КПК

Перегляд Повної Версії : Заднього виду з функцією автоматичного затемнення альфа 159

fadialto
27-05-2014, 18:45
Добрий вечір всім,
я тільки що купив 159 sportwagon з різними додатковими...серед них є? датчик дощу, який повинен активувати tergigristalli і відрегулювати їх залежно від інтенсивності? дощ... на жаль в моєму випадку ні ? так?...здається, що цей датчик не хоче знати, працювати...
Ви знаєте, якщо c'? десь є гвинт для регулювання чутливості? датчика?
крім того, я збирався розібрати її, щоб побачити, якщо, можливо, ви ? просто відключений...хто-небудь знає, як це зробити???
Заздалегідь спасибі!

блискавка
27-05-2014, 21:43
Здрастуйте, машина підключає свій навігатор? Якщо перейти в налаштуваннях на голос, датчик зовнішнього освітлення та відрегулюйте ,а ти до погіршення очищення, або коли ви зліпити не темніє дзеркало.зараз я прочитав нормально пост, на мене, потрібно міняти датчик на скло.(li ? великою проблемою, вам доведеться міняти скло)

ugoboss
27-05-2014, 22:44
я не розумію, що центрувати дзеркало з датчиком дощу, який в будь-якому випадку не має регулювальний гвинт, я б не помилятися з іншої машини, але мені здавалося, що ви могли б замінити.

fadialto
28-05-2014, 00:03
Здрастуйте, машина підключає свій навігатор? Якщо перейти в налаштуваннях на голос, датчик зовнішнього освітлення та відрегулюйте ,а ти до погіршення очищення, або коли ви зліпити не темніє дзеркало.зараз я прочитав нормально пост, на мене, потрібно міняти датчик на скло.(li ? великою проблемою, вам доведеться міняти скло)

Привіт, машина nn має навігатор...я припускаю, що проблема саме в датчику, як скло...але ви вірите, що вам вдасться зняти без заміни всього скла???

fadialto
28-05-2014, 00:06
я не розумію, що центрувати дзеркало з датчиком дощу, який в будь-якому випадку не має регулювальний гвинт, я б не помилятися з іншої машини, але мені здавалося, що ви могли б замінити.
Привіт, датчик дощу ? розташований на скло і ? коробку в пластиковий корпус, що вірять навіть в дзеркало! Щоб його замінити, треба зняти Всі???ви знаєте процедуру x заміна тільки датчика дощу??

fadialto
28-05-2014, 00:08
Спасибі всім за відповіді!

Росс
28-05-2014, 00:18
вони досить піта? цих систем на автомобілі групи Fiat. У мене було також я 159, і я відключив датчик дощу та світла

fadialto
28-05-2014, 08:53
Привіт, Росс,
в реальності? датчик світла працює відмінно, і я повинен сказати, навіть дзеркало з функцією автоматичного затемнення, єдине, що не працює ? датчик дощу! в цей момент я думаю, що пошкоджений останній...бг?...

Росс
28-05-2014, 09:22
Звичайно, для? відключивши датчик дощу, виключити в обов'язковому порядку навіть те, вогні

pOlPo85
10-06-2014, 14:44
як відключити? Датчик світла мені не потрібен більше? враховуючи, що зараз, є обов'язковими також і вдень, і особливо з xenon з'? ризик того, що, проходячи через світло/темрява, неодноразово ви, що рафаеля вона кульки

Датчик дощу, замість того, зводить мене з розуму, працює погано. Роботи періодично ? абсолютно випадково, типу, що під проливним дощем, не рухаючись, потім в галерею і починають рухатися на замовлення на скло в сухому, губить щітки).

Я хотів би повернутися до періодично нормальний

Росс
10-06-2014, 15:27
ви повинні використовувати sw multiecuscan з elm327. Є свої спеціалізовані функції.

pOlPo85
10-06-2014, 16:00
після того як я намагаюся... я ніколи не торкався нічого, що не було діагностики "нормальний" ;)

Добре також modulino bluetooth або нас хочуть специфічні кабелі з терморегулятори розташований навпроти? Версія МНС ? 2.0 Registered. Я ходив навколо трохи з "Імітація", але я не можу його знайти...

Росс
10-06-2014, 16:43
ви повинні піти до центральної електронної системи, вирівнювання проксі, а потім активацій (останній пункт).

pOlPo85
10-06-2014, 22:48
ви повинні піти до центральної електронної системи, вирівнювання проксі, а потім активацій (останній пункт).

Не працює, або краще один ? тільки частина процедури. Потрібно відключити датчик дощу l?, зробити вирівнювання безконтактними, а потім від'єднати датчик фізично (при знятті дзеркало). Процедура "електроніка" повинні служити тільки, щоб не мати помилок, після його від'єднання фізично

Росс
10-06-2014, 22:54
точно... я дав помилково вважати, він вже? приступив до від'єднайте електропроводку

pOlPo85
10-06-2014, 23:02
кулі :D