КПК

Перегляд Повної Версії : Autocom коробка золото...помер, help!!!

ртс
28-05-2014, 09:36
Добрий день всім ? випадково натрапив на когось, що autocom після "маленький" шишка на алюмінієва коробка не працює більше???

...Або, вірніше він включається, але не розпізнає інтерфейс, я роблю тест, але не визнає це я помилково з num серії

якщо ? gi? траплялося, хтось мені може дати пораду??? ....дякую

Alessio93
28-05-2014, 15:37
привіт де? що було зіткнення ?

ртс
28-05-2014, 17:34
на край коробки приблизно met?...? впав з висоти 40 см

sportknight
28-05-2014, 17:56
відкрийте його і перевірте зварні шви

tecnoracing
28-05-2014, 21:35
але комп'ютер розпізнає пристрій в диспетчері пристроїв ?

Alessio93
29-05-2014, 15:03
ви пк пу? також визнати perifarica але програмного забезпечення немає!!! відкрийте його перевіряти зварні шви і подивитися, де він отримав удар, якщо планка заліза даєте зрозумів (визначається, до плати припаяний

sa80libero
29-05-2014, 19:23
але тіло ? деформована?
перевірте вкладку, може бути, тріснула...

ртс
30-05-2014, 10:05
немає кузов не має пошкоджень, і карти не буде ? crepata я спробував перевірити зварні шви, але нічого не відчуває, знімати rel?....капуста була скалка, то він oki

sportknight
30-05-2014, 11:28
scaldalo з феном або пістолет гарячого повітря,я з моїм я вирішив cos

ртс
30-05-2014, 12:17
я пішов раді, і я дякую, але нічого, мені здається, assurdit? щось так і зупинився....

matteo87
05-06-2014, 17:40
якщо перейти на диспетчер пристроїв на пк, ви це бачите??

sno74
05-06-2014, 21:42
Кинь його, звичайно ? шов, перевіряє, зокрема, micro...........

tech
09-06-2014, 22:47
Добрий день всім ? випадково натрапив на когось, що autocom після "маленький" шишка на алюмінієва коробка не працює більше???

...Або, вірніше він включається, але не розпізнає інтерфейс, я роблю тест, але не визнає це я помилково з num серії

якщо ? gi? траплялося, хтось мені може дати пораду??? ....дякую

В цьому сенсі дає помилку з номером серії ?Що говорить вам, зокрема?

hftdelta
13-06-2014, 21:15
Перевірте всі траси і компоненти, які не були відокремлені

matteo87
13-06-2014, 22:02
якщо перейти на диспетчер пристроїв на пк, ви це бачите??

Я написав це тому, що? може пропустив на ft232

ртс
14-06-2014, 23:47
Так, комп'ютер бачить і розпізнає n-серії, що раніше з'являлося в зелений і прямо зараз ? у червоний.

giuseppeturbo
15-06-2014, 08:08
Ви пробували міняти usb-кабель?

sa80libero
15-06-2014, 13:28
в диспетчері пристроїв дає жовтий трикутник?

tech
15-06-2014, 20:48
Так, комп'ютер бачить і розпізнає n-серії, що раніше з'являлося в зелений і прямо зараз ? у червоний.

Бачив, що ви робите тест, і дає помилку на серійний номер ? ймовірно, що в botta, який прийняв VCI, rom avr? втратив номер серії;
Ви вставте серійний номер в VCI..... якщо не помиляюся, десь на форумі була спеціальна програмка, яка дозволяла видалити серійний номер з VCI і reinserirne новий; в вашому випадку видалити старий серійний номер і вставити серійний номер !Очевидно, що вставка повинна бути, як те, що ви використовували при установці програмного забезпечення на комп'ютер !
Спробуйте його і дайте нам знати !

ртс
16-06-2014, 00:02
Зараз пробую перевстановити всі і переписувати серійні....подивимося...дякую за поради.

tech
16-06-2014, 09:07
Зараз пробую перевстановити всі і переписувати серійні....подивимося...дякую за поради.

Я сподіваюся, що не я погано пояснив; для запису n. у VCI c'? потрібна програмка, у частині, що не просто зробити перевстановлення програмного забезпечення та оновлення прошивки !!

ртс
16-06-2014, 13:24
Я сподіваюся, що не я погано пояснив; для запису n. у VCI c'? потрібна програмка, у частині, що не просто зробити перевстановлення програмного забезпечення та оновлення прошивки !!

Спасибі, tech, ти пояснив дуже добре c'? я програму, давайте подивимося, якщо до вечора я ****** щоб спробувати, як ви сказали... ми st? зважаючи на відсутність у мене ще один новий cdp+ 100250 але є деякі речі, які виготовляв.

tech
19-06-2014, 12:35
Спасибі, tech, ти пояснив дуже добре c'? я програму, давайте подивимося, якщо до вечора я ****** щоб спробувати, як ви сказали... ми st? зважаючи на відсутність у мене ще один новий cdp+ 100250 але є деякі речі, які виготовляв.

Вам вдалося відновити ?

ртс
19-06-2014, 13:38
Немає caspiterina я намагався відшліфувати зварні шви, але нічого, любий, що реле, що зробив, як ви collegavi не стане більше? я намагався писати знову і n?послідовний, але мені про помилку, і з перекладами не читає навіть....але три світлодіодних illuminano....orcaloca!!!!!

tech
19-06-2014, 21:29
Немає caspiterina я намагався відшліфувати зварні шви, але нічого, любий, що реле, що зробив, як ви collegavi не стане більше? я намагався писати знову і n?послідовний, але мені про помилку, і з перекладами не читає навіть....але три світлодіодних illuminano....orcaloca!!!!!

Інструмент не читає, але вона навіть не може написати ?
Якщо ви не в змозі навіть написати не може? цілком можливо, що пам'ять, в якій міститься серійний ? dannegiata;
Я знаю, що його треба тримати, як орнамент !!

faberecu
29-06-2014, 23:41
у вас сліди від роз'єму usb розділені на платі
ви не бачите, але якщо виміряйте є відкритими , за чотири мости з міді ... і готово , зроблені кілька 100% або mandamelo якщо ви не знайомі з мікроскопом і станції, іноді з компонентами + маса зривають лижах , або ви dissaldano
? хороша ідея, припаяти все на пхд , коли вона приходить, багато не максимум

ртс
30-06-2014, 20:13
у вас сліди від роз'єму usb розділені на платі
ви не бачите, але якщо виміряйте є відкритими , за чотири мости з міді ... і готово , зроблені кілька 100% або mandamelo якщо ви не знайомі з мікроскопом і станції, іноді з компонентами + маса зривають лижах , або ви dissaldano
? хороша ідея, припаяти все на пхд , коли вона приходить, багато не максимум
Привіт спасибі за пораду я st? перевіривши, як ви говорите, але я не знаходжу нічого перервана...що він може розірвати з вібрацією мета коробка дверей пхд?
Я не відчуваю, відправився rel?, якщо підключити до usb він спалахує червоний світлодіод, а також при підключенні до роз'єму eobd.