КПК

Перегляд Повної Версії : Мета НУЛЬОВИМ ЗАПІЗНЕННЯМ

asdone
29-05-2014, 13:52
Привіт всім,
я намагаюся створити карту, яка має в якості основної мети зниження Відставання від відповіді, коли він топче педалі акселератора, коли машина починає розвивати потужність запитом.
На даний момент вони не зацікавлені в конкретних кроком РЕЗЮМЕ.

Компонент pi? повільним, щоб дістатися до схеми ? безумовно, turbo, в деталях? як впливають приводи для змінною геометрією і перепускного клапана?
Як ви думаєте ? правильно, намагаються провести turbo завжди тиск, щоб завжди мати повітря достатньо, щоб обійтися максимально дизель? Таким чином, для? значення для цієї справи? дизель будуть неправильними, оскільки реакція з pi? повітря ? pi? швидко. І тоді двигун буде робити більше? важко стиснути і видавити повітря на кожен цикл, якщо це ? є в qta.
У разі наявності лямбда-зонда, карти лямбда діють як обмежувачі або як мета?

Як ви, звичайно, щоб поліпшити реакцію?

Exelion1986
29-05-2014, 14:47
у перепускний не впливає на лад, ? тільки обмеження максимального тиску
геометрія змінної, а, навпаки, служить саме для того, щоб поліпшити відповідь, хоча й не відмовившись від витрати повітря на високих
на практиці, в залежності від розташування ребер, ? як мати турбіни різних розмірів, так як, направляючи потік одпу? ви вибираєте швидкість? ж (турбіна-й? маленька, відповідь-й? швидкість) або відтік (турбіна-й? великий, витрата більше, більше? потужність вище)

що стосується електроніки? не знаю як вам допомогти, я не досить досвідчений

asdone
29-05-2014, 15:15
Ок, але перепускного клапана з електронним управлінням повинні впливати, чому? зміна кількості? повітря приходить те, що відкидається, у зв'язку з цим в залежності від його положення повинно змінитися, як швидко йде під тиском і як ? високий пік тиску. Чи я помиляюся?

Exelion1986
29-05-2014, 15:31
ви ті, з електронним управлінням впливають на пік тиску, що дозволяє overboost, але фінч? турбо не ? тиску не працює, то не працює в перехідних
pi? важливо, як це впливає, якщо так, які ? поп-офф, а ? є тільки на бензин, а не дизель

пристрасть двигунів
29-05-2014, 16:52
Привіт, обробляє turbo із змінною геометрією, але westgate тиск, partirebbe відразу з max turbo, а потім зменшити відповідно калібрування, westgate.... в даний час для мене ? найкраще рішення

asdone
29-05-2014, 16:59
Тому я знімаю багато проблем :)
Але у випадку із змінною геометрією часу відкриття/закриття механік лопаток ? значну?
Приклад: реліз, і я хочу відновити, pigio в нижній частині правої педалі, приблизно скільки часу це займе лопатки рухатися до кута нахилу запитом?

пристрасть двигунів
29-05-2014, 17:03
тоді, я думаю, ви знаєте, як працює ваш westgate і геометрії, з цього мода ? завжди + готовий турбіна , звичайно, що спочатку потрібно tararla, особливо добре, що тиску повинні дійти до максимуму, потім сказати, нульовим запізненням, я беру для доброго, для? я можу вам сказати, мені, мій, що робить зниження заняття.

манро
29-05-2014, 19:40
Тому я знімаю багато проблем :)
Але у випадку із змінною геометрією часу відкриття/закриття механік лопаток ? значну?
Приклад: реліз, і я хочу відновити, pigio в нижній частині правої педалі, приблизно скільки часу це займе лопатки рухатися до кута нахилу запитом?
атакує діагноз або манометр і tirendi рахунок, ви ж, як ми поклали turbo дати вам всю lap тиск, що st? в карту turbo....
пам'ятайте, що якщо ще й дизель у вас більше вихлопних газів і, таким чином лад знижується ще більше....
хоча в будь-якому випадку говорити про відставання на турбіни зі змінюваною геометрією ? м'яко кажучи...
так вже на 1000 оборотів або трохи більше в змозі забезпечити вже 0,5 бар boost або більше...
це тиск іноді і обмежена в карту turbo або у карти duty cycle n75, щоб уникнути небажаних піків тиску на низьких оборотах і, щоб уникнути підкресливши, inultimente зчеплення з місяць назад і теж repentine момент...
у модифікації з рг тиск, я настійно не рекомендується, тому що у випуску, зокрема, на високих обертах v? закрити vgt робимо підняти значно contropressioni в розряд дуже шкідливо на пружини клапанів, що було, коли це стає надмірним, як правило, "плавати" не повернутися в центральний зі всіма проблемами, які випливають із цього...
погане згоряння,втрата об'ємної ефективністю,підвищення egt,pedita продуктивності,небажаних контактів клапан, поршень,etc,etc....потім кожен з f? так, як вважає за потрібне, але факт залишається фактом, що sapendp, де і як втрутитися в карті, vgt "депресія" і в сто разів краще, ніж тиск....ІМХО

пристрасть двигунів
29-05-2014, 21:16

манро
29-05-2014, 23:56
пристрасть двигуна...не ? теорії, але і фізики елементарних....двигун в основному ? "насос", якщо до 4000-4500 обертів, відпустити, раптом, газу та правда, що форсунки smetterrano надати але ? також вірно, що вихлопних газів не знижуються, як ти....тому що в будь-якому випадку двигун також у "реліз" contina, наприклад, ковтаючи повітря і логічно, наприклад, видавити...якщо ви заткніть цей процес викиду повітря/вихлопних газів, проте, у вас є piccata протитиску гарантовано......якщо не вірите мені, вставляє манометр з мідної труби на колектори і відбувається, ви ж, як я кажу...управління vgt ori "депресії" для вирішення цієї проблеми у випуску відкриває абсолютно лопатки, щоб злити його можна більше газу...якщо ж цього не було, оскільки співвідношення A/r розряду пі-пі турбіни vgt з лопаті закриті, він, як я стверджую, на іншу посаду...
однак я помітив, що на пункті 1.9 jtd з турбіни vgt тиск ущільнення колектора тривали нічого...реалізовано n75 в ебу і керованої депресії проблема ? вирішена.....ergo....

пристрасть двигунів
30-05-2014, 00:07
Манро, я не сумнівався, що ви пишете, просто хотів сказати, що мод, який шукає Asdone не ? так роздратований...

asdone
30-05-2014, 11:16
Я не хочу, щоб мод роздратований, але я хотів би дізнатися більше? можливо, тому я радий обмінятися думками!
Значення в карту мені підтверджують, як сказав мунро, який звільнення vgt, як правило, триматися відкритою, а потім, щоб спробувати тримати тиск, я повинен спробувати залишити повністю відкритою vgt навіть з 0 дизель (з подальшим виникнення піків).
C'? деякі особливо логіки, щоб прийняти на карту, щоб уникнути шипів без збитку для швидкості? підйому тиску?

манро
30-05-2014, 19:41
атакує діагноз і зробити журнал або підключити манометр turbo та зрозумійте ж ви, що обороти відчуваєш, p? більш повільно, щоб дати тиск....тільки таким чином можна зрозуміти, де насправді діяти.....знай, для? що те, що ви шукаєте ви ? "складності", яка вимагає багато часу на проби....спробуйте починають трохи збільшити робочий цикл n75, де саме і за більш низькою, намагаючись зберегти трохи більше закрита vgt таким чином, щоб не сповільнювати хід турбіни...якщо ви не задоволені результатами, ви можете спробувати втрутитися в елементах управління pid збирається збільшення часу перемикання, натиснувши фактора управління, згадані....в коли збирається закрити занадто багато vgt ви, ймовірно, є всі протипоказання, які я писав раніше...
повторюю для? доказів того, що вимагають незліченних спроб.....

checchitotiralaleva
30-05-2014, 23:04
Я трохи боюся доторкнутися доходи контролер PID control boost. Навіть не торкаючись нервової P пропорційна... може бути ризик нарватися на instabilit? управління. З VGT, доступних мені, здавалося б, замість того, хороша ідея, щоб підняти картку boost на часткові (пункти відправлення та перехідних). Для цього, починаючи з навантаження.

Я дозволю навіть додати не нехтуйте введення, двигун дизель, не ? повністю в рабській залежності від витрати повітря, як бензин, він насправді можливість? працювати з лямбда-змінні, тому ціна на деякі sfumazzata, ви можете таким чином прискорити перехідні, також розслабляючи наприклад мапу дим (зменшити карту лямбда мінімум).
Крім того, pi? дизель = pi? енергії на турбо = сходження boost-й? швидкий...

Ну,

asdone
01-06-2014, 14:21
? ви можете змінювати тільки швидкість? інтервенції, що дозволить збільшити карти boost, обмежуючи піки. Чи я помиляюся? Хтось з вас є вже? пробував цей шлях?

checchitotiralaleva
03-06-2014, 12:47
Щоб збільшити швидкість? втручання потрібно нервової контролю boost, і, відтак, діяти на параметри управління... якщо добре пам'ятаю, тим більше? управління ? реактивна (жорсткий в аналогії маса-пружина-демпфер) тим більше? ? pi? ? легко виникають коливання...

asdone
04-06-2014, 13:43
Я в тому числі, у випадку вагань, я думаю, ви говорите про частки секунди, і навряд чи я їх з журналу, але я повинна помічаючи, надання. Far? якийсь тест, і я дам вам знати, як він себе веде!

checchitotiralaleva
04-06-2014, 18:06
і ви, як правило, частота коливань boost, які можуть виникнути, є родичами частоти розрядів, що для двигуна 4-циліндровий, повинно бути, об / хв * 2 / 60 [Гц]
Привіт
дайте нам знати!

Exelion1986
04-06-2014, 19:08
ви формулу ? правильно
цикл двигуна відбувається кожні два оберти вала 4-тактний, cio? 4 pigreco радіанах
будучи 4 циліндрів відбувається витік кожні 4 pigreco/4 cio? кожен pigreco радіанах
перетворення між rpm і radians/s ?: rad/s = 2*pigreco*rpm/60
потім частоту ? f = rad/s / pigreco rad = 2*rpm/60 [1/s] мок? [Гц]

манро
04-06-2014, 19:55
і благодать, як aplicate розрахунок частоти на під??

Exelion1986
04-06-2014, 20:03
я вибачаюся, але для цього ви повинні чекати, поки хтось інший... в механіці мене кабель, але нічого електроніки

манро
04-06-2014, 20:30
потрібне для інформування ви говорите, механік з 25-річним досвідом.....і що з 3-4 років він вивчає з p? електроніка застосовується для транспортних засобів,...
я запитала,чи просто розрахунку як по частоті, по-вашому, пу? бути вам допомогу в зміні під?

checchitotiralaleva
13-06-2014, 13:05
Не пу? допомогти.
Було тільки одне міркування, щоб зрозуміти, якщо нормальне strumentino в dignosi б мав досить часто, щоб ловити коливання тиску у впускному колекторі, які можуть виникнути в результаті неправильного редагування de доходи контролера PID.

checchitotiralaleva
13-06-2014, 13:10
Вибачте, не хочу бути повідомлення в іп? але я лише хотів додати, увагу на попереднє повідомлення, але я не можу змінити його...

Щоб змінити налаштування PID, необхідно знайти маневр повторюється, змінювати і спостерігати, як веде себе сигнал величини, контрольовані при зміні посилення змінено.
по досягненні rapidit? реалізації краще, треба йти на компроміс з regolabilit? управління, щоб уникнути коливань в стаціонарних.

В принципі я їх не виробництво, збитки... краще дати дизельного палива в перехідних (карта дим) і підняти target boost в пунктах прибуття маневри, які ви хочете поліпшити.

asdone
13-06-2014, 13:51

Питання, але якщо користувачеві потрібно 60 мм дизель і карту парів в контексті обертів і повітря обмежує до 40 мм, target boost, що буде? ліжко sar? у будь-якому випадку в розділі 60 мм?

checchitotiralaleva
13-06-2014, 21:25
Немає, але в

checchitotiralaleva
13-06-2014, 21:28
Немає на картах виходить завжди нинішня впровадження, а саме, обмежена. У будь-якому випадку, якщо обмеження карту дим ? активна означає, що ви під час перехідних процесів, boost target не ? ще досягнута.

asdone
18-06-2014, 14:11
Ясно, як завжди :)

checchitotiralaleva
20-06-2014, 10:02
Спасибі!
У вас є новини про ваших випробуваннях?

Ну,