Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Датчык знешняй тэмпературы alfa 159

fadialto
28-05-2014, 23:35
Прывітанне ўсім!!!! Я датчык тэмпературы вонкавага паветра ў маей 159, які час ад часу сыходзіць з розуму...цяпер, напрыклад, не адзначае якога-небудзь значэння..***** і калі ўсе, што там было...калі маю машыну азначае -35 градусаў, і я папярэджваю, магчыма лед на дарозе...што мне рабіць? ? замяніць? У выпадку, калі хто-то ведае, як і дзе знайсці яго?? Загадзя дзякуй!

egs
29-05-2014, 08:57
Перад заменай датчыка неабходна праглядаў добра, злучэнняў і кабеляў, каб не марнаваць грошы на непатрэбныя, а затым, калі ? датчык няспраўны, не думаю, што есць занадта шмат праблем, каб знайсці яго, проста, што вы пытаецеся ў нейкі магазін запчастак.

fadialto
29-05-2014, 09:28
Перад заменай датчыка неабходна праглядаў добра, злучэнняў і кабеляў, каб не марнаваць грошы на непатрэбныя, а затым, калі ? датчык няспраўны, не думаю, што есць занадта шмат праблем, каб знайсці яго, проста, што вы пытаецеся ў нейкі магазін запчастак.

Ок, дзякуй за параду! што тычыцца спасылкі, і сам датчык я збіраюся ўмяшацца, ўнутры люстэрка задняга выгляду з боку кіроўцы правільна? калі я не памыляюся, то датчык ? размяшчаецца іх!

egs
29-05-2014, 10:14
Gi? ? у люстэрка на баку вадзіцеля. Па-мойму, табе варта праверыць злучэнне ў сярэдзіне дзверы, а потым дабрацца да датчыка тэмпературы, што, каб змяніць, трэба разабраць ўсе люстэрка.

explode82
29-05-2014, 12:25
паглядзіце, што часта нават не правады, разарваныя ў дзверы, а ў spinette шырокія ў злучэнне паміж дзверцамі і рамай аўтамабіля,чаму? іх у дзверы, разеткі ў разетку

egs
29-05-2014, 12:45
Так, так, я на самой справе я сказаў спачатку праверыць праводку...