Перегляд Повної Версії : Відміну від читання MPPS v13.02 і Galletto 1260
everyname
27-05-2014, 00:07
дуже ймовірно, що він читав тільки таблиці, а інший весь прочитаний.
everyname
27-05-2014, 09:59
дуже ймовірно, що він читав тільки таблиці, а інший весь прочитаний.
У цей момент мені приходять на розум деякі питання...
Видно, що, наприклад, в нашому випадку, MPPS не ? може нічого не читає в першій частині ? правильно припустити, що не може? навіть писати у цій першій частині, і що, отже, lascer? незмінним у цій області на ECU?
123alexs
27-05-2014, 11:08
У цей момент мені приходять на розум деякі питання...
Видно, що, наприклад, в нашому випадку, MPPS не ? може нічого не читає в першій частині ? правильно припустити, що не може? навіть писати у цій першій частині, і що, отже, lascer? незмінним у цій області на ECU?
абсолютно... база даних (тобто першу частину карти) MPPS не ? прочитати і, тим більше, набрати його, і, отже, залишає без змін
everyname
27-05-2014, 12:46
абсолютно... база даних (тобто першу частину карти) MPPS не ? прочитати і, тим більше, набрати його, і, отже, залишає без змін
Тому треба завжди читати і записувати в файл з тим же sw, щоб уникнути зміни не хочете?
Якщо scrivessi з Півень файлу ліжко з MPPS я думаю, що cancellerei щось..
? завжди правильно використовувати той же інтерфейс для читання та запису, те ж саме з файлами, якщо читати файл з інтерфейсом ? бажано переписати його з тим же, але я підтверджую, що mpps на edc16c39 групи fiat, де ви читає тільки на частину карти, якщо від писати повний файл ліжко в bdm тобі пише все правильно, ставить нас трохи більше", але тобі це пише.
123alexs
27-05-2014, 13:39
Ми говоримо, що якщо хтось має копії BDM, пу? отримуйте задоволення, робити всі тести, що хочете, в іншому випадку краще не ризикувати.
Приклад: я використовую mpps, у мене немає резервного копіювання bdm чому? я не хотів відкривати ecu, у разі блокування я усвідомлюю, що мені відкрити ecu зробити bck в школі та відновити файл, щоб привести в рух механізм. Якщо були певні вставити змінні, як декількох програмістів може бути все, пі? складно... я не знаю, якщо я не пояснив?
everyname
27-05-2014, 15:58
? завжди правильно використовувати той же інтерфейс для читання та запису, те ж саме з файлами, якщо читати файл з інтерфейсом ? бажано переписати його з тим же, але я підтверджую, що mpps на edc16c39 групи fiat, де ви читає тільки на частину карти, якщо від писати повний файл ліжко в bdm тобі пише все правильно, ставить нас трохи більше", але тобі це пише.
Той факт, що він може писати в область, в якій не читає ? дуже цікаво, я сподіваюся зробити це тільки з файлу прочитати в BDM, а то мені було б цікаво зрозуміти, як це можливо.
В цей момент я питаю.. видно, що інтерфейси пишуть на адреси пам'яті, які визначені в файлі ? можете написати тільки одну частину карти (наприклад, тільки той, який включає в зміненій частині), скоротивши файл потрібним чином?
(наприклад, курс кривий EGR, вирізати файл до і після зміни значення і пишу в файл, який буде? кілька біт.)
everyname
27-05-2014, 16:19
Ми говоримо, що якщо хтось має копії BDM, пу? отримуйте задоволення, робити всі тести, що хочете, в іншому випадку краще не ризикувати.
Приклад: я використовую mpps, у мене немає резервного копіювання bdm чому? я не хотів відкривати ecu, у разі блокування я усвідомлюю, що мені відкрити ecu зробити bck в школі та відновити файл, щоб привести в рух механізм. Якщо були певні вставити змінні, як декількох програмістів може бути все, пі? складно... я не знаю, якщо я не пояснив?
Абсолютно, ввівши занадто багато змінних, ви втрачаєте контроль.
Я ? ясно, що читання/запис в BDM, так і іп? безпечною, **** llo програмного забезпечення, я маю на увазі, бачив, що відкрити фізично ЕКЮ, а в обігу всередині ? безумовно, pi? тонкий, підключіть кабель OBD! Зроблено трохи практики в послідовний, я б, звичайно, пройти до школи, я читав, що i-й? універсальні і надійні Kess v2, Півень v54 і ...BDM 100?
Абсолютно, ввівши занадто багато змінних, ви втрачаєте контроль.
Я ? ясно, що читання/запис в BDM, так і іп? безпечною, **** llo програмного забезпечення, я маю на увазі, бачив, що відкрити фізично ЕКЮ, а в обігу всередині ? безумовно, pi? тонкий, підключіть кабель OBD! Зроблено трохи практики в послідовний, я б, звичайно, пройти до школи, я читав, що i-й? універсальні і надійні Kess v2, Півень v54 і ...BDM 100?
з kessv2 не працюєте в школі ебу відкритої (bdm і j-tag), то це займе k-tag
Той факт, що він може писати в область, в якій не читає ? дуже цікаво, я сподіваюся зробити це тільки з файлу прочитати в BDM, а то мені було б цікаво зрозуміти, як це можливо.
В цей момент я питаю.. видно, що інтерфейси пишуть на адреси пам'яті, які визначені в файлі ? можете написати тільки одну частину карти (наприклад, тільки той, який включає в зміненій частині), скоротивши файл потрібним чином?
(наприклад, курс кривий EGR, вирізати файл до і після зміни значення і пишу в файл, який буде? кілька біт.)
абсолютно ні!
everyname
28-05-2014, 19:45
Pretendevo теж так! :D
everyname
28-05-2014, 19:50
з kessv2 не працюєте в школі ебу відкритої (bdm і j-tag), то це займе k-tag
Ок, ясно. Можна підключитися через OBD з kessv2?
Ок, ясно. Можна підключитися через OBD з kessv2?
ми говоримо, що ? народився для цієї функції.
everyname
29-05-2014, 17:00
ми говоримо, що ? народився для цієї функції.
Дуже добре. Я роблю огляд, як я зрозумів, на ці інтерфейси та деякі міркування про типи з'єднань, поправте мене, де я помиляюся:
Інтерфейси
Galletto v53/v54: OBDII + serial до школи + блок управління відкритою.
KessV2 + k теги: OBDII + serial до школи + блок управління відкритою.
KessV2 + j-tag: OBDII + serial до школи
З'єднання
Через OBDII читаю і пишу тільки частина ECU, коли це можливо.
З ECU відкрита, чи можу я з'єднатися в BDM і/або Завантаження (Boot mode пу? бути Нормальним або Tricore), і зробити повне читання в залежності від типу ECU.
Зазвичай, якщо я роблю повне читання в BDM не може? вона в Boot Нормально, і навпаки.
Dave1987
14-01-2015, 06:51
One can not always use a single interface to flash/read/write ecu. If one can not work than change another комплект.
KESS V2 works better for new cars and encrypted машини. it supports a wide range of BOSCH, MARELLI, DELPHI, MOTOROLA, PHOENIX, SIEMENS і TRW ECU types. protocols, including Line, CAN, EDC17 і MED17 and Ford J1850.
Півник 4 v54 is able to program all EDC17 і MED17 ECU chips and all old protocols included from Bosch MExx, EDCxx, Marelli, Siemens, Delpy, Лукас і Denso.
and many other options, Galletto 1260 which is quite work for DIYer, and other млн. пакетів в секунду (mpps v13 і v16)
Dave1987
14-01-2015, 06:53
До РЕЧІ, here is a full comparison between ,mpps і galletto 1260