Перегляд Повної Версії : citroen c2 1.1 код двигуна HFX
Привіт усім у мене цієї машини, що не частина. Елементи управління, які я зробив, є наступні бензонасос працює, бензин надходить, струм на свічки не приходить, робимо діагностику системи двигуна помилок немає, датчик оборотів, зчитує добре? я помітив, що cio? каже мені блок управління двигуна блокований в очікуванні відповіді від bsi потім я пішов в діагностиці bsi я не знайшов ніяких відхилень, читаючи дані я знайшов в bsi блок управління блокований, мітка транспондер не виявлено, тому я припускаю, що цей автомобіль має проблеми іммобілайзера( я пробував другий ключ, але нічого не робити). Ви, що думаєте? поради про те, що я можу зробити? спасибі всім
Backgroop
26-05-2014, 14:37
Дивіться, що блок управління двигуном збирає, обмеження пу? спробуйте scodifica разом
ебу двигуна ? один iaw 48P2.7H
Мм...спробуйте, як каже наш модератор.... мені ? довелося робити загальний, але не йде так добре, чому? залишалося нападу вентилятор охолодження двигуна, і мені довелося зробити інші зміни....
ебу двигуна ? один iaw 48P2.7H код цього блоку знаходиться в e2prom або в flash, я повинен scodificare тільки ебу двигуна або навіть bsi спасибі
Backgroop
26-05-2014, 16:35
ебу двигуна ? один iaw 48P2.7H код цього блоку знаходиться в e2prom або в flash, я повинен scodificare тільки ебу двигуна або навіть bsi спасибі
Код знаходиться в flash 29f400 не знаю, якщо не пу? робити всього цього ecu.. пошти flash
Відкрийте ecu і подивитися, якщо ви там знаходитесь вода всередині
legendaryslave
26-05-2014, 20:07
у мене були проблеми з цієї загальної, однак, ви робите на 29f400
Якщо є роботизована коробка передач мене ? довелося мати проблеми на згоду dell стартера (наприклад, перемикачі, гальма )
хлопці, що я kessv2 клон, але не можу читати через роз'єм obd це блок управління, на моє питання( я не знаю, банально) ? це ви пу? читати через роз'єм obd чи треба отпаять флеш-пам'яті і прочитати програміст. Сьогодні вранці я зняв свічки, ви не можете собі уявити, в якому стані вони ? можливо, що все сталося через свічок?
мій kessv2 змушує мене робити тільки ІДЕНТИФІКАТОР ебу hw480 sw280
Привіт, у мене теж є? kessv2, щоб читати те блок, ви повинні використовувати prottocollo в 1,4 бензин без проблем..
нічого, хлопці, я не можу читати цей ебу, хто-небудь є терморегулятори ебу для контролю маси і харчування?
legendaryslave
28-05-2014, 23:33
нічого, хлопці, я не можу читати цей ебу, хто-небудь є терморегулятори ебу для контролю маси і харчування?
потрібно отпаять в 29f400, якщо ви йдете в діагностиці ебу запалює
діагноз я спокійно, в ебу двигуна не я, ніяких відхилень, я читаю тільки ебу заблокований в очікуванні відповіді від bsi
хлопці ебу ? була scodificata, машина-то, але я залишуся вентилятор охолодження двигуна, не mifunzionano ne стрілки ne фари і навіть двірники, в діагностиці bsi завжди говорить мені, що centraliana заблокований, хто знає, що це проблема, спасибі, хлопці
alfonsoh
04-06-2014, 20:24
хлопці ебу ? була scodificata, машина-то, але я залишуся вентилятор охолодження двигуна, не mifunzionano ne стрілки ne фари і навіть двірники, в діагностиці bsi завжди говорить мені, що centraliana заблокований, хто знає, що це проблема, спасибі, хлопці
Bsi, програмне забезпечення scodifica неправильно, контрольна, devio вогні, лампа охолодження двигуна, відн? або запобіжники в bsi
хто більше, він більше і так далі
всі ці проблеми, мені здається, перебільшення, у мене сумніви на bsi, я пробував також devio, але дефект ? той же
alfonsoh
04-06-2014, 20:51
на жаль, ви зробили scodifica, може бути, якщо portavi перед citroen з тестером оригінальний ви грали в telecaricamento і ти вже на місці.
потрібно прояснити пару речей
1 спочатку він робив це дефект?
2 екю, який ви використовували ? сумісний або зміни програмного і апаратного забезпечення
3, чому? ви зробили всього
4 які dtc ecu двигуна і в блоці bsi? ви їх вже скинута?
alfonsoh
04-06-2014, 20:58
практично, ти зробив все, чому? автомобіль не заводився, ти, даючи вину в ключ або блок ви зробили все без зміни ебу правильно?
свічки знищені --->> зворотного струму високої котушок ->>>>> зворотного струму високої ебу-----> те ж саме, на реле загального bsi
якщо ви змінили блок управління, ймовірно, доведеться зробити rineallinemento кодування bsi-блок керування те ж саме bsi навпаки
пам'ятайте, що devio ? живлення від bsi, а не ебу двигуна....
Я зробив scodificare ебу його оригіналу я не змінив ні ебу, я замінив тільки свічки, які були в поганому стані.У діагностиці двигуна ніхто не dtc, bsi я помилка зв'язку і блок управління bsi заблокований. Ви думаєте, у мене проблеми в bsi? Якщо я беру bsi підривника я можу вирішити?