоджуватися деякі ecu двигуна...nn, я думаю, також і для тіла...для тих, хто хоче, щоб ми версії registred і, особливо, за кілька нас хочуть адаптери ponticellano або перемикають деяких pin
з free ви можете насолоджуватися деякі ecu двигуна...nn, я думаю, також і для тіла...для тих, хто хоче, щоб ми версії registred і, особливо, за кілька нас хочуть адаптери ponticellano або перемикають деяких pin
на практиці ? версії, які я знаходжу на першій сторінці. gi? ? tastata ? працює на 100%?
я nn я ще не завантажена то registred тут, але якщо ? був опублікований ? безумовно, протестована, а потім тихий
racanacci
10-09-2013, 08:54
протестована і використовується багато користувачів навіть нашого форуму; у мене є керівництво дуже корисно multiecuscan, якщо я ? дозвіл поділитися ним, і якщо б хто-то служити, дайте мені знати....
протестована і використовується багато користувачів навіть нашого форуму; у мене є керівництво дуже корисно multiecuscan, якщо я ? дозвіл поділитися ним, і якщо б хто-то служити, дайте мені знати....
я думаю, що ти зробиш, що завгодно для новачків, як я.
це ? всі оновив
http://www.multiecuscan.net/HowToUse.aspx
єдиний недолік ? що ? в англійській мові, але ? жувальні і є, а також зображення
maurof650
10-10-2013, 18:19
Цікаво...........на playstore я вважаю Android
Torque lite
Torque free
Torque (EOBD 2 & Car)
Хто-небудь знає відмінності? Перевіряв їх?
Або ? у разі переходу на версію pro (невеликий внесок id кілька євро)
Цікаво...........на playstore я вважаю Android
Torque lite
Torque free
Torque (EOBD 2 & Car)
Хто-небудь знає відмінності? Перевіряв їх?
Або ? у разі переходу на версію pro (невеликий внесок id кілька євро)
я завжди використовував крутний момент pro, тому знаю, що менше, ніж lite XD
maurof650
11-10-2013, 10:24
Зрештою я побачив, що вибір ? pi? обмежена, як я і очікував, оскільки на момент, в якому я спробував встановити sw на планшетному пк (на відміну від visualizzavo на мобільний телефон), варіанти були Torque lite або крутний момент pro.
Я роблю тест lite, і я бачу, як вона йде.
Дякую
danielecolantonio
15-10-2013, 23:03
Привіт, хлопці, я купив elm327, щоб почати робити деякі dianiostica. Я хотів запитати, якщо з допомогою цього пристрою можна було dianosticare інший бренд, на додаток до fiat, lancia і alfa? Потім я хотів би запитати вас, якщо, навіть, якщо я новий на форумі, я зрозуміла, що файл scammaster 1.9.0.0 патч?
Заздалегідь спасибі
leandro89
15-10-2013, 23:30
Привіт, хлопці, я купив elm327, щоб почати робити деякі dianiostica. Я хотів запитати, якщо з допомогою цього пристрою можна було dianosticare інший бренд, на додаток до fiat, lancia і alfa? Потім я хотів би запитати вас, якщо, навіть, якщо я новий на форумі, я зрозуміла, що файл scammaster 1.9.0.0 патч?
Заздалегідь спасибі
За допомогою цього кабелю ви можете зробити інші товарні знаки, з допомогою pcmscan наприклад
msport (exil77grande)
16-10-2013, 08:50
Заздалегідь спасибі
я закликаю тебе читати правила.
danielecolantonio
16-10-2013, 19:13
прошу вибачити мене за нав'язливість... :( ...
з multiescuscan або pcmscan я читала, що можна перевірити km автомобіля. Це можна зробити також з multiescuscan версії free?
з multiescuscan або pcmscan я читала, що можна перевірити km автомобіля. Це можна зробити також з multiescuscan версії free?
вибачте, не розумію
ти вже купив elm327 і побачив, що ви хочете про multiescuscan free, чому? nn завантажити та спробувати? зрештою у вас вже? все необхідне
у нас є версія registred що б ми можемо видалити те, щоб спробувати і дати собі відповідь, зробити, звичайно, ти раніше...
danielecolantonio
17-10-2013, 19:26
завтра пробую на dobl? що є робота..але там, де я йду на multiecuscan?на одометр?
завтра пробую на dobl? що є робота..але там, де я йду на multiecuscan?на одометр?
так, на одометр
ecutuningpro
18-10-2013, 12:18
якщо робота ? зроблено добре, не бачу ніяких відхилень на одометрі-
danielecolantonio
18-10-2013, 20:06
хлопці, сьогодні я намагався на dobl? що є робота. я почав multiecuscan free версії, я вибрав модель і я підключений на блок управління двигуном (або, принаймні, я думаю, перший пункт зліва). читає мені всі помилки, потім я йду на другій сторінці, де я повинен побачити кілька значень. Напруга батареї мені каже, тиск турбо, а також..але якщо я йду на одометр я від км 0, на два голоси..
Робити що-то?
хлопці, сьогодні я намагався на dobl? що є робота. я почав multiecuscan free версії, я вибрав модель і я підключений на блок управління двигуном (або, принаймні, я думаю, перший пункт зліва). читає мені всі помилки, потім я йду на другій сторінці, де я повинен побачити кілька значень. Напруга батареї мені каже, тиск турбо, а також..але якщо я йду на одометр я від км 0, на два голоси..
Робити що-то?
не думаю, що, може бути, і був відремонтований одометра в ecu, або і elm не може прочитати те, що на мене і сталося, що з моїм ELM і другу, взяті разом, в той же продавець і абсолютно однаково, не міг зробити діагностику в пункті 1.2 8V і alfa GT 1.9 JTDM (з одним та з інших немає) або на деяких авто для мене значення не правильні, як ніби там якась помилка передачі даних між ELM і ПК
danielecolantonio
20-10-2013, 11:55
не ? що я повинен змінити мій elm (зміна внутрішнього опору), щоб читати певні значення?
Ce опір від видалення деяких версіях elm, так? деякі мають опір більше, що не робить правильно спілкуватися з obd
якщо робота ? зроблено добре, не бачу ніяких відхилень на одометрі-
якщо робота ? було зроблено в ecu nn подивитися що-небудь...якщо ? було зроблено тільки в спідометрі ви бачите, все в порядку
Точно, як каже хороший dibbuzz з elm, ви можете прочитати те, що саме проходить лінія can, але якщо вони змінили дані одометра в ecue потім вони завантажили l одометра спідометра не подивитися нічого, а якщо зробили лише 2, то відомо, легко, додам, крім того, принаймні, на автомобілях fiat з офіційним діагнозом потім examiner і можна зробити перевірку (читання) принаймні, так я пам'ятаю що дозволяє побачити км фактичних роблять, наприклад, контролю тиску turbo у часі і побачити, навіть одометр тобто половина видів журналів multiecuscan але з офіційним діагнозом мене виявили км фактичних моя стара точка jtd, до якої scaricarono 200 тис. км
danielecolantonio
20-10-2013, 14:29
але саме дивне ? що коли я йду на одометр не ? що мені виповнюється км менше, але він каже мені, км 0... ось чому я сумніваюся, на мій elm. ? напруга батареї ? правильно, тиск boost, а також (я думаю)... може залежати від цього опору?
Подивіться, може залежати від багатьох факторів, навіть від якості? той же dell інтерфейс elm, що не може прочитати ці дані, я буду я купив, 2 разом, той же продавець один, працює добре, і робить те, що йому здається,
danielecolantonio
20-10-2013, 17:54
деякий час тому я зробила тест на шістнадцять, мій друг, якщо я йду на голос одометр мені km0 але якщо я йду на одометр один від останньої заміни fap мені км dell автомобілі праведників. Може залежати від того опору від зміни
?
Я думаю, l elm не спілкується правильно
danielecolantonio
21-10-2013, 18:01
якщо місце фотографії мого elm басейн, ви скажіть мені, якщо я повинен зробити зміни?
звичайно, рука ще ми можемо dartela, безумовно, може бути опір, що створює проблеми uppa фото і подивимося
danielecolantonio
21-10-2013, 20:09
навантаження дві фотографії з мого інтерфейсу elm відкрита, я сподіваюся, робити не стикується з в цьому режимі? експерт
57665767
danielecolantonio
22-10-2013, 17:52
хлопці, хто-небудь з вас дав промах на фото мій elm?
тоді я допоможу вам, якщо ви хочете його змінити, єдине, що вам потрібно зробити, і усунути опір r14, що перебуваєте позаду на ваш ELM..
немає вибачте я не R04, що він вперед ELM цієї маленької
danielecolantonio
22-10-2013, 20:51
ок, я просто видалив R04 біля 8-контактний роз'єм dell elm. Будемо сподіватися, що так
спробуйте його і дайте нам знати, має піти добре
danielecolantonio
23-10-2013, 01:10
Підключений до 147 мій друг, зробив скидання на сервіс і обнулити пару помилок в пам'яті без проблем. Але якщо я йду на одометр і на цьому я від km0. Не ? що окрім видалення R04 мені навіть вставити резистор 100 і конденсатор від 560pf(як на схемі, яка знаходиться в мережі) на лінії can?
Не можете тоді бути програма multiecuscan або l інтерфейс
danielecolantonio
23-10-2013, 18:57
нічого, то, як я сказав вам також, щоб ***** і elm, що є якась проблема читання
danielecolantonio
23-10-2013, 19:31
але ви кажете, що не потрібно, спробуйте поставити опір і конденсатор на лінії can?
я на моєму я пробувала конденсаторів більш точних опорів, але в будь-якому випадку те, що я дав моєму другові, він працює набагато краще, ніж моя....я тебе, наприклад, мій не читає мене в моїй машині EDC16C39 alfa gt те ж саме, що і мій брат пункті 1.2 8V 2003 marelli IAW59 якщо я не помиляюся, не читає-немає нічого, щоб зробити, в той час як з elm, що я дав моєму другові, йде від розуму, і я не розумію, чому ідентичні взяв від ж продавець разом приїхали в той же пакет і т.д.
danielecolantonio
23-10-2013, 20:21
я повинен перевірити мій elm327 на 147..в очікуванні pwd для Multiecuscan...
який з sw на cd я можу використовувати, щоб перевірити на наявність помилок і, зокрема, значення датчик витрати повітря?
дякую
я повинен перевірити мій elm327 на 147..в очікуванні pwd для Multiecuscan...
який з sw на cd я можу використовувати, щоб перевірити на наявність помилок і, зокрема, значення датчик витрати повітря?
дякую
спробуйте scanmaster
ок, спасибі..встановлений збираюся спробувати ;)
хтось може сказати мені, чому? з pcmscan obd-diag і scantool не можу vederei коди помилок ебу моєї alfa 147 jtd?? ви знаєте, порадьте, програмне забезпечення більш повної і точної?
спробуйте scanmaster
artone, як ви змогли переконатися наші помилки і значення датчик витрати повітря?
artone, як ви змогли переконатися наші помилки і значення датчик витрати повітря?
у мене така ж проблема, я теж
racanacci
28-01-2014, 15:59
якщо у вас є альфа ромео, я б порекомендував вам multiecuscan, ? відмінне програмне забезпечення!!!
якщо у вас є альфа ромео, я б порекомендував вам multiecuscan, ? відмінне програмне забезпечення!!!
дякую за пораду..я намагаюся відразу отримати програмного забезпечення
ви я використовував multiecuscam дивитися значення мети та виявленого і ви швидко зрозумієте,
дякую за пораду..я намагаюся відразу отримати програмного забезпечення
ви і multiecuscan і робіть все,
racanacci
28-01-2014, 18:33
я думаю, що для elm краще, явно не у версії free; потім, якщо один читає, недалеко керівництва ви пу? зробити багато цікаві речі
ну, не те, що безкоштовна версія має багато обмежень... тільки 4 датчика і через 20 хвилин зависає в кінці кінців ви ж...
хтось може сказати мені, чому? з pcmscan obd-diag і scantool не можу vederei коди помилок ебу моєї alfa 147 jtd?? ви знаєте, порадьте, програмне забезпечення більш повної і точної?
ви переконалися, що не було добре, і навіть лінеаризовані карта.....
racanacci
29-01-2014, 12:10
у безкоштовної версії ви не можете обнулити service, що не мало, враховуючи, що більшість сучасних машин вимагає обнулення після tagliandata
це додаткове обмеження, я не зрозумів, чому? я записав майже відразу...я використовував free на початку, але для поновлення мені довелося змінити ELM ....
racanacci
29-01-2014, 15:18
у будь-якому випадку, навіть від зареєстрованих c'? завжди є якийсь машині, яка не пу? очищення тип y 1.2 8 клапанів (2006) та інші;
але це визначено ? той факт, що elm не може прочитати певні протоколи або, принаймні мій;
спробуйте зробити зміни в лінії can....дивіться, якщо підвищує ...? але інтерфейс китайський, який коштує кілька десятків євро, і то не всі йдуть, дорівнюють :-)
помилок : "інтерфейс"
racanacci
30-01-2014, 08:20
адже ви не чекаєте, chiss? що-то, але за мій невеликий досвід я протестувала elm327 bluetooth versoni 1.4 і 1.5; перший був плач (1.5) 1.4, я повинен сказати, зберігає набагато більше? стабільним і навіть механічно схоплює краще до роз'єму OBD, на жаль, в торгівлі на eb*y, якщо не знайдете-й?
checchitotiralaleva
11-02-2014, 12:46
Привіт всім,
я на Альфа 147 mb 150CV EDC16C39 з допомогою ELM237 з multiecuscan і ви можете зробити все! Я ? було дуже зручно-й? раз!
Привіт
Франческо
racanacci
11-02-2014, 15:11
checchitotiralaleva внесли зміни, зміни в лінії can?
checchitotiralaleva
11-02-2014, 16:48
Ніяких змін racanacci!
racanacci
11-02-2014, 17:23
я зрозумів.. якщо так багато разів, ви все якісь інші машини, дайте мені знати, якщо ви можете зробити все, як у вашому 147
checchitotiralaleva
12-02-2014, 07:46
На даний момент я також використовуватися на grande punto 1,3 mjet 75cv Marelli (не пам'ятаю ініціали).
racanacci
12-02-2014, 08:02
я пробував на різних Fiat, з чудовими результатами, особливо для мови скидання сервісу;
останнім часом? я не зміг скинути lancia y 1.2 бензин 8 клапанів ('06);
якщо ви ніколи не дайте мені знати... ;)
checchitotiralaleva
12-02-2014, 10:37
звичайно, якщо трапиться!
Ну,
Я можу повідомити x, Android і Elm327 bluetooth Obd2 Dyno. Не ? як отримати туристичне момент, але може дати хороші рекомендації, коштує всього кілька євро ;
racanacci
28-05-2014, 08:06
особисто я Момент, і ? дуже добре для android, це dyno, я ніколи не пробував, але мені informer? саме...
спасибі за попередження doom ;)
checchitotiralaleva
29-05-2014, 11:47
Ви знаєте, є що-то для I Phone?
Дякую
Ви знаєте, є що-то для I Phone?
Дякую
Я iobd2, eobd, легко і Dynochart
checchitotiralaleva
30-05-2014, 22:43
Спасибі за інформацію!