КПК

Перегляд Повної Версії : fiat bravo 1.6 120 к.с., faux recovery..

michele30
24-05-2014, 21:49
У мене є "браво"? приїхала до мене в майстерню після інших для дефекту дивно, тому дефекту дивно і спорадичним, тобто-леді, що керівництво все трапилося ще раз, що він ( recovery) на шосе, трапляється саме тоді, коли був обгін.
У діагностиці витратомір повітря , вже замінений на маси повітря, що датчик на впускному, а я цю п'ятницю я замінив l електромагнітний клапан, який управляє turbo, чому?!? дефект має ми зробили це тільки один раз, і коли ви йшли поверсі, але ? так дивно.. наприклад, я зробив невеликий крок, потім другий і першої, то даючи газ не має планшета, але поступово машина не ходив, млявий млявий, як, коли ? у recovery теж дає весь газ, не ? нічого не змінилося, потім полегшений акселератор, і машина ? повернулася, ок, більше робити дефекту , принаймні, ті км, що я і зробив.
Я не знаю, якщо я розумію, в spegazione, ви ? ніколи не траплялося нічого подібного?
Доведено з діагнозом нападу не зробив складку.
Те, що я не розумію ? чому? deverilevare цей недолік, я думаю, що закриває двостулковий клапан, і потім раптово ви riapra.
Що ви говорите?

marcogti
24-05-2014, 22:27
Машина ? оригінал або мав mdoifcihe типу egr, fap або іншого ? sempba майже recovery для overboost занадто високою, що може бути пов'язано з проблемою змінної геометрії в trubina.

michele30
24-05-2014, 22:48
Чесно кажучи машина не знаю, якщо ? зіставлений , я не читав flash.
? чому? тоді виходить дефект на витратомір ? І чому? не залишається rec?дуже, по-вашому?

legendaryslave
25-05-2014, 00:10
йде дефект, тому що тягне менше повітря, ніж той, який ви очікуєте, тепер це до вас, щоб знайти, бо'

giuseppeturbo
25-05-2014, 08:23
скільки chilomerti машини? спробуйте побачити, якщо вал турбіни має гра ,як осьовий, що уступу ,якщо турбіна не котить не всмоктує повітря , подивитися добре, якщо системи рециркуляції ог не заблокований, то я не пам'ятаю, якщо машина має метеликів, контролює метеликів на колекторів

SandroMarciano
25-05-2014, 09:16
цей мотор збирає swirl, я, однак, controllerei також змінною геометрією, я ? успіх же на mazda 3 1.6 hdi, а? повідомив низького тиску колекторів, але проблема (як виявилося) була ідентична вашої!

ugoboss
25-05-2014, 12:16
між тим, що ви робите всі випробування, рекомендації, chiudigli також системи рециркуляції ог з леза.

michele30
25-05-2014, 12:18
Спасибі за інформацію , у будь-якому випадку машина ? новий можна сказати тільки 80000 км .
Поганий ? що цей дефект робить це, коли хоче вона, не ? що ви можете привести в певних умовах, щоб зробити її зробити, чому? залози з комп'ютера в машині, подивіться, що відбувається в цей момент.
я говорив дросельної заслінки, що на вході в колектор, чому? я ? жили на прикрашені який працював добре, діагноз активної, а потім, коли робили стартер, завжди була закрита, і не йшов, так ? інша справа, але відповідно до того, що говорить дефект приводить мене має думати так.
Тоді дам це очі на геометрії, якщо ви нічого не бачите.

manu90
25-05-2014, 13:28
мені трапилося аналогічна проблема на volvo xc90 після приблизно 200 км шосе втрачала потужність, клієнт, якщо він accorgeva тільки тоді, коли він робив обгін. Зависала змінної геометрії в цьому випадку

beppe.c
25-05-2014, 19:30
що cod, ви' d помилка?помилка витратоміра для занадто високий, я низький?
я purirei або disattiverei клапан egr, я думаю, їх проблема.

giuseppeturbo
25-05-2014, 19:57
Якби в бд чи журналу, пристрій, який записує подорож sare be легше повернутися назад і побачити те, що сталося, однак, attenziona turbo і egr

michele30
08-06-2014, 10:16
То egr diattivata, з машиною я зробив багато км, і мені більше не знайшли нічого.
Я дав автомобіль клієнтові, він знімав досить багато на шосе все ок , каже мені, що дефект не проявляється більше , але ? повільно, при частини від "перехрестях"...
я переробив діагноз і я помилково P010F Невідповідність маси повітря/датчик витрати повітря.
Я заявляю, дефект ? той же, що давав іноді й раніше, але я не впевнений, що я видалив після відключення l egr.
Дивна річ ? що вона тепер здається, що скаржиться інший дефект ( видно, що він нас не більше, факт ) .

ugoboss
08-06-2014, 11:17
навіть якщо у вас вимкнений карту, якщо і залишається трохи відкритою, тому що заблоковано, ви можете дати, що дефект вильоту, якщо її закрити, навіть фізично.

michele30
08-06-2014, 13:22
Я на 100% впевнений, що клапан egr ? закритий чому? ? нова, принаймні, останній шматок, скажімо, те, де c'? як електрична частина, що механіка, але я знаю, що ця система городу, також має клапан, скажімо, pneomatica до цього для охолодження газу і pensado, що дефект буде в гору , після вже замінили клапан egr, я думав його прямо, щоб виключити зовсім рециркуляції газу.
Тільки що тепер з'? ця проблема у вас низькі... з цією помилкою, що я не знаю, якщо ? вийшов до або після відключення від карту, тепер обертається, впевнений, без помилок і egr відключений.
що ви говорите?

Backgroop
08-06-2014, 13:45
Smontala ? відкоригуйте її.. це система рециркуляції вихлопних газів з системою delk'городу g
є проблема, на теплообміннику тепло передній, так сказати відбувається деформація пластмаси кришки деформації, що робить волочіння холодне повітря, що йде з впускного колектора в камеру, де відбувається обмін egr, це повітря назад охолонути настільки швидко вихлопних газів, які стають cristallizati і тверді як камінь.. ці гази induritti не тільки клеяться на стінки теплообмінника, але клеяться на штоку приводу клапана egr, блокуючи його відразу ж.. я ? натрапив на pi? двигунів, що мають систему в автомобіль be у мене встановлені 3 клапани системи рециркуляції ог всі блокуються, у кілька кілометрів, в декількох вийде інформація, послуги, fiat, легкових автомобілів на гарантії, я вирішив замінивши всі обмінника повний egr, ті гарантії, відкриваючи клапан egr successimente шляхом виключення з ебу

sa80libero
08-06-2014, 14:56
також може бути проблема проводки на датчик витрати повітря, спробуйте побачити continuit? кабелі між витратомір повітря і блок управління двигуном

ugoboss
08-06-2014, 23:01
Я на 100% впевнений, що клапан egr ? закритий чому? ? нова, принаймні, останній шматок, скажімо, те, де c'? як електрична частина, що механіка, але я знаю, що ця система городу, також має клапан, скажімо, pneomatica до цього для охолодження газу і pensado, що дефект буде в гору , після вже замінили клапан egr, я думав його прямо, щоб виключити зовсім рециркуляції газу.
Тільки що тепер з'? ця проблема у вас низькі... з цією помилкою, що я не знаю, якщо ? вийшов до або після відключення від карту, тепер обертається, впевнений, без помилок і egr відключений.
що ви говорите?

ти впевнений на 100%, але у вас є автомобіль, який викликає дефект системи рециркуляції ог заблокований частково відкрита, не пам'ятаю, пневматичні клапани цієї моделі, і якщо читати відповідь Backgroop підтвердженням питання ці egr, займає 5 хвилин, щоб закрити її фізично і зняти сумніви, але здається, що це легше написати на форумі, замість того, що слідувати порадам.

michele30
09-06-2014, 14:09
Привіт, я не несправність клапана egr абсолютно я дефект P010F Невідповідність маси повітря/датчик витрати повітря я знаю, що в деяких випадках може бути egr, але тут ? настільки важко, чому? :
1) з клапаном egr старий, та ж проблема
2) з клапаном egr нової і закритою карті, ще та проблема.
? за те, що мені важко вірити, що це ще одна проблема, і то вам тут ці двигуни, де закрийте фізично?
C'? багато чого, що вислизає від мене, але я не знаю, що бачили, що дефект робить це тільки коли хоче вона , може бути, навіть після 100 км наприклад

Backgroop
09-06-2014, 15:40
Привіт, я не несправність клапана egr абсолютно я дефект P010F Невідповідність маси повітря/датчик витрати повітря я знаю, що в деяких випадках може бути egr, але тут ? настільки важко, чому? :
1) з клапаном egr старий, та ж проблема
2) з клапаном egr нової і закритою карті, ще та проблема.
? за те, що мені важко вірити, що це ще одна проблема, і то вам тут ці двигуни, де закрийте фізично?
C'? багато чого, що вислизає від мене, але я не знаю, що бачили, що дефект робить це тільки коли хоче вона , може бути, навіть після 100 км наприклад

Rismonta клапан Egr і перевірте, фізично залишаючи гніздо напали і роблю тест, приводи, дивіться, якщо залишається відкритим