Прагляд Поўнай Версіі : спіс sw для elm327
ecuboost
14-09-2012, 18:45
што вы думаеце зрабіць спіс sw, так і платныя, што бясплатныя elm372:
я памятаю:
Palmscan
scantool
pcmscan
bernardo943
14-09-2012, 20:22
barchetta
16-09-2012, 10:25
дзе-то я чытаў, есць праграма, якая працуе таксама на планшэтах з платформай ANDROID, але не памятаю назвы...........ў мяне памяці ...., памятаю лагатып, які быў на чорным фоне і spece рухавіка ў жоўты стылізаваны.
Проста памятаю, ўтрымаў.
З павагай
msport (exil77grande)
16-09-2012, 10:29
таксама powerdyn і digimotor пачынаючы з вяза.
bernardo943
17-09-2012, 15:06
з elm можна пракруціць тып праграмнага забеспячэння для абнулення contakm ??? або ? немагчыма ??
ecuboost
17-09-2012, 16:14
я думаю, гэта немагчыма
bernardo943
18-09-2012, 15:34
barchetta
20-09-2012, 00:28
Ад свецкага, я думаю, што гэта толькі queistione праграмнага забеспячэння ў БД; зрэшты, не толькі інтэрфейсы, здольныя ўзаемадзейнічаць паміж блокамі кіравання аўтамабіля і пк для праграмавання ў залежнасці ад розных пратаколаў сувязі, прынятых ад аўтавытворцаў
ecuboost
20-09-2012, 09:01
я не думаю, чаму? не атрымоўваецца пракрасціся ў некаторыя лініі
dvdtuning
20-09-2012, 09:09
Калі ў каго есць sw дыягностыкі мультыбрэндавых з elm327 можа снд? праз знешнія спасылкі заўседы абаронены паролем, без дазволу адміністратара. Што скажаце?
ecuboost
20-09-2012, 09:11
калі яны дазволяць мне гэта месца лепшым
ecuboost
20-09-2012, 09:12
у мяне кампакт-дыск поўны
msport (exil77grande)
20-09-2012, 10:29
калі яны дазволяць мне гэта месца лепшым
калі вы хочаце размясціць sw для elm caricalitutti на спасылку тыпу sendspace, а затым provvedo у іх я.
дзе-то я чытаў, есць праграма, якая працуе таксама на планшэтах з платформай ANDROID, але не памятаю назвы...........ў мяне памяці ...., памятаю лагатып, які быў на чорным фоне і spece рухавіка ў жоўты стылізаваны.
Проста памятаю, ўтрымаў.
З павагай
Добрае праграмнае забеспячэнне, якое працуе на android і' крутоўны момант
мой сябар мае galaxsy S і з pennnino bluethoot а затым і мужчынскі, крутоўны момант падключаецца allae аўтамабіля таму, дыягназ і гэта добра, а таксама ліквідуе памылкі,
толькі што ен гаварыў мне, што, каб загрузіць яго прама цяпер вы павінны заплаціць па 3 еўра ў android ж.... а таксама працуе з eml 327
калі вы паглядзіце вакол, вы знойдзеце яго, нават бясплатна, нават калі 3 еўра не паказчык..***** unque недалека ад турыстычных славутасцяў добрую праграму.
bernardo943
20-10-2012, 11:39
мой сябар мае galaxsy S і з pennnino bluethoot а затым і мужчынскі, крутоўны момант падключаецца allae аўтамабіля таму, дыягназ і гэта добра, а таксама ліквідуе памылкі,
толькі што ен гаварыў мне, што, каб загрузіць яго прама цяпер вы павінны заплаціць па 3 еўра ў android ж.... а таксама працуе з eml 327
вы можаце запампаваць іх з android market ?
На рынак costac3 еўра, то трэба шукаць у інтэрнэце, каб знайсці яго бясплатна.
цікава сфармаваць спіс гэтых sw
не было б добрай ідэяй, паказваючы ў бок іменаў, якія бясплатныя, а якія платныя ?
што ведайце, працуе з elm324, могуць таксама працаваць з hw autocom ?
ecuboost
20-10-2012, 13:02
На рынак costac3 еўра, то трэба шукаць у інтэрнэце, каб знайсці яго бясплатна.
Але ен таксама працуе, калі падключыць да elm usb?у маім мужчынскі-у мяне на usb.
Вы хочаце практычна colegarlo праз usb на планшэт? Я думаю, што dovrebe працаваць сам...я спрабаваў толькі праз bluetooth з тэлефонам...
ecuboost
21-10-2012, 17:30
Вы хочаце практычна colegarlo праз usb на планшэт? Я думаю, што dovrebe працаваць сам...я спрабаваў толькі праз bluetooth з тэлефонам...
практычна, як толькі знайду прогу спрабую, для? я ведаю, што не blockquote?, адсутнічаюць драйверы elm для android,, ці я памыляюся?
Але калі праграма і зрабіў apostitamente для android, я думаю, што не спатрэбіцца ніякіх драйвераў, выкарыстоўваючы bluetooth не трэба nesun драйвер...калі хочаш, я я праграма.
Але калі праграма і зрабіў apostitamente для android, я думаю, што не спатрэбіцца ніякіх драйвераў, выкарыстоўваючы bluetooth не трэба nesun драйвер...калі хочаш, я я праграма.
калі вы хочаце чытаць артыкул, у адваротным выпадку я гэта магу зрабіць я, але і наш сябар, як правілаў павінен прыбыць на долю 50 карысныя інтэрвенцыі, "мае увага!!" elm ідзе выдатна з пк x android, нічога асаблівага.
вось факт:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1022-elm-327-x-android&p=10924#post10924
Пошту, таму што я не 50 карысныя інтэрвенцыі...
Пошту, таму што я не 50 карысныя інтэрвенцыі...
як бачыш, я ўжо? зрабіў я, але вы можаце пакінуць, нават калі ў цябе 50 mess. карысныя таксама азначае, што гэта.
Не ведаў...дзякуй за тлумачэнне
Emanuele54
24-10-2012, 11:27
Прывітанне ? створана гэтая спасылка?
Дзякуй
panterargento
15-01-2013, 20:01
Хто-то спрабаваў выпадку, elm 327 Bluetooth, працуе з Scanmaster?
З Android вы можаце? выкарыстоўваць крутоўны момант pro obd.. ? вельмі прыгожа, як праграмнае забеспячэнне, вядома, не мае функцыі *********** але ? сапраўдны.....
alberto.bf
16-01-2013, 21:57
Прывітанне я павялічыла км панда! Не атрымалася паменшыць.....
Вы можаце паспрабаваць яго 99999 зрабіць гэта scavallare і г. д.........
Калі сродак-аўтамабіль свінкі, спрабую...
Прывітанне ўсім;
сення ў мяне была такая ж праблема; я хацеў выкарыстоўваць крутоўны момант на Android (samsung), але прылада Bluetooth не ? даступная он-прылады для спалучэння.
Здаецца, што ў некаторых Смартфонах samsung, сэрвіс SPP (serial праз Bluetooth) не уключаны.
Я выкарыстоўваю яго на galaxy tab 2 7" няма праблем такога роду ...
Добры Дзень, Tom;
я спадзяюся, што не пайсці, таксама па-за Тэмы.
Сення я абнавіў свой Galaxy Ace з АС Android (2.3.6), але нічога; ты на свой Смарт, вы зрабілі прывязку прылады?
Або пасля запуску прыкладання крутоўны момант, знаходзіцеся ELM327 ў налады?
Прывітанне
Спачатку трэба звязаць. l інтэрфейс ELM327 на свой смарт або планшэт, то знаходзіцеся пад параметры крутоўны момант, у прыладах bluetooth
Прывітанне, сення я вырашыў; я пацвярджаю, што Samsung Galaxy Ace з Android 2.3.6, есць памылка ў стэку bluetooth; тып прылады паслядоўнага SPP (ELM327 bluetooth) не звязаных.
http://zornsoftware.codenature.info/blog/pairing-spp-bluetooth-devices-with-android-phones.html
Я знайшоў прыкладанне для ўсталеўкі, які абыходзіць гэтую праблему: вы называеце "BLuetooth Class Нуля"; ў мяне ўсталяваная, я звязаны прылада і цяпер крутоўны момант падключаецца.
Для далейшага пацверджання сказанага, з іншы смартфон, "Samsung Nexus", спалучэнне з прыладай ELM327 ? адбылося без праблем.
Так, сення я купіў.
Я бачыў, што c'? сколкава? калі ласка, увядзіце PIDs прыстасаваныя; мяне цікавіць прагледзець дынаміку? паліва ўпырскваецца, у прыватнасці, у сістэмах EDC16:
вы ведаеце, які pid запыт? Мой сябар-механік, мы можам прачытаць справа? уводзіць на аўтамабілі Fiat EDC15 Renault EDC15 або МБ EDC16, сродак дыягностыкі (не памятаю назву), але мы не можам з дапамогай інструмента Bosch! Я хацеў бы зразумець, які PID запыт.
Інструмент bosch не ведаю ... :(
савет выключыць сэрвіс на fiat тыпаў croma-брава і г. д elm якое праграмнае забеспячэнне выкарыстоўваць
дзякуючы мне вы маглі б даць які-небудзь інфармацыі ў pi? s? што *********** есць розныя версіі ? таксама цікавы той факт, бачыць км я як-элм-то ў алюмініевым корпусе пу? быць добра дзякуй за параду
калі пп памыляюся prp тут c'? у Multiecuscan 1.4
carmat70
22-05-2013, 13:48
Проста памятаю, ўтрымаў.
З павагай
Я думаю, што Dashcommand Палмер Прадукцыйнасці, выкарыстоўваць яго на iPhone і працуе вельмі добра.
Прывітанне
Я думаю, што Dashcommand Палмер Прадукцыйнасці, выкарыстоўваць яго на iPhone і працуе вельмі добра.
Прывітанне
дзевяты ? крутоўны момант! калі вы ідзяце ў гэтую тэму, вы можаце спампаваць яго!
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1993-Torque-Pro
luigigtc
23-05-2013, 23:54
пацвярджаю, на android толькі soft працуе ? крутоўны момант pro-версіі.
carmat70
24-05-2013, 11:32
дзевяты ? крутоўны момант! калі вы ідзяце ў гэтую тэму, вы можаце спампаваць яго!
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?1993-Torque-Pro
Дзякуй, але я не прылад з Android, і мне здаецца, што не факт што для iOS,
у любым выпадку, я думаю, вельмі падобны на DashCommand Палмер Прадукцыйнасці.
Прывітанне
C'? таксама іншае праграмнае забеспячэнне, якое працуе як на android так і на pc для elm327 называецца alfaobd? я не спрабаваў, мне здаецца, есць таксама бясплатная версія для тэставання функцый
пацвярджаю, на android толькі soft працуе ? крутоўны момант pro-версіі.
))) сіла ў версіі pro, а таксама бясплатна п ? дрэнна, але есць некаторыя рэчы заблакаваныя, калі ўсе правільна памятаю
Дзякуй, але я не прылад з Android, і мне здаецца, што не факт што для iOS,
у любым выпадку, я думаю, вельмі падобны на DashCommand Палмер Прадукцыйнасці.
Прывітанне
? накшталт як функцыі, але графіка ? зусім іншы
акрамя таго, крутоўны момант для android, пу? быць усталяваны таксама для падлучэння USB да смартфону
nn я думаю, што iphone можа зрабіць гэта
мансардных
25-05-2013, 18:51
хлопцы, есць некаторыя праграмы, якія ў мяне ў камплекце з elm327 1.4, я не магу прымусіць іх працаваць, бачыце, калі нам удалося вас
мансардных
25-05-2013, 19:06
вось нават спасылка, каб спампаваць scanmaster поўны, што я не магу ўсталяваць
калі ўсе памылкі scanmaster c'? версія 2.1...няма?
мансардных
25-05-2013, 20:24
не ведаю, я ў пакет, я з тых праграм, калі хто-небудзь хоча іх паспрабаваць або pi? што яшчэ прымусіць іх працаваць, ****** доступ
на Windows 8 не ідзе ад памылкі, магчыма, праблема ў сумяшчальнасці?, на virtual xp-працуе, але патрабуе код рэгістрацыі, і не пасылае мяне наперад
мансардных
26-05-2013, 11:09
ты паспрабаваў усе?
я запампаваў, версія 1.9 ад dll чаму? іншыя да гэтага часу не магу, і мяне просіць код
мансардных
26-05-2013, 12:22
ок, я проста набяры наяўныя паведамленні, паспрабуйце загрузіць іх у ****llo vag-com што-тое вядома?
ок, я проста набяры наяўныя паведамленні, паспрабуйце загрузіць іх у ****llo vag-com што-тое вядома?
прывітанне, гаррет, я толькі што спрабаваў scanmaster 1.9 на віртуальныя і працуе запускаецца ? на англійскай цяпер у мяне няма магчымасці паспрабаваць яго з elm ў цяперашні час, але праграма частку і працуе
ах, я забыўся, vag-com не эксперт, чаму? не трымаю я ведаю, што трэба для дыягностыкі Vw, Audi, Seat і Skoda, мне здаецца, для? цікава, растлумачце мне дакладна, што праблемы ў вас есць?
мансардных
26-05-2013, 16:31
але што вы спрабавалі дэма або тое, што я напісаў з ddl?
мансардных
26-05-2013, 16:32
вы спрабавалі на xp і win7?
я спрабаваў на віртуальнай xp тое, што ў вас апублікавана dll, але я ўжыў pacth, якія вы ўклалі ў папярэдні пост і ўсе ок
мансардных
26-05-2013, 16:48
вы можаце мне растлумачыць як вы гэта зрабілі? нам я пераблыталіся p?, як паступіць, крок за крокам?
мансардных
26-05-2013, 17:18
прывітанне
4233
ок, я зрабіў, але мне кажа : "incorrect registration key(s)" дзе я памыляюся? калі мяне пытаюць імя і кампанія, я пакідаю user і кампанія не стаўлю нічога, праўда?
дакладнае, то вы ўсталюеце праграмнае забеспячэнне, і вы гэтага не зробіце, пачынаючы, затым ўсталюйце патч і пасля avii праграмнага забеспячэння раней, калі ўсталеўваеце патч на экран, падобны на той, які я табе адправіў, я цябе ідзе паслядоўны вас капіруеце, а затым ўстаўляеце яго дзе кажа вам register / ад'езду праграмнага забеспячэння, паглядзець, што з экрана install code і пад нам ваш серыйны тады, калі ен кажа вам кампаніі, я змясціў два лісты, я магу працягнуць і запісы
цяпер запіс можна паўтарыць у меню ? c'? registre і riprovi і паглядзець, калі ен ідзе
дазвольце мне ведаць,
мансардных
26-05-2013, 17:44
выдатна! працуе, але вы можаце? выкарыстоўваць толькі на альфа-і opel ці нават на іншы аўтамабіль?
выдатна! працуе, але вы можаце? выкарыстоўваць толькі на альфа-і opel ці нават на іншы аўтамабіль?
на многія іншыя аўтамабілі! мы кажам, што залежыць-й? ад elm, у залежнасці ад таго, як размаўляе з ecu, а ад аўтамабіляў
мы кажам, што з alfa, fiat і lancia перастрахавацца
а з opel nn ? prp канкрэтнага cos? як і іншыя аўтамабілі групы PSA
мансардных
26-05-2013, 20:46
на самай справе, з маей bmw cominica хоць і кажа мне, мала, а з fiesta 1.4 tdci мой брат не кантактуе
carmat70
27-05-2013, 12:28
? накшталт як функцыі, але графіка ? зусім іншы
акрамя таго, крутоўны момант для android, пу? быць усталяваны таксама для падлучэння USB да смартфону
nn я думаю, што iphone можа зрабіць гэта
Калі я, здараецца, у руках android-прылады ў той паспрабуе?, выглядае вельмі міла.
на самай справе, з маей bmw cominica хоць і кажа мне, мала, а з fiesta 1.4 tdci мой брат не кантактуе
Таксама залежыць ад года аўтамабіля, і калі бензін або дызель
Сумяшчальнасць, вядома, з бензін з 2001 года-дызеля з 2004 года
мансардных
27-05-2013, 18:16
я думаю, cos? на самай справе bmw ? у снежні 2004 года, у той час як fiesta ? у красавіку 2003 года, хто-то спрабаваў усталяваць scantool?
я думаю, cos? на самай справе bmw ? у снежні 2004 года, у той час як fiesta ? у красавіку 2003 года, хто-то спрабаваў усталяваць scantool?
Паверце ? cos?, не ? праблема праграмнага забеспячэння, але пратакол сувязі
няма, чаму? запэўніваю вас, што scanmaster ? + поўны
angelolsp
07-07-2013, 13:46
але vag-com працуе, нд l elm?
Ты маеш на ўвазе vcds? Што я ведаю, працуе толькі з спецыяльны кабель vag-com...
А з multiecuscan вы можаце выкарыстоўваць кабель vag...
angelolsp
08-07-2013, 14:04
Тады вы павінны прыняць кабель vag і зрабіце fiat і vag
ну, глядзіце, што з эбу ? сумяшчальнасць на сайце multiecuscan...
калі пп памыляюся з vag, можна толькі зрабіць некаторыя аўтамабілі з multiecuscan...? nn, маючы vag чакаю пацверджання...
але калі вы павінны выкарыстоўваць мульты я кропка вазьмі сабе ELM327, які там стаіць вельмі шмат, і ? pi? у тым, што эфектыўнае
паўтараю, што на сайце multiecuscan там і напісана, што эбу падключаецца кабель kkl... можа быць, з апошніх правадоў vag, якія маюць лініі can есць пу? падключыць на іншыя блокі кіравання...
таму мы кажам, блокаў кіравання аўтамабіляў з сімвалам KL (KLine)
як я бачу, усе роўна амаль усе аўтамабілі-й? апошнія заўседы неабходныя адаптары з VAG
http://www.multiecuscan.net/SupportedVehiclesList.aspx
З ELM327, як провад, bluetooth, выдатна працуе на розных Ducatidiag (бліжэйшай да дзвярэй бачыў на галоўнай старонцы), а таксама ScanST300, як для дыягностыкі парк матацыклаў з эбу Marelli, Ducati-Morini-Guzzi, і г.д.. У прыватнасці ScanST300 таксама прыкладанняў для смартфонаў з Android os праз bluetooth.
M999
racanacci
30-07-2013, 08:51
прывітанне, я таксама, у мяне есць elm 327, выкарыстанне, у прыватнасці, з multiecuscan 1.4 добрая праграмка, трэба сказаць, толькі вы ? абмежаваныя fiat, lancia і alfa romeo; у гэты момант я хацеў бы спытаць, калі б па зроблена добра, як multiecuscan, не толькі для рэно?
andrew64
30-07-2013, 13:59
я лічу, што для renault з elm327 не робіце нічога, толькі агульны дыягназ
racanacci
31-07-2013, 15:07
я зразумеў.. так у двух словах канкрэтных праграм у выкарыстанні з elm c'? толькі multiecuscan..
з elm можна зрабіць мапу?
msport (exil77grande)
08-09-2013, 18:47
з elm можна зрабіць мапу?
у elm не трэба перапрызначыць, але толькі зрабіць некалькі міні-дыягностыка.
у elm не трэба перапрызначыць, але толькі зрабіць некалькі міні-дыягностыка.
Ах, ок. А я магу яго выкарыстоўваць, звязаны з multiecuscan для ачысткі service і qlc параметр...
запал рухавікоў
08-09-2013, 20:28
Прывітанне Kekko, паспрабуйце з Multiecuscan 1.4, і вы ўбачыце, колькі тое таму на групы Fiat, Lancia, AlfaR
racanacci
08-09-2013, 22:11
правільна, вельмі карысна, на мой погляд; :D
Прывітанне Kekko, паспрабуйце з Multiecuscan 1.4, і вы ўбачыце, колькі тое таму на групы Fiat, Lancia, AlfaR
Заўтра я атрымаю камплект ? пачатку паспрабаваць з версіяй бясплатна multiecuscan... Нават калі бясплатна вы можаце выкарыстоўваць яго? У мяне праблемы з скід з бетону ў dpf і цяпер я шпіен, каб памяняць алей у рухавіку пасля некалькіх км
з free вы можаце атрымліваць асалоду ад некаторыя ecu рухавіка...nn, я думаю, таксама і для цела...для тых, хто хоча, каб мы версіі registred і, асабліва, за некалькі нас хочуць адаптары ponticellano або абменьваюць некаторых pin
з free вы можаце атрымліваць асалоду ад некаторыя ecu рухавіка...nn, я думаю, таксама і для цела...для тых, хто хоча, каб мы версіі registred і, асабліва, за некалькі нас хочуць адаптары ponticellano або абменьваюць некаторых pin
на практыцы ? версіі, якія я знаходжу на першай старонцы. gi? ? tastata ? працуе на 100%?
я nn я яшчэ не загружаная то registred тут, але калі ? быў апублікаваны ? безумоўна, пратэставаная, а затым ціхі
racanacci
10-09-2013, 08:54
пратэставаная і выкарыстоўваецца шмат карыстальнікаў нашага форуму; у мяне есць кіраўніцтва вельмі карысна multiecuscan, калі я ? дазвол падзяліцца ім, і калі б хто-то служыць, дайце мне ведаць....
пратэставаная і выкарыстоўваецца шмат карыстальнікаў нашага форуму; у мяне есць кіраўніцтва вельмі карысна multiecuscan, калі я ? дазвол падзяліцца ім, і калі б хто-то служыць, дайце мне ведаць....
я думаю, што ты зробіш, што заўгодна для пачаткоўцаў, як я.
гэта ? усе абнавіў
http://www.multiecuscan.net/HowToUse.aspx
адзіны недахоп ? што ? у англійскай мове, але ? жавальныя і есць, а таксама выявы
maurof650
10-10-2013, 18:19
Цікава...........на Android playstore я
Крутоўны момант lite
Крутоўны момант free
Крутоўны момант (EOBD 2 & Car)
Хто-небудзь ведае адрозненні? Правяраў іх?
Або ? у выпадку пераходу на версію pro (невялікі ўклад id некалькі еўра)
Цікава...........на Android playstore я
Крутоўны момант lite
Крутоўны момант free
Крутоўны момант (EOBD 2 & Car)
Хто-небудзь ведае адрозненні? Правяраў іх?
Або ? у выпадку пераходу на версію pro (невялікі ўклад id некалькі еўра)
я заўседы выкарыстоўваў крутоўны момант pro, таму ведаю, што менш, чым lite XD
maurof650
11-10-2013, 10:24
У рэшце рэшт я ўбачыў, што выбар ? pi? абмежаваная, як я і чакаў, паколькі на момант, у якім я паспрабаваў ўсталяваць sw на планшэтны пк (у адрозненне ад visualizzavo на мабільны тэлефон), варыянты былі крутоўны момант lite або Torque pro.
Я раблю тэст lite, і я бачу, як яна ідзе.
Дзякуй
danielecolantonio
15-10-2013, 23:03
Прывітанне, хлопцы, я купіў elm327, каб пачаць рабіць некаторыя dianiostica. Я хацеў спытаць, калі з дапамогай гэтай прылады можна было dianosticare іншы брэнд, у дадатак да fiat, lancia і alfa? Затым я хацеў бы спытаць вас, калі, нават, калі я новы на форуме, я зразумела, што файл scammaster 1.9.0.0 патч?
Загадзя дзякуй
leandro89
15-10-2013, 23:30
Прывітанне, хлопцы, я купіў elm327, каб пачаць рабіць некаторыя dianiostica. Я хацеў спытаць, калі з дапамогай гэтай прылады можна было dianosticare іншы брэнд, у дадатак да fiat, lancia і alfa? Затым я хацеў бы спытаць вас, калі, нават, калі я новы на форуме, я зразумела, што файл scammaster 1.9.0.0 патч?
Загадзя дзякуй
Вы з дапамогай гэтага кабеля вы можаце зрабіць іншыя таварныя знакі, з дапамогай напрыклад pcmscan
msport (exil77grande)
16-10-2013, 08:50
Загадзя дзякуй
я заклікаю цябе чытаць правілы.
danielecolantonio
16-10-2013, 19:13
прашу прабачыць мяне за настырнасць... :( ...
з multiescuscan або pcmscan я чытала, што можна праверыць km аўтамабіля. Гэта можна зрабіць таксама з multiescuscan версіі free?
з multiescuscan або pcmscan я чытала, што можна праверыць km аўтамабіля. Гэта можна зрабіць таксама з multiescuscan версіі free?
прабачце, не разумею
ты ўжо купіў elm327 і ўбачыў, што вы хочаце аб multiescuscan free, чаму? nn спампаваць і паспрабаваць? у рэшце рэшт у вас ужо? усе неабходнае
у нас есць версія registred што б мы можам выдаліць тое, каб паспрабаваць і даць сабе адказ, зрабіць, вядома, ты раней...
danielecolantonio
17-10-2013, 19:26
заўтра спрабую на dobl? што есць праца..але там, дзе я іду на multiecuscan?на одометр?
заўтра спрабую на dobl? што есць праца..але там, дзе я іду на multiecuscan?на одометр?
так, на одометр
ecutuningpro
18-10-2013, 12:18
калі праца ? зроблена добра, не бачу ніякіх адхіленняў на адаметры-
danielecolantonio
18-10-2013, 20:06
хлопцы, сення я спрабаваў на dobl? што есць праца. я пачаў multiecuscan free версіі, я абраў мадэль і я падлучаны на блок кіравання рухавіком (або, па крайняй меры, я думаю, першы пункт злева). чытае мне ўсе памылкі, потым я іду на другой старонцы, дзе я павінен праверыць, ці некалькі значэнняў. Напружанне батарэі мне кажа, ціск турбо, а таксама..але калі я іду на одометр я ад < 0, на два галасы..
Рабіць што-то?
хлопцы, сення я спрабаваў на dobl? што есць праца. я пачаў multiecuscan free версіі, я абраў мадэль і я падлучаны на блок кіравання рухавіком (або, па крайняй меры, я думаю, першы пункт злева). чытае мне ўсе памылкі, потым я іду на другой старонцы, дзе я павінен праверыць, ці некалькі значэнняў. Напружанне батарэі мне кажа, ціск турбо, а таксама..але калі я іду на одометр я ад < 0, на два галасы..
Рабіць што-то?
не думаю, што, можа быць, і быў адрамантаваны одометра ў ecu, або і elm не можа прачытаць тое, што на мяне і здарылася, што з маім ELM і аднаму, узятыя разам, у той жа прадавец і зусім аднолькава, не мог зрабіць дыягностыку ў пункце 1.2 8V і alfa GT 1.9 JTDM (з адным і з іншым няма) або на некаторых аўто для мяне значэння не правільныя, як быццам там нейкая памылка перадачы дадзеных паміж ELM і ПК
danielecolantonio
20-10-2013, 11:55
не ? што я павінен змяніць мой elm (змена ўнутранага супраціву), каб чытаць пэўныя значэння?
Ce супраціў ад выдалення на некаторых версіях elm, так? некаторыя маюць супраціў больш, што не робіць правільна мець зносіны з obd
калі праца ? зроблена добра, не бачу ніякіх адхіленняў на адаметры-
калі праца ? было зроблена ў ecu nn паглядзець што-небудзь...калі ? было зроблена толькі ў спідометры вы бачыце, усе ў парадку
Сапраўды, як кажа добры dibbuzz з вяз, вы можаце прачытаць тое, што менавіта праходзіць лінія can, але, калі яны змянілі дадзеныя усе одометра ў ecue затым яны запампавалі l одометра спідометра не паглядзець нічога, а калі зрабілі толькі 2, то вядома, легка, дадам, акрамя таго, па крайняй меры, на аўтамабілях fiat з афіцыйным дыягназам затым examiner і можна зрабіць праверку (чытанне), па крайняй меры, так я памятаю што дазваляе ўбачыць км фактычных робяць, напрыклад, кантролю ціску turbo ў часе і ўбачыць, нават одометр палова відаў часопісаў multiecuscan але з афіцыйным дыягназам мяне выявілі км фактычных мая старая кропка jtd, да якой scaricarono 200 тыс. км
danielecolantonio
20-10-2013, 14:29
але самае дзіўнае ? што калі я іду на одометр не ? што мне спаўняецца км менш, але ен кажа мне, < 0... вось чаму я сумняваюся, на мой elm. ? напружанне батарэі ? правільна, ціск boost, а таксама (я думаю)... можа залежаць ад гэтага супраціву?
Паглядзіце, можа залежаць ад многіх фактараў, нават ад якасці? той жа dell інтэрфейс elm, што не можа прачытаць гэтыя дадзеныя, я буду я купіў, 2 разам, той жа прадавец адзін, працуе добра, і робіць тое, што яму здаецца,
danielecolantonio
20-10-2013, 17:54
некаторы час таму я зрабіла тэст на шаснаццаць, мой сябар, калі я іду на голас одометр мне km0 але калі я іду на одометр адзін ад апошняй замены fap мне км dell аўтамабілі праведнікаў. Можа залежаць ад таго супраціву ад змены
?
Я думаю, l elm не размаўляе правільна
danielecolantonio
21-10-2013, 18:01
калі месца фатаграфіі майго elm басейн, вы скажыце мне, калі я павінен зрабіць змены?
вядома, рука яшчэ мы можам dartela, безумоўна, можа быць супраціў, што стварае праблемы uppa фота і паглядзім
danielecolantonio
21-10-2013, 20:09
нагрузка дзве фатаграфіі з майго інтэрфейсу elm адкрыта, я спадзяюся, рабіць не стыкуецца з у гэтым рэжыме? эксперт
57665767
danielecolantonio
22-10-2013, 17:52
хлопцы, хто-небудзь з вас даў промах на фота мой вяз?
тады я дапамагу вам, калі вы хочаце яго змяніць, адзінае, што вам трэба зрабіць, і ліквідаваць супраціў r14, што знаходзіцеся ззаду на ваш ВЯЗ..
няма прабачце я не R04, што ен наперад ELM гэтай маленькай
danielecolantonio
22-10-2013, 20:51
ок, я проста выдаліў R04 каля 8-кантактны раз'ем dell вяз. Будзем спадзявацца, што так
паспрабуйце яго і дайце нам ведаць, павінна пайсці добра
danielecolantonio
23-10-2013, 01:10
Падлучаны да 147 мой сябар, зрабіў скід на сэрвіс і абнуліць пару памылак у памяці без праблем. Але калі я іду на одометр і на гэтым я ад km0. Не ? што акрамя выдалення R04 мне нават ўставіць рэзістар 100 і кандэнсатар ад 560pf(як на схеме, якая знаходзіцца ў сеткі) на лініі can?
Не можаце быць праграма multiecuscan або l інтэрфейс
danielecolantonio
23-10-2013, 18:57
нічога, то, як я сказаў вам таксама, каб ***** і elm, што есць нейкая праблема чытання
danielecolantonio
23-10-2013, 19:31
але вы кажаце, што не трэба, паспрабуйце паставіць супраціў і кандэнсатар на лініі can?
я на маім я спрабавала кандэнсатараў больш дакладных супраціваў, але ў любым выпадку тое, што я даў майму сябру, ен працуе значна лепш, чым мая....я цябе, напрыклад, мой не чытае мяне ў маей машыне EDC16C39 alfa gt тое ж самае, што і мой брат пункце 1.2 8V 2003 marelli IAW59 калі я не памыляюся, не чытае-няма нічога, каб зрабіць, у той час як з вяз, што я даў майму сябру, ідзе ад розуму, і я не разумею, чаму ідэнтычныя ўзяў ад прадавец разам прыехалі ў той жа пакет і г.д.
danielecolantonio
23-10-2013, 20:21
я павінен праверыць мой elm327 на 147..у чаканні pwd для Multiecuscan...
які з sw на cd я магу выкарыстоўваць, каб праверыць на наяўнасць памылак і, у прыватнасці, значэння датчык выдатку паветра?
дзякуй
я павінен праверыць мой elm327 на 147..у чаканні pwd для Multiecuscan...
які з sw на cd я магу выкарыстоўваць, каб праверыць на наяўнасць памылак і, у прыватнасці, значэння датчык выдатку паветра?
дзякуй
паспрабуйце scanmaster
ок, дзякуй..усталяваны збіраюся паспрабаваць ;)
хто-то можа сказаць мне, чаму? з pcmscan obd-diag і scantool не магу vederei коды памылак эбу маей alfa 147 jtd?? вы ведаеце, парайце, праграмнае забеспячэнне больш поўнай і дакладнай?
паспрабуйце scanmaster
artone, як вы змаглі пераканацца нашы памылкі і значэння датчык выдатку паветра?
artone, як вы змаглі пераканацца нашы памылкі і значэння датчык выдатку паветра?
у мяне такая ж праблема, я таксама
racanacci
28-01-2014, 15:59
калі ў вас есць альфа рамэа, я б парэкамендаваў вам multiecuscan, ? выдатнае праграмнае забеспячэнне!!!
калі ў вас есць альфа рамэа, я б парэкамендаваў вам multiecuscan, ? выдатнае праграмнае забеспячэнне!!!
дзякуй за савет..я імкнуся адразу займець праграмнага забеспячэння
вы я выкарыстаў multiecuscam глядзець значэння мэты і выяўленага і вы хутка зразумееце,
дзякуй за савет..я імкнуся адразу займець праграмнага забеспячэння
вы і multiecuscan і рабіце ўсе,
racanacci
28-01-2014, 18:33
я думаю, што для elm лепш, відавочна не ў версіі free; затым, калі адзін чытае, недалека кіраўніцтва вы пу? зрабіць многія цікавыя рэчы
ну, не тое, што бясплатная версія мае шмат абмежаванняў... толькі 4 датчыка і праз 20 хвілін завісае ў рэшце рэшт вы ж...
хто-то можа сказаць мне, чаму? з pcmscan obd-diag і scantool не магу vederei коды памылак эбу маей alfa 147 jtd?? вы ведаеце, парайце, праграмнае забеспячэнне больш поўнай і дакладнай?
вы пераканаліся, што не было добра, і нават линеаризованных ад карты.....
racanacci
29-01-2014, 12:10
у бясплатнай версіі вы не можаце абнуліць service, што не мала, улічваючы, што большасць сучасных машын патрабуе абнуленне пасля tagliandata
гэта дадатковае абмежаванне, я не зразумеў, чаму? я запісаў амаль адразу...я выкарыстаў free ў пачатку, але для абнаўлення мне толькі давялося змяніць ELM ....
racanacci
29-01-2014, 15:18
у любым выпадку, нават ад зарэгістраваных c'? заўседы есць які-то машыне, якая не пу? ачысткі тып y 1.2 8 клапанаў (2006) і іншыя;
але гэта вызначана ? той факт, што elm не можа прачытаць пэўныя пратаколы або, па крайняй меры мой;
паспрабуйце зрабіць змены ў лініі can....глядзіце, калі павышае ...? але кітайскі інтэрфейс, які стаіць некалькі дзясяткаў еўра, і то не ўсе ідуць, роўныя :-)
памылак друку : "інтэрфейс"
racanacci
30-01-2014, 08:20
вы ж не чакаеце, чисс? што-то, але за мой невялікі вопыт я пратэставала elm327 bluetooth versoni 1.4 і 1.5; першы быў плач (1.5) 1.4, я павінен сказаць, захоўвае значна больш? стабільным і нават механічна схоплівае лепш да раз'ем OBD, на жаль, у гандлі на eb*y, калі не знойдзеце-й?
checchitotiralaleva
11-02-2014, 12:46
Прывітанне ўсім,
я на Alfa 147 mb 150CV EDC16C39 з дапамогай ELM237 з multiecuscan і вы можаце зрабіць усе! Я ? было вельмі зручна-й? раз!
Прывітанне
Франчэска
racanacci
11-02-2014, 15:11
checchitotiralaleva ўнеслі змены, змены ў лініі can?
checchitotiralaleva
11-02-2014, 16:48
Ніякіх змяненняў racanacci!
racanacci
11-02-2014, 17:23
я зразумеў.. калі так шмат разоў, вы ўсе нейкія іншыя машыны, дайце мне ведаць, калі вы можаце зрабіць усе, як у вашым 147
checchitotiralaleva
12-02-2014, 07:46
На дадзены момант я таксама выкарыстоўвацца на grande punto 1,3 mjet 75cv Marelli (не памятаю ініцыялы).
racanacci
12-02-2014, 08:02
я спрабаваў на розных Fiat, з выдатнымі вынікамі, асабліва для гаворкі скід сэрвісу;
у апошні час? я не змог скінуць lancia y 1.2 бензін 8 клапанаў ('06);
калі вы ніколі не дайце мне ведаць... ;)
checchitotiralaleva
12-02-2014, 10:37
вядома, калі здарыцца!
Ну,
Я магу паведаміць x, Android і Elm327 bluetooth Obd2 Dyno. Не ? як атрымаць экскурсійнае момант, але можа даць добрыя рэкамендацыі, каштуе ўсяго некалькі еўра ;
racanacci
28-05-2014, 08:06
асабіста я Момант, і ? вельмі добра для android, гэта dyno, я ніколі не спрабаваў, але мне informer? менавіта...
дзякуй за папярэджанне doom ;)
checchitotiralaleva
29-05-2014, 11:47
Вы ведаеце, ці есць што-то для I Phone?
Дзякуй
Вы ведаеце, ці есць што-то для I Phone?
Дзякуй
Я iobd2, eobd, легка і Dynochart
checchitotiralaleva
30-05-2014, 22:43
Дзякуй за інфармацыю!