КПК

Перегляд Повної Версії : Презентація

doom78
27-05-2014, 13:25
Що сказати... особливих знаків немає!:p
..жарти в сторону, робота в сфері ремонту автомобілів та автотранспортних засобів, як правило, протягом багатьох років. (зараз майже 20). Десь рік, я підійшов до цієї галузі, щоб розширити діапазон роботи (підтримується відмінна компанія, яка працює протягом багатьох років в області tunning). Тепер ? час трохи походити pi? у пізнанні файлів, і їх обробки. Вітаю всіх.

Симон з Феррари

Backgroop
27-05-2014, 16:02
Привіт Симона, ласкаво просимо на форум, розкажіть нам, також і ін.

doom78
27-05-2014, 18:52
хем... забуття... 36, але не говорять навколо!:p

giuseppeturbo
27-05-2014, 21:59
здрастуйте, Фабіо і вітаємо серед нас

Зак
27-05-2014, 22:09
привіт, ласкаво просимо на форум !!!

Backgroop
27-05-2014, 22:13
здрастуйте, Фабіо і вітаємо серед нас

Користувач не називається fabio, це ? друге попередження не байдикувати

giuseppeturbo
27-05-2014, 22:28
Вибачте doom78 я зробив трохи плутанини
Вибачте Backgroop друге попередження чого? може бути, ви не можете помилитися?

Backgroop
28-05-2014, 08:29
Вибачте Backgroop ДРУГЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ ЧОГО? МОЖЕ БУТИ, ВИ НЕ МОЖЕТЕ ПОМИЛИТИСЯ?

Я закликаю тебе писати в нижньому регістрі, писати великими vuoldire кричати!! я звернув gi? раніше для повідомлень шквал, то і спам, щоб збільшити лічильник повідомлень, ви ? була виліз на кількість повідомлень! я закликаю тебе змінити своє ставлення.. прочитайте добре правила

giuseppeturbo
28-05-2014, 15:18
Знову вам один Backgroop, перш ніж писати деякі речі ви повинні знати люди,той ентузіазм, які були в мене, коли я почав писати і ділитися на форумі з моїми колегами я і passato.Ti повідомляю також про те, з регістра в тому, що іноді моя клавіатура робить примх і це мені, я не прошу пробачення,ви мене бачили, що ми добре знаємо, що n0n той, хто кричить, як ви думаєте, ви "не в моєму стилі" і я б хотів повторити, ти не можеш оцінити люди, тільки тому, що вони досягли 80 кредитів так мало часу, знай, що всі люди знають один одного з плином часу. Досі я дбав, щоб бути корисним, щоб вирішити деякі проблеми з колегами на форумі , видно, що не знаєте, повідомляю вам, що й з назвою, що роботи в області машинобудування (autoriparatore), ті повідомлення, шквал, як ви їх називаєте я їх написані сумлінно, а не для збільшення значення лічильника, знай, що коли відповідаю на форумі, я був на роботі в мою майстерню, і я мої речі робити, іноді я приходила ідея, я залишив втратити свою роботу, щоб допомогти колезі (що тобі і було iterpretata, як збільшити свої лічильники) бачив, що тут і ваш будинок, і ви думаєте таким чином, нічого не кажи, я дякую тобі за те, що мене зняли кредити, дійсно, якщо ви хочете, ви можете togiemeli все, якщо це вас може зробити щасливим, для мене нічого не змінює.

Backgroop
28-05-2014, 15:43
Знову вам один Backgroop, перш ніж писати деякі речі ви повинні знати люди,той ентузіазм, які були в мене, коли я почав писати і ділитися на форумі з моїми колегами я і passato.Ti повідомляю також про те, з регістра в тому, що іноді моя клавіатура робить примх і це мені, я не прошу пробачення,ви мене бачили, що ми добре знаємо, що n0n той, хто кричить, як ви думаєте, ви "не в моєму стилі" і я б хотів повторити, ти не можеш оцінити люди, тільки тому, що вони досягли 80 кредитів так мало часу, знай, що всі люди знають один одного з плином часу. Досі я дбав, щоб бути корисним, щоб вирішити деякі проблеми з колегами на форумі , видно, що не знаєте, повідомляю вам, що й з назвою, що роботи в області машинобудування (autoriparatore), ті повідомлення, шквал, як ви їх називаєте я їх написані сумлінно, а не для збільшення значення лічильника, знай, що коли відповідаю на форумі, я був на роботі в мою майстерню, і я мої речі робити, іноді я приходила ідея, я залишив втратити свою роботу, щоб допомогти колезі (що тобі і було iterpretata, як збільшити свої лічильники) бачив, що тут і ваш будинок, і ви думаєте таким чином, нічого не кажи, я дякую тобі за те, що мене зняли кредити, дійсно, якщо ви хочете, ви можете togiemeli все, якщо це вас може зробити щасливим, для мене нічого не змінює.

1 - у ваших повідомленнях я не бачу конструктивної дискусії раз до допомоги користувачів на форумі.. (див. розділ презентацій та інших пост)
2 - писати повідомлення в один порив після високого та спам я тебе запросив-й? раз обережні!
3 - ніхто не ставить під сумнів ваш професіоналізм?, Але на форумі є правила, і ви повинні поважати їх
4 - повідомлення не були різко обмежені від мене, але від адміністратора..

Alessio93
28-05-2014, 15:44
ласкаво просимо на форум :)

lombian
28-05-2014, 21:04
привіт і ласкаво просимо

giuseppeturbo
29-05-2014, 10:34
Побачити, що в моїх повідомленнях ви не знайдете нічого конструктивного, спрямованих на допомогу користувачів форуму, я думаю, propprio, що ми, безумовно фруктів, від того, що і показали в discussiione мені здається, зрозуміти, що перед вами-людина, яка бачить тільки те, що хоче бачити, і достатньо, інша не цікавить, я straconvinto, але, на жаль, незважаючи на мене і вчили так, що великий і повагою суспільства, як granparte людей і колег, які мешкають на цьому форумі, живуть не тільки питання і відповіді, але навіть добрий ранок, добрий вечір , ласкаво просимо, як ти з днем народження хорошого compeano, і багато інших речей, ce я не тут, щоб пояснити тобі.
Я укладаю, що ви пам'ятаєте, що я активний користувач, два тижні, так мені здається, мало звертають дати негативну думку щодо мене.

Backgroop
29-05-2014, 10:52
Побачити, що в моїх повідомленнях ви не знайдете нічого конструктивного, спрямованих на допомогу користувачів форуму, я думаю, propprio, що ми, безумовно фруктів, від того, що і показали в discussiione мені здається, зрозуміти, що перед вами-людина, яка бачить тільки те, що хоче бачити, і достатньо, інша не цікавить, я straconvinto, але, на жаль, незважаючи на мене і вчили так, що великий і повагою суспільства, як granparte людей і колег, які мешкають на цьому форумі, живуть не тільки питання і відповіді, але навіть добрий ранок, добрий вечір , ласкаво просимо, як ти з днем народження хорошого compeano, і багато інших речей, ce я не тут, щоб пояснити тобі.
Я укладаю, що ви пам'ятаєте, що я активний користувач, два тижні, так мені здається, мало звертають дати негативну думку щодо мене.

Закриваю обговорення, так як ми off-topic
роблю реєстрацію на цьому форумі, ви погодилися з правилами, і ці правила повинні бути дотримані
ти був викликаний ї? раз, ви і скоротити кількість повідомлень, то, що ви зробили витік
на початку своєї діяльності? ? негативну думку про вашу поведінку на форумі.
Я запрошую вас ще раз перечитати правила і звернути увагу на вашу поведінку.
закриваю обговорення