Прагляд Поўнай Версіі : Kess V2 Slave ў Дылерскі цэнтр Mercedes пытанні па Delphi....
AutoDelta82
27-05-2014, 11:54
На наступным тыдні мы даставім Kess Slave ў дылерскі цэнтр, каб пачаць план і ўбачыць, як яна ідзе гэта прыгода,але я і роду пытанне, які, безумоўна, эксперты здолеюць адказаць.
Розныя класы A B C І ML Glk GLA і т. д....і нават новы C-клас (204) горны ўпырску паліва delphi(у рэдкіх выпадках Basch edc17), але, чытаючы налепцы на эбу, я зразумеў, што CRD і DCM есць шмат, і не ўсе прысутныя ў Kess!!!
У KESS мае толькі crd 3.10 і dcm 3.5,але ў рэальнасці існуюць таксама 3.50 3.58 2.10 г. д....
Цяпер мае пытанне,абавязаны чытаць 3.10 і 3.5???ці я магу прачытаць і ўсе астатнія???
Дзякуй
blackwolf76
28-05-2014, 00:12
па мне, чытае ўсе або амаль, верагодна, kess ідэнтыфікаваць як сем'яў, і калі нават некалькі скарачэнняў у эбу нічога дзіўнага, якія выкарыстоўваюць той жа пратакол.
але, што версія kess v2 вы кажаце..........
AutoDelta82
28-05-2014, 08:04
у 2.04, калі вы маеце на ўвазе, як sw
Затым зыходны інструмент, я думаю, што вы не будзеце мець ніякіх праблем з чытаннем ecu mercedes.............
blackwolf76
28-05-2014, 08:40
Гаворачы аб раб, я думаю, толькі афіцыйны.
AutoDelta82
28-05-2014, 10:03
вы, вы,і раб афіцыйны прадстаўляюцца мой сябар, які робіць гэта за прафесія....мы пайшлі разам, ад alientech...але я казаў, што ў тэорыі варыянты Ecu " не ў спісе " kess не сон або ненадзейныя....у тэорыі, але на практыцы вы можаце зрабіць вось чаму я пытаўся ў вас...
Backgroop
28-05-2014, 11:21
вы, вы,і раб афіцыйны прадстаўляюцца мой сябар, які робіць гэта за прафесія....мы пайшлі разам, ад alientech...але я казаў, што ў тэорыі варыянты Ecu " не ў спісе " kess не сон або ненадзейныя....у тэорыі, але на практыцы вы можаце зрабіць вось чаму я пытаўся ў вас...
калі ў спісе не прысутнічае, не робіць можа чытаць пратаколы, падобныя, але і заўседы рызыка, калі вы марнуеце, каб купіць абсталяванне, вам савет, майстар, версія slave цябе звязвае з пастаўшчыком, і калі ў будучыні распрацоўка канцэпцыі для змены электронных будзеш абмежаваны..
у дадатак да kess v2 для завяршэння 95% парку машын у звароце вам рэкамендую k-tag, якая дазваляе чытаць многія блокі кіравання, вамі згаданых.. на мой погляд, версія kess час ? у 2.05 у некалькіх якія выходзяць? новае абнаўленне
AutoDelta82
28-05-2014, 11:32
апошні agg на kess, мне здаецца, што 2.04...расходы, ен зрабіў дылерскай і былі ў курсе, вельмі добра паміж slave і master,вы звернецеся да "кухар", знешні, які ўжо працаваў з намі...
Іншае пытанне : а ці можна, што сення не есць яшчэ пратакол Continental, змантаваных на клас-176 с 1.5 renault???
Нават Alientech, што і вельмі блізка да нас, я спытаў, калі ў нас быў аўтамабіль класа 176 для выканання неабходныя аналізы для пратаколу continenta,а затым будуць май іх для гэтага аўтамабіля.
Backgroop
28-05-2014, 12:19
7966
Вось версія 2.05
AutoDelta82
28-05-2014, 14:01
ды веру...але не павінна запуску праграмы загрузіць толькі на аўтамат????для renault, што скажыце?
але гэта не павінна aggiornae запуску????для renault, што вы кажаце???
а што тычыцца ecu renault класа??