Прагляд Поўнай Версіі : Парады з чаго пачаць
прывітанне я хацеў бы ведаць, з саветаў, дзе я павінен пачаць працаваць з электронікай, дзе чытаць, каб ведаць асновы....чаму? я разумею, што ? поле, дзе мы таксама хоча, каб вопыт....
Перапрызначэньне блокаў кіравання
выдаленне egr\fap
scodifiche
:D дзякуй загадзя
giuseppeturbo
25-05-2014, 07:36
я вам cosiglierei зрабіць ход карт і зрабіць гэта з дапамогай людзей, падрыхтаваных пошце ***** да admin, можа быць, яны вас пракансультуюць добра
Глядзіце, бо я хачу зрабіць гэта, як праходзіць час pi? што яшчэ, таму? я не збіраюся марнаваць грошы на курсы,
123alexs
25-05-2014, 14:13
Чытайце, чытайце, чытайце... я Не ведаю ўсіх вашых баз, магчыма, атрымаць першыя азнаеміцца з дыягностыкі
everyname
27-05-2014, 00:25
а 123alexs, есць добрыя базы ? важна, але так як гэта поле вельмі спецыфічны, вам трэба шмат чытаць!
123alexs
27-05-2014, 14:24
вы знаходзіцеся на World Wide Web, у якой ? як можна навучыцца прафесіі з нуля... але трэба мець велізарнае жаданне і вера!
між тым пачынаецца з вашага аўтамабіля (любой маркі/ecu ? свет), вывучэнне паводзін дыягнастычных параметраў, асабліва калі аўтамабіль ? працуе, вы можаце? знайсці любыя праблемы, і распазнаць/ацаніць вашы змены, калі вы даведаецеся, як змяніць ecu
у залежнасці ад ecu, якія варта ўлічваць, спрабуючы вы можаце зразумець, у чым'? праграміст-й? эфектыўна, калі купіў выводзьце файл і пачніце працаваць над імі, выкарыстоўваючы ўсе інфармацыя, якую можна знайсці вакол гэтай канкрэтнай мадэлі, вы ствараеце адзін крок і месца, каб быць абмяркоўвалі!
не пачаць рабіць tuttologo, гэта значыць, як бачым, занадта шмат марак і мадэляў ecu, засяроджаны толькі на адным.
everyname
27-05-2014, 16:29
Але дзе пачаць чытаць?
А leo_sg. Майму сціпламу радзе ? навучыцца спачатку распазнаваць розныя карты і, як раней, кіраваць, паспрабуйце адключыць сістэмы рэцыркуляцыі ог ? магчыма змена pi? проста, з якой вы не павінны быць у стане рабіць якія-небудзь пашкоджанні аўтамабіля.
Дзякуй, будзе вельмі моцна@? у piazzarmi між тым, з маей машыны, што не павінна быць так цяжка....
everyname
28-05-2014, 11:58
Дзякуй, будзе вельмі моцна@? у piazzarmi між тым, з маей машыны, што не павінна быць так цяжка....
Які аўтамабіль ў вас?
everyname
29-05-2014, 20:27
147 1900 JTD 115 л.с.
Чакаю, што месцаў-то тады паспрабуйце !
Чакаю, што месцаў-то тады паспрабуйце !
нам накласці? даволі р? часу, аднак, код праграмнага забеспячэння і абсталявання, дзе ж іх чытаю?
everyname
30-05-2014, 09:12
нам накласці? даволі р? часу, аднак, код праграмнага забеспячэння і абсталявання, дзе ж іх чытаю?
П? апаратных знаходзіцеся напісана на этыкетцы эбу, то праграмнае забеспячэнне, з дапамогай дыягностыкі або ў працэсе чытання ECU. Я чытаў, што n? sw, вы можаце? вызначыць таксама з ECM Titanium, але калі я калі-небудзь спрабаваў.
nico2610
30-05-2014, 10:00
прабач Леа,мінімум базы, перш чым пакласці рукі на працэсар трэба іх.....? праўда, што чыста баўленне часу, вы не хочаце выдаткаваць, каб зрабіць курсы....але ? таксама дакладна, што вы можаце здзейсніць памылкі, якія каштавалі б больш? вядома!!!!
прабач Леа,мінімум базы, перш чым пакласці рукі на працэсар трэба іх.....? праўда, што чыста баўленне часу, вы не хочаце выдаткаваць, каб зрабіць курсы....але ? таксама дакладна, што вы можаце здзейсніць памылкі, якія каштавалі б больш? вядома!!!!
Вы маеце рацыю, але я да таго, што я раблю першы крок, прасіць? ваша меркаванне...
Паглядзім, я хачу паспрабаваць
everyname
30-05-2014, 18:54
П? апаратных знаходзіцеся напісана на этыкетцы эбу, то праграмнае забеспячэнне, з дапамогай дыягностыкі або ў працэсе чытання ECU. Я чытаў, што n? sw, вы можаце? вызначыць таксама з ECM Titanium, але калі я калі-небудзь спрабаваў.
Я пацвярджаю, што з Тытанам чытаць праграмны код, я проста паспрабаваў з дапамогай версіі 1.61
Добры дзень, для мяне без тэарэтычнай аснове вы ніколі не зможаце пайсці і змяніць файл "врі" ці ведаць, як рабіць дыягностыку...я майго я выдаткаваў шмат грошай і да гэтага часу вам трэба? марнаваць, каб трымаць мяне ў курсе, чаму? ? свет развіваецца...таму мой савет ? рабіць курс, дзе хто-тое, што s? pi? цябе, каб справа атрымалася? табе сказаць, куды пакласці рукі, інакш, калі вы адкрыеце файл "залатых" не зразумееш нічога, і вы ніколі не будзеце ведаць, што чытаць...паверце