Прагляд Поўнай Версіі : Ж атака на форум
msport (exil77grande)
14-09-2012, 11:09
Хлопцы, пасля 3 нападаў, вірусаў, хакераў, учора мы паведамлялі, vbulletin, што мы не маем ліцэнзіі, такім чынам, мы кажуць, яе, у адваротным выпадку закрываюць форум,hahahahh будзе людзей, якія нам паведамілі, што верыць, што за 200€ есць перамены ў жыцці? У некалькіх нам, і мы правілы, але ў любым выпадку ўсе зніжкі? рэгулярна, як цяпер,добры працяг.
тады давайце! есць scassando у caz... калі я магу дапамагчы з пакупкамі-х мне, ці не ? праблема.
Я ведаю, што каго-то грызе....зараз я кажу з маім сябрам фармацэўты, каб убачыць, калі ен нейкі маззю, што і робіць пераход ahhaha
blackwolf76
14-09-2012, 12:41
Аб ліцэнзіі Vbulletin я не думаю, гэта паведамленне...
Форум заўседы прывязваецца да спасылкі на сайт, проста паглядзець інфармацыю, якія з'яўляюцца рэгулярна ў адмін-панэлі і я думаю, што зрабіць 2+2 заводзіць нас мала, нават тыя, VB.
msport (exil77grande)
14-09-2012, 15:39
Аб ліцэнзіі Vbulletin я не думаю, гэта паведамленне...
Форум заўседы прывязваецца да спасылкі на сайт, проста паглядзець інфармацыю, якія з'яўляюцца рэгулярна ў адмін-панэлі і я думаю, што зрабіць 2+2 заводзіць нас мала, нават тыя, VB.
Шчыра кажучы, не веру.
msport (exil77grande)
14-09-2012, 15:39
тады давайце! есць scassando у caz... калі я магу дапамагчы з пакупкамі-х мне, ці не ? праблема.
Дзякуй giarras але не думаю, што трэба.
msport (exil77grande)
15-09-2012, 14:59
хлопцы, я хацеў бы праінфармаваць вас,прама зараз мы знаходзімся ў добрым становішчы з ліцэнзіяй на самай справе мы перайшлі на новую версію, якая мае шмат функцый, можна заўважыць, момант, розныя колеру, што хутка sitemiamo як і раней carbon look,цяпер адзінае, што мне цікава, і тым больш не ў стане больш з'есці, таму што выдаткавалі 200€ якая будзе яго наступны крок.....?
Не турбуйцеся, я заклікаю цябе я на абед:D
msport (exil77grande)
15-09-2012, 18:57
Не турбуйцеся, я заклікаю цябе я на абед:D
Але калі?
Я хачу, дзень,час і назва рэстарана shhahaah
Дата вымыцца у st? Stronxxo x, калі ласка !!
msport (exil77grande)
17-09-2012, 09:29
Дата вымыцца у st? Stronxxo x, калі ласка !!
факт.........і мы зразумелі, qul'быў наступны крок.
blackwolf76
17-09-2012, 10:09
гэта было б у выпадку, калі вы ўсталюеце спам-фільтр....
У адваротным выпадку, калі капітан sti pesonaggi нас хоча na лодцы часу, каб вымыцца.
павінна быць ботам...
проста змяніць рэжым? заяўкі і боты сон у задніцы...
bernardo943
18-09-2012, 15:28
msport (exil77grande)
18-09-2012, 16:00
колер carbon look і спам-фільтар ўстаўляецца,дзякуючы нашым супрацоўнікам у.......
які супрацоўнічае з намі, каб выправіць усе гэтыя рэчы на форуме.
знешні выгляд і даволі прыемнае, кампліменты чалавеку, які займаецца ўсе гэта, мы працягваем x наш шлях, мы будзем усе лепш і лепш, я б сказаў, вялікі.
msport (exil77grande)
20-09-2012, 20:54
Выдалены пост у выгляд спасылкі ******** таму што мы былі зарэгістраваныя,таму, перш чым размяшчаць што-то падобнае, пракансультуйцеся з намі.
magi1984
20-09-2012, 23:17
я я сказаў, што лепш схаваць гэта паведамленне...
blackwolf76
20-09-2012, 23:27
З soft bella vista там будзе вельмі мала, будзьце ўпэўненыя... ? заўседы есць рызыка, што варта разгледзець вельмі сур'езна
cawadany
21-09-2012, 00:01
З soft bella vista там будзе вельмі мала, будзьце ўпэўненыя... ? заўседы есць рызыка, што варта разгледзець вельмі сур'езна
У самай справе. Магчыма, было б лепш выдаліць усе спасылкі...
magi1984
21-09-2012, 07:17
хапіла б схаваць гэтыя раздзелы не паступіў, ці ўсе тыя, якія не маюць 50 паведамленняў
cawadany
21-09-2012, 08:08
хапіла б схаваць гэтыя раздзелы не паступіў, ці ўсе тыя, якія не маюць 50 паведамленняў
Будзе ўжо? добрая рэч!
blackwolf76
21-09-2012, 08:16
можа быць добрым рашэннем, калі там нікога не было, што rosicasse, і рабіў справаздачы...
msport (exil77grande)
21-09-2012, 08:44
Ен, па сутнасці, галоўная праблема-гэта тое,.
sportknight
18-12-2012, 00:31
я ведаю, што ідзе супраць маіх інтарэсаў, але ў мяне есць некалькі секунд 50 паведамленняў у дзень есць амаль прыехаў, і што я мог зрабіць? там я застаюся 2 дні,скід ўсе і бягу прэч...
carlo abarth
18-12-2012, 00:40
ты поўны!!!
я ведаю, што ідзе супраць маіх інтарэсаў, але ў мяне есць некалькі секунд 50 паведамленняў у дзень есць амаль прыехаў, і што я мог зрабіць? там я застаюся 2 дні,скід ўсе і бягу прэч...
msport (exil77grande)
18-12-2012, 09:08
я згодны з вамі, бо часта некаторыя, якія больш за 50 паведамленняў, яны зноў deglassati,мы стараемся трымаць пад кантролем, што-тое, але вы шмат у рэшце рэшт, паверце, тыя, хто ўступае дасягае 50 паведамленняў шляхам падману спампаваць, а затым не больш жывым, па-вашаму, становіцца багатым?форум служыць не толькі для рэчаў, якія там прыкладаюцца, але таксама і для шмат чаго іншага.
sportknight
18-12-2012, 09:46
замест таго, каб чакаць да 50 паведамленняў можна чакаць актывацыі ад мод або адмін x выгрузкі файлаў.
або стварыць вольны профіль загрузак, таксама з боку новых членаў.
x напрыклад, калі ў мяне есць меркаванне на абмеркаванне, дзе есць прымацаваныя файлы, на врі і mod я магу kiedere карыстачу уключыць ў раздзел загрузак вольныя x даць дарогу новаму карыстальніку, каб яго можна было праглядзець.
яшчэ адзін прыклад
калі я ўваходжу ў форум nn я магу спампаваць карты x параўноўваць з іншымі ? нармальна, што я пішу cacchiate, каб атрымаць x спампаваць карту.
тое c'? размовы, які служыць файл ? уцякае так, па мне лепш актывацыю ад адміністратара загрузкі.
тое c'? пункт**** хто разумее, змены і выкарыстоўвае форум, як database..........
затым застаецца ад адміністратара і з нашага боку або знайсці высачыць гэтых карыстальнікаў,і паведаміць людзям..
а ен усе казіно xch? nn, вы зможаце зразумець, толькі паведамленні тых, хто мае з чым параўноўваць.....
усе могуць падмануць.
я асабіста прыйшоў да 50 паведамленняў я запампаваў p? рэчы тыпу файл smart і winols 2.24 тады адмін я панізіў, выдаліўшы паведамленні, "лішнія".
проста я абмежаванне ад admin rikiedo пароль x ўключыць winols.......
я спадзяюся, што scrittp cacchiate
асабіста я думаю, што прамовы, якія ен тварыў sportknight на меритократии я v? parrecchio у генія...
вы, магчыма, стымуляваць пэўны тып паводзін,што ўжо на форуме ? шырока ўзялі ў мадэлі, але я думаю гэтага не дастаткова,прымушаючы яго стаць звычайнай практыкай....
cio? для абанентаў, якія не дапамагаюць, нічога на форуме, вы маглі б ажыццявіць свайго роду "паступовае паніжэнне", да выдаленне, калі неабходна, а для тых, хто ў любым выпадку на форуме ? больш актыўным, і дапамогу або інфармацыя ў адпаведнасці са сваімі здольнасцямі? можа "узнагарод", магчыма, з якой-то рэйтынг або можа....
cio? замест таго, каб заставацца "карыстальнік" мы з сколкава? тым, хто паводзіць сябе пэўным чынам, каб ", каб зрабіць кар'еру" на форуме, калі хочаце...
blackwolf76
18-12-2012, 20:13
Усе гэтыя размовы, меритократии і іншае і нічога, усе служаць, калі ў канцы есць хто-тое, што кантралюе ўсе. Admin можа таксама кіраваць першым у гэтым так у цяперашні час, але, калі ая arriver? мець значны паток наведвальнікаў і, такім чынам, надпісы, як вы ацэньваеце ўсе??? мы хацелі б хто-то, што з раніцы да вечара, не кіравала усе гэта, і я не думаю, admin яны ўсе гэта час ******.
з прамовай, што і я, вы маглі б таксама садзейнічаць у іншых мадэратараў і стварыць штат супрацоўнікаў, якія avvicendevolmente dia руку адміністратара і супрацоўнічаць адзін з адным і іх.....
msport (exil77grande)
18-12-2012, 20:53
я accrodo з blackwolf, хлопцы паступова форум расце і замест таго, каб стаяць за сяды рэчы, мы можам абяцаць больш на форуме, каб зрабіць яго ўсе больш і больш багаты для ўсіх, вядома, відавочна, што мы ў любым выпадку праверыць, хто ніжэй, а хто не, і на самай справе ад deglassati і гэта таксама дакладна, што не толькі мы лічым, неабходна, дадамо яшчэ мадэратары лепей, каб даць нам руку, і пазбягаць таго, што некаторыя ўжо робяць іх c.....,пяро манро я richiamarti хехехе, таму што правілы не чытаў ты добра на самай справе, пасля сярэдняга карыстальніка, і есць яшчэ адна катэгорыя найбольш цяжка дасягнуць, што я ствараю, яна ўжо прыгожая sodisfazione.
зараз я збіраюся яшчэ раз перачытаць правілы....
гэты "гатэль", а таксама ai сярэдняга карыстальніка, я sar? абышлі або забыліся....