Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Прэзентацыя

doom78
27-05-2014, 13:25
Што сказаць... асаблівых знакаў няма!:p
..жарты ў бок, праца ў сферы рамонту аўтамабіляў і аўтатранспартных сродкаў, як правіла, на працягу многіх гадоў. (зараз амаль 20). Дзе-то год, я падышоў да гэтай галіны, каб пашырыць дыяпазон працы (падтрымліваецца выдатная кампанія, якая працуе на працягу многіх гадоў у галіне tunning). Цяпер ? час трохі пахадзіць у pi? у спазнаньні файлаў, і апрацоўкі іх. Вітаю ўсіх.

Сымон з Феррары

Backgroop
27-05-2014, 16:02
Прывітанне Сымона, сардэчна запрашаем на форум, раскажыце нам, таксама і інш.

doom78
27-05-2014, 18:52
хем... забыцце... 36, але не кажуць вакол!:p

giuseppeturbo
27-05-2014, 21:59
добры дзень, Фабіа і вітаем сярод нас

Зак
27-05-2014, 22:09
добры дзень, дабро запрашаем на форум !!!

Backgroop
27-05-2014, 22:13
добры дзень, Фабіа і вітаем сярод нас

Карыстальнік не называецца fabio, гэта ? другое папярэджанне не гультаяваць

giuseppeturbo
27-05-2014, 22:28
Выбачайце doom78 я зрабіў крыху блытаніны
Выбачайце Backgroop другое папярэджанне чаго? можа быць, вы не можаце памыліцца?

Backgroop
28-05-2014, 08:29
Выбачайце Backgroop ДРУГОЕ ПАПЯРЭДЖАННЕ ЧАГО? МОЖА БЫЦЬ, ВЫ НЕ МОЖАЦЕ ПАМЫЛІЦЦА?

Я заклікаю цябе пісаць у ніжнім рэгістры, пісаць загалоўнымі vuoldire крычаць!! я звярнуў gi? раней для паведамленняў у шквал, то і спам, каб павялічыць лічыльнік паведамленняў, вы ? была узлез на колькасць паведамленняў! я заклікаю цябе, каб змяніць свае стаўленне.. добра прачытайце правілы

giuseppeturbo
28-05-2014, 15:18
Зноў вам адзін Backgroop, перш чым пісаць некаторыя рэчы вы павінны ведаць людзі,той энтузіязм, якія былі ў мяне, калі я пачаў пісаць і дзяліцца на форуме з маімі калегамі я і ў мінулым.Вам паведамляю таксама аб тым, з рэгістра ў тым, што часам мая клавіятура робіць капрызаў і гэта мне, я не прашу прабачэння,вы мяне бачылі, што мы добра ведаем, што n0n той, хто крычыць, як вы думаеце, вы "не ў маім стылі" і я б хацеў паўтарыць, ты не можаш ацэньваць людзей толькі таму, што яны дасягнулі 80 крэдытаў так мала часу, ведай, што ўсе людзі ведаюць адзін аднаго з цягам часу. Да гэтага часу я клапаціўся, каб быць карысным, каб вырашыць некаторыя праблемы з калегамі на форуме , відаць, што не ведаеце, паведамляю вам, што і з назвай, што працы ў галіне машынабудавання (autoriparatore), тыя паведамленні, у шквал, як вы іх называеце я іх напісаныя добрасумленна, а не для павелічэння значэння лічыльніка, ведай, што калі адказваю на форуме, я быў на рабоце ў маю майстэрню, і я мае рэчы рабіць, часам я прыходзіла ідэя, я пакінуў страціць сваю працу, каб дапамагчы калегу (што табе і было iterpretata, як павялічыць свае лічыльнікі) бачыў, што тут і ў ваш дом, і вы думаеце такім чынам, нічога не кажы, я дзякую цябе за тое, што мяне знялі крэдыты, сапраўды, калі вы жадаеце, вы можаце togiemeli ўсе, калі гэтае вас можа зрабіць шчаслівым, для мяне нічога не мяняе.

Backgroop
28-05-2014, 15:43
Зноў вам адзін Backgroop, перш чым пісаць некаторыя рэчы вы павінны ведаць людзі,той энтузіязм, якія былі ў мяне, калі я пачаў пісаць і дзяліцца на форуме з маімі калегамі я і ў мінулым.Вам паведамляю таксама аб тым, з рэгістра ў тым, што часам мая клавіятура робіць капрызаў і гэта мне, я не прашу прабачэння,вы мяне бачылі, што мы добра ведаем, што n0n той, хто крычыць, як вы думаеце, вы "не ў маім стылі" і я б хацеў паўтарыць, ты не можаш ацэньваць людзей толькі таму, што яны дасягнулі 80 крэдытаў так мала часу, ведай, што ўсе людзі ведаюць адзін аднаго з цягам часу. Да гэтага часу я клапаціўся, каб быць карысным, каб вырашыць некаторыя праблемы з калегамі на форуме , відаць, што не ведаеце, паведамляю вам, што і з назвай, што працы ў галіне машынабудавання (autoriparatore), тыя паведамленні, у шквал, як вы іх называеце я іх напісаныя добрасумленна, а не для павелічэння значэння лічыльніка, ведай, што калі адказваю на форуме, я быў на рабоце ў маю майстэрню, і я мае рэчы рабіць, часам я прыходзіла ідэя, я пакінуў страціць сваю працу, каб дапамагчы калегу (што табе і было iterpretata, як павялічыць свае лічыльнікі) бачыў, што тут і ў ваш дом, і вы думаеце такім чынам, нічога не кажы, я дзякую цябе за тое, што мяне знялі крэдыты, сапраўды, калі вы жадаеце, вы можаце togiemeli ўсе, калі гэтае вас можа зрабіць шчаслівым, для мяне нічога не мяняе.

1 - у вашых паведамленнях, я не бачу канструктыўнай дыскусіі раз да дапамогі карыстальнікаў на форуме.. (гл. раздзел прэзентацый і іншых пост)
2 - пісаць паведамленні ў адзін парыў пасля высокага і спам я цябе запрасіў-й? раз асцярожныя!
3 - ніхто не ставіць пад сумнеў ваш прафесіяналізм?, Але на форуме есць правілы, і вы павінны паважаць іх
4 - вашыя паведамлення не былі рэзка абмежаваныя ад мяне, але ад адміністратара..

Alessio93
28-05-2014, 15:44
сардэчна запрашаем на форум :)

lombian
28-05-2014, 21:04
прывітанне і дабро запрашаем

giuseppeturbo
29-05-2014, 10:34
Убачыць, што ў маіх паведамленьнях вы не знойдзеце нічога канструктыўнага, накіраваных на дапамогу карыстальнікаў форуму, я думаю, propprio, што мы, безумоўна садавіны, ад таго, што і паказалі ў discussiione мне здаецца, зразумець, што перад вамі-чалавек, які бачыць толькі тое, што хоча бачыць, і досыць, іншае не цікавіць, я straconvinto, але, на жаль, нягледзячы на мяне і вучылі так, што ў вялікай і павагай грамадства, як granparte людзей і калегаў, якія насяляюць на гэтым форуме, жывуць не толькі пытанні і адказы, але нават добрая раніца, добры вечар , сардэчна запрашаем, як ты з днем нараджэння добрага compeano, і шмат іншых рэчаў, ce я не тут, каб растлумачыць табе.
Я заключаю, што вы памятаеце, што я актыўны карыстальнік, з два тыдні, так мне здаецца, мала звяртаюць даць адмоўнае меркаванне ў адносінах да мяне.

Backgroop
29-05-2014, 10:52
Убачыць, што ў маіх паведамленьнях вы не знойдзеце нічога канструктыўнага, накіраваных на дапамогу карыстальнікаў форуму, я думаю, propprio, што мы, безумоўна садавіны, ад таго, што і паказалі ў discussiione мне здаецца, зразумець, што перад вамі-чалавек, які бачыць толькі тое, што хоча бачыць, і досыць, іншае не цікавіць, я straconvinto, але, на жаль, нягледзячы на мяне і вучылі так, што ў вялікай і павагай грамадства, як granparte людзей і калегаў, якія насяляюць на гэтым форуме, жывуць не толькі пытанні і адказы, але нават добрая раніца, добры вечар , сардэчна запрашаем, як ты з днем нараджэння добрага compeano, і шмат іншых рэчаў, ce я не тут, каб растлумачыць табе.
Я заключаю, што вы памятаеце, што я актыўны карыстальнік, з два тыдні, так мне здаецца, мала звяртаюць даць адмоўнае меркаванне ў адносінах да мяне.

Заплюшчваю абмеркаванне, так як мы off-topic
раблю рэгістрацыю на гэтым форуме, вы пагадзіліся з правіламі, і гэтыя правілы павінны быць выкананыя
ты быў выкліканы й? раз, вы і скараціць колькасць паведамленняў, тое, што вы зрабілі ўцечка
у пачатку сваей дзейнасці? ? негатыўнае меркаванне аб вашым паводзінах на форуме.
Я запрашаю вас яшчэ раз перачытаць правілы і звярнуць увагу на ваша паводзіны.
заплюшчваю абмеркаванне