Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Задняга выгляду з функцыяй аўтаматычнага зацямнення альфа 159

fadialto
27-05-2014, 18:45
Добры вечар усім,
я толькі што купіў 159 sportwagon з рознымі дадатковымі...сярод іх есць? датчык дажджу, які павінен актываваць tergigristalli і адрэгуляваць іх у залежнасці ад інтэнсіўнасці? дождж... на жаль, у маім выпадку няма ? так?...здаецца, што гэты датчык не хоча ведаць, працаваць...
Вы ведаеце, калі c'? дзе-то есць шруба для рэгулявання адчувальнасці? датчыка?
акрамя таго, я збіраўся разабраць яе, каб убачыць, калі, можа быць, вы ? проста адключаны...хто-небудзь ведае, як гэта зрабіць???
Загадзя дзякуй!

маланка
27-05-2014, 21:43
Добры дзень, машына падлучае свой навігатар? Калі перайсці ў наладах на голас, датчык вонкавага асвятлення і адрэгулюйце ,а ты да пагаршэння ачысткі, або калі вы зляпіць не цямнее люстэрка.цяпер я прачытаў нармальна пост, па мне, трэба мяняць датчык на шкло.(li ? вялікай праблемай, вам прыйдзецца мяняць шкло)

ugoboss
27-05-2014, 22:44
я не разумею, што центрировать люстэрка з датчыкам дажджу, які ў любым выпадку не мае рэгулявальны шруба, я б не памыляцца з іншай машыны, але мне здавалася, што вы маглі б замяніць.

fadialto
28-05-2014, 00:03
Добры дзень, машына падлучае свой навігатар? Калі перайсці ў наладах на голас, датчык вонкавага асвятлення і адрэгулюйце ,а ты да пагаршэння ачысткі, або калі вы зляпіць не цямнее люстэрка.цяпер я прачытаў нармальна пост, па мне, трэба мяняць датчык на шкло.(li ? вялікай праблемай, вам прыйдзецца мяняць шкло)

Прывітанне, машына nn мае навігатар...я мяркую, што праблема менавіта ў датчыку, як шкло...але вы верыце, што вам ўдасца зняць без замены ўсяго шкла???

fadialto
28-05-2014, 00:06
я не разумею, што центрировать люстэрка з датчыкам дажджу, які ў любым выпадку не мае рэгулявальны шруба, я б не памыляцца з іншай машыны, але мне здавалася, што вы маглі б замяніць.
Прывітанне, датчык дажджу ? размешчаны на шкло і ? скрынку ў пластыкавы корпус, што вераць нават у люстэрка! Каб яго замяніць, трэба зняць Усе???вы ведаеце працэдуру x толькі замена датчыка дажджу??

fadialto
28-05-2014, 00:08
Дзякуй ўсім за адказы!

Рос
28-05-2014, 00:18
яны досыць піта? гэтых сістэм на аўтамабілі групы Fiat. У мяне было таксама я 159, і я адключыў датчык дажджу і святла

fadialto
28-05-2014, 08:53
Прывітанне, Рос,
у рэальнасці? датчык святла працуе выдатна, і я павінен сказаць, нават люстэрка з функцыяй аўтаматычнага зацямнення, адзінае, што не працуе ? датчык дажджу! у гэты момант я думаю, што пашкоджаны апошні...бг?...

Рос
28-05-2014, 09:22
Вядома, для? адключыўшы датчык дажджу, выключыць ў абавязковым парадку нават тое, агні

pOlPo85
10-06-2014, 14:44
як адключыць? Датчык святла мне не патрэбен больш? улічваючы, што цяпер, з'яўляюцца абавязковымі таксама і днем, і асабліва з xenon c'? рызыка таго, што, праходзячы праз святло/цемра, неаднаразова вы, што рафаэля яна шарыкі

Датчык дажджу, замест таго, зводзіць мяне з розуму, працуе дрэнна. Працы перыядычна ? зусім выпадкова, тыпу, што пад праліўным дажджом, не рухаючыся, затым у галерэю і пачынаюць рухацца на заказ на шкло ў сухім, губіць шчоткі).

Я хацеў бы вярнуцца да перыядычна нармальны

Рос
10-06-2014, 15:27
вы павінны выкарыстоўваць sw multiecuscan з elm327. Есць свае спецыялізаваныя функцыі.

pOlPo85
10-06-2014, 16:00
пасля таго як я стараюся... я ніколі не дакранаўся нічога, што не было дыягностыкі "нармальны" ;)

Добра таксама modulino bluetooth ці нас хочуць спецыфічныя кабелі з распиновка размешчаны насупраць? Версія МНС ? 2.0 Registered. Я хадзіў вакол трохі з "Імітацыя", але я не магу яго знайсці...

Рос
10-06-2014, 16:43
вы павінны пайсці ў цэнтральнай электроннай сістэмы, выраўноўванне проксі, а затым актывацый (апошні пункт).

pOlPo85
10-06-2014, 22:48
вы павінны пайсці ў цэнтральнай электроннай сістэмы, выраўноўванне проксі, а затым актывацый (апошні пункт).

Не працуе, або лепш адзін ? толькі частка працэдуры. Трэба адключыць датчык дажджу l?, зрабіць выраўноўванне бескантактавымі, а затым адлучыць датчык фізічна (пры зняцці люстэрка). Працэдура "электроніка" павінны служыць толькі, каб не мець памылак, пасля яго адлучэння фізічна

Рос
10-06-2014, 22:54
дакладна... я даў памылкова лічыць, ен ужо? прыступіў да адлучыце электраправодку

pOlPo85
10-06-2014, 23:02
шары :D