Перегляд Повної Версії : galletto v53 і windows 7
fabio1207
26-05-2014, 20:27
добрий вечір, хлопці, я читав на іншому форумі сумісності? між galletto v 53 (я думаю, клон), і система windows 7 ,ви дещо знаєте ?
пристрасть двигунів
27-05-2014, 01:22
Привіт, як ви ? протягом деякого часу, що інструмент пу? працювати з win 7 я думаю, що примітка в даний час........
fabio1207
27-05-2014, 18:55
Привіт, як ви ? протягом деякого часу, що інструмент пу? працювати з win 7 я думаю, що примітка в даний час........
привіт, дякую за відповідь, чи можете ви дати мені деяку допомогу ?
тобто пояснити, як це працює
marco_evolution
28-05-2014, 08:20
Я думаю, слуг, sw, або змінити інструкцію, в мікро-del galletto
нас хочуть з dll, які потім активуються з controcodice.
fabio1207
18-06-2014, 08:12
нас хочуть з dll, які потім активуються з controcodice.
Вибачте, іван, але ті dll і controcodice де ? можете її знайти ?
sportknight
18-06-2014, 09:38
ми говоримо, що тобі не дають cos? легко,в будь-якому випадку я зробив все, включити всі, і я повинен сказати, що йде чудово,навіть краще, v50 під win7 і v53 під xp...
Вибачте, іван, але ті dll і controcodice де ? можете її знайти ?
я не можу змусити вас імена і прізвища, тому що я не знаю, якщо ви можете, ви озирніться навколо і особливо spulcia в цій точної сторінки.
sportknight
19-06-2014, 15:34
Я гарантую, що все працює ;)
І я повторюю, без найменшого сплеску між датами і різне лайно, все йде до великої; я використовую його на Windows 7 32bit і я пробував на Windows 7 64Bit!
думаю, що це проблема в моєму комп'ютері... чому? я дійсно багато речей, покласти в тому числі багато роботи, щоб уникнути будь-яких короста у мене в розпорядження інший комп'ютер тільки для ебу... так що я тільки зробив деякі випробування. Але якщо ви говорите, так я в це вірю ... може бути, якщо дозволить час-друге, я також знову
macinische90
19-06-2014, 17:32
взяв клон v54, все працює, на windows 7 64bit без вірусів, навіть коли з lantivirus nn хотілося знати, і у мене avira, ба...
marco_evolution
19-06-2014, 20:25
Привіт macinische90 але це clonev54 працює, і ? стабільно в 7 або ? тип 53 на xp
macinische90
19-06-2014, 20:49
це v54 йде дуже добре, єдине, на моєму hp 64bit йому клопоту l антивірус для інших, це добре,припустимо, що у мене відкриті три клонів і зварні шви залишають мало кращого dipo йому elm comperati на chinavasio 8 доларів... але я все згадав від****чесно кажучи, я роблю більше роботи, як правило, що тюнінг(що я вчуся дуже швидко)
привіт
але я ніколи не мав проблеми з v54... але його забезпечення з 64-бітної рослини, не даючи нарис життя... ні, антивірус і брандмауер немає
пристрасть двигунів
21-06-2014, 14:31
взяв клон v54, все працює, на windows 7 64bit без вірусів, навіть коли з lantivirus nn хотілося знати, і у мене avira, ба...
Привіт, тільки що у вас є p? часу відкрити інструмент і подивитися що ви купили, це hw gi? є кілька проблем, для 32-бітних, сценарій, який ви встановлюєте, подають до промови і дата Asian language, у цій версії, що називають v54 ? гірше, ніж версія, що вони називають v53 з душовою гладкою....і на те є кілька мануфактур......З копійки, ви не можете? мати l' надійність? у орі або виробництв в єс, за те, що ви сплатили вже? і те, що вдається зробити......
macinische90
21-06-2014, 17:27
Привіт, тільки що у вас є p? часу відкрити інструмент і подивитися що ви купили, це hw gi? є кілька проблем, для 32-бітних, сценарій, який ви встановлюєте, подають до промови і дата Asian language, у цій версії, що називають v54 ? гірше, ніж версія, що вони називають v53 з душовою гладкою....і на те є кілька мануфактур......З копійки, ви не можете? мати l' надійність? у орі або виробництв в єс, за те, що ви сплатили вже? і те, що вдається зробити......
Не c ? потрібен скрипт працює дуже добре, без зміни дати або інші
я v53, але я не міг змусити його працювати на windows 7, взагалі, я б замість роботи з цією операційною системою.
пристрасть двигунів
07-07-2014, 17:02
Привіт v53 працює вже? на win 7 32 і 64 біт......
macinische90
07-07-2014, 22:14
Також працює, створюючи XP з ВМ..
пристрасть двигунів
08-07-2014, 11:10
Здрастуйте, ви впевнені, що працює на virtual machine??????
macinische90
08-07-2014, 15:19
Мене немає, але кілька... Avr? установка неправильно.
пристрасть двигунів
09-07-2014, 12:24
Мене немає, але кілька... Avr? установка неправильно.
Ні, не ви налаштування неправильно ? неправильну інформацію, чому? на V. M. tool не працює......
macinische90
10-07-2014, 10:13
тоді я просто втрачаю час... так як на новому пк, пп працює навіть на win 7 64bit.. а у нас немає, і антивірус а у нас немає, і брандмауер, а у нас немає, і нічого.. bohh
насправді nn йде neache vm я намагаюся всіма доступними способами, але не йде.. в мене точно не в тій програмі...
всередині папки ecusafe я:dp dd2 ,dpx _esx.dll,ecusafe setup 2.0.0.0, ecusafe2, навантажувач,names_list2,read me,eula,sl_DD2,unins000,unins000
тоді я просто втрачаю час... так як на новому пк, пп працює навіть на win 7 64bit.. а у нас немає, і антивірус а у нас немає, і брандмауер, а у нас немає, і нічого.. bohh
насправді nn йде neache vm я намагаюся всіма доступними способами, але не йде.. в мене точно не в тій програмі...
всередині папки ecusafe я:dp dd2 ,dpx _esx.dll,ecusafe setup 2.0.0.0, ecusafe2, навантажувач,names_list2,read me,eula,sl_DD2,unins000,unins000
мені здається, що тут ми говоримо про galletto v53 (назву), що центральний ecusafe!
macinische90
10-07-2014, 13:01
перепрошую, я помилився...
Привіт v53 працює вже? на win 7 32 і 64 біт......
думати, що я купив V54, щоб працювати на win7 і пі? читаючи у ваших дискусіях ви говорите мені, що 54 ? навіть гірше 53.... як я можу зробити, щоб змусити його працювати на win7 це V53 ?
Дякую
пристрасть двигунів
14-07-2014, 16:38
Привіт, Конрад, якщо не помиляюся? ми познайомилися, v53, перш ніж покласти його в експлуатацію, необхідно побачити, перш ніж hw має, де це можливо, замінити деталі і зробити всі тести до школи.......Потім, щоб змусити його працювати на win 7 треба видалити wibu.dll і відомої вірус LPK.dll у багатьох випадках пошкоджує всі rar на вашому комп'ютері, включаючи системні файли, що робить нестійким всі sw інструментів і пк.....потім він замінює першу dll-2, які вимагають активації.......
Привіт, Конрад, якщо не помиляюся? ми познайомилися, v53, перш ніж покласти його в експлуатацію, необхідно побачити, перш ніж hw має, де це можливо, замінити деталі і зробити всі тести до школи.......Потім, щоб змусити його працювати на win 7 треба видалити wibu.dll і відомої вірус LPK.dll у багатьох випадках пошкоджує всі rar на вашому комп'ютері, включаючи системні файли, що робить нестійким всі sw інструментів і пк.....потім він замінює першу dll-2, які вимагають активації.......
ви привіт ? правда, ми познайомилися, все, bien?
мій v53 ? один з пі? погано те , що є, в короткостроковій вас місце фото компонентів ( такі, як inleggibili і abrasi ) , може бути, я знаю, що сказати, якщо ? випадково чи не отримуємо ...
Висновок, ніхто не хоче вивести благословив рішення, щоб я v53 на seven? І' na корости працювати з іп? пк :|
не ? що ніхто не хоче витягнути, рішення єс, але не ? громадській, в тому сенсі, що мало його, і, щоб змусити її працювати ми хочемо controcodice застосовується id ти пк, природно все ? за додаткову плату.
буде цікаво і мені
я rifarmi пк і тепер я тільки в Windows 7
help me!! :)
я з v54 я втратив всі надії... 64 біт втрачається, і щиро знайти якийсь accrocchio, щоб зробити це турбує мене.... хто знає, що відбувається, то в програмуванні!!!! перейти довіряти ! зараз моє єдине рішення і це ще xp....
пристрасть двигунів
21-09-2014, 23:55
Привіт, проблеми, які можна вирішити, я пам'ятаю, що ми гості на форумі, запитайте all' Admin, якщо можна, відкрийте конкретної посади і вимоги до них надаються для тих, хто може? користь...Я поясню краще, ніж складати корисні повідомлення......часу відвідуваності і комунальні послуги? для форуму........ Я готова допомогти початківцям.....
rdponline
16-10-2014, 15:32
скажімо, зробити розділ і установки xp буде рішення більш швидке, що я знайшов, і тому, що існують інші програми, які вимагають xp. для xp bastno 10 гб розділ, не так багато
пристрасть двигунів
16-10-2014, 17:25
Я бачу, що багато просіть і продовжуйте просити дозволу, і ніхто не бере на себе ініціативу, що я описав вище, мабуть, ви зацікавлені мати sw, без вірусів, використовувати його на російську і з чергової дати..... доступні, щоб допомогти, але не зробити роботу за Вас....очевидно, мій внесок ? парковка.....
якщо ви встановите virtual box в win7 64 обертайте xp і probblema вирішена, я зробив вибір на користь цього рішення-за того, що winols не працює на win7 64 розрядних
якщо ви встановите virtual box в win7 64 обертайте xp і probblema вирішена, я зробив вибір на користь цього рішення-за того, що winols не працює на win7 64 розрядних
... мені здається, що winols не працює на win7 64... від мене ве відмінно!
не знаю ... а я працювати xp у віртуальному, і це чудово , моя версія winols не яблуко, робила в установці .. впевнений, що ? 64, а не 32 ??
не знаю ... а я працювати xp у віртуальному, і це чудово , моя версія winols не яблуко, робила в установці .. впевнений, що ? 64, а не 32 ??
...Звичайно!!! і так з ліцензії ! :)