Перегляд Повної Версії : fiat bravo 1.6 120 к.с., faux recovery..
michele30
24-05-2014, 21:49
У мене є "браво"? приїхала до мене в майстерню після інших для дефекту дивно, тому дефекту дивно і спорадичним, тобто-леді, що керівництво все трапилося ще раз, що він ( recovery) на шосе, трапляється саме тоді, коли був обгін.
У діагностиці витратомір повітря , вже замінений на маси повітря, що датчик на впускному, а я цю п'ятницю я замінив l електромагнітний клапан, який управляє turbo, чому?!? дефект має ми зробили це тільки один раз, і коли ви йшли поверсі, але ? так дивно.. наприклад, я зробив невеликий крок, потім другий і першої, то даючи газ не має планшета, але поступово машина не ходив, млявий млявий, як, коли ? у recovery теж дає весь газ, не ? нічого не змінилося, потім полегшений акселератор, і машина ? повернулася, ок, більше робити дефекту , принаймні, ті км, що я і зробив.
Я не знаю, якщо я розумію, в spegazione, ви ? ніколи не траплялося нічого подібного?
Доведено з діагнозом нападу не зробив складку.
Те, що я не розумію ? чому? deverilevare цей недолік, я думаю, що закриває двостулковий клапан, і потім раптово ви riapra.
Що ви говорите?
marcogti
24-05-2014, 22:27
Машина ? оригінал або мав mdoifcihe типу egr, fap або іншого ? sempba майже recovery для overboost занадто високою, що може бути пов'язано з проблемою змінної геометрії в trubina.
michele30
24-05-2014, 22:48
Чесно кажучи машина не знаю, якщо ? зіставлений , я не читав flash.
? чому? тоді виходить дефект на витратомір ? І чому? не залишається rec?дуже, по-вашому?
legendaryslave
25-05-2014, 00:10
йде дефект, тому що тягне менше повітря, ніж той, який ви очікуєте, тепер це до вас, щоб знайти, бо'
giuseppeturbo
25-05-2014, 08:23
скільки chilomerti машини? спробуйте побачити, якщо вал турбіни має гра ,як осьовий, що уступу ,якщо турбіна не котить не всмоктує повітря , подивитися добре, якщо системи рециркуляції ог не заблокований, то я не пам'ятаю, якщо машина має метеликів, контролює метеликів на колекторів
SandroMarciano
25-05-2014, 09:16
цей мотор збирає swirl, я, однак, controllerei також змінною геометрією, я ? успіх же на mazda 3 1.6 hdi, а? повідомив низького тиску колекторів, але проблема (як виявилося) була ідентична вашої!
між тим, що ви робите всі випробування, рекомендації, chiudigli також системи рециркуляції ог з леза.
michele30
25-05-2014, 12:18
Спасибі за інформацію , у будь-якому випадку машина ? новий можна сказати тільки 80000 км .
Поганий ? що цей дефект робить це, коли хоче вона, не ? що ви можете привести в певних умовах, щоб зробити її зробити, чому? залози з комп'ютера в машині, подивіться, що відбувається в цей момент.
я говорив дросельної заслінки, що на вході в колектор, чому? я ? жили на прикрашені який працював добре, діагноз активної, а потім, коли робили стартер, завжди була закрита, і не йшов, так ? інша справа, але відповідно до того, що говорить дефект приводить мене має думати так.
Тоді дам це очі на геометрії, якщо ви нічого не бачите.
мені трапилося аналогічна проблема на volvo xc90 після приблизно 200 км шосе втрачала потужність, клієнт, якщо він accorgeva тільки тоді, коли він робив обгін. Зависала змінної геометрії в цьому випадку
що cod, ви' d помилка?помилка витратоміра для занадто високий, я низький?
я purirei або disattiverei клапан egr, я думаю, їх проблема.
giuseppeturbo
25-05-2014, 19:57
Якби в бд чи журналу, пристрій, який записує подорож sare be легше повернутися назад і побачити те, що сталося, однак, attenziona turbo і egr
michele30
08-06-2014, 10:16
То egr diattivata, з машиною я зробив багато км, і мені більше не знайшли нічого.
Я дав автомобіль клієнтові, він знімав досить багато на шосе все ок , каже мені, що дефект не проявляється більше , але ? повільно, при частини від "перехрестях"...
я переробив діагноз і я помилково P010F Невідповідність маси повітря/датчик витрати повітря.
Я заявляю, дефект ? той же, що давав іноді й раніше, але я не впевнений, що я видалив після відключення l egr.
Дивна річ ? що вона тепер здається, що скаржиться інший дефект ( видно, що він нас не більше, факт ) .
навіть якщо у вас вимкнений карту, якщо і залишається трохи відкритою, тому що заблоковано, ви можете дати, що дефект вильоту, якщо її закрити, навіть фізично.
michele30
08-06-2014, 13:22
Я на 100% впевнений, що клапан egr ? закритий чому? ? нова, принаймні, останній шматок, скажімо, те, де c'? як електрична частина, що механіка, але я знаю, що ця система городу, також має клапан, скажімо, pneomatica до цього для охолодження газу і pensado, що дефект буде в гору , після вже замінили клапан egr, я думав його прямо, щоб виключити зовсім рециркуляції газу.
Тільки що тепер з'? ця проблема у вас низькі... з цією помилкою, що я не знаю, якщо ? вийшов до або після відключення від карту, тепер обертається, впевнений, без помилок і egr відключений.
що ви говорите?
Backgroop
08-06-2014, 13:45
Smontala ? відкоригуйте її.. це система рециркуляції вихлопних газів з системою delk'городу g
є проблема, на теплообміннику тепло передній, так сказати відбувається деформація пластмаси кришки деформації, що робить волочіння холодне повітря, що йде з впускного колектора в камеру, де відбувається обмін egr, це повітря назад охолонути настільки швидко вихлопних газів, які стають cristallizati і тверді як камінь.. ці гази induritti не тільки клеяться на стінки теплообмінника, але клеяться на штоку приводу клапана egr, блокуючи його відразу ж.. я ? натрапив на pi? двигунів, що мають систему в автомобіль be у мене встановлені 3 клапани системи рециркуляції ог всі блокуються, у кілька кілометрів, в декількох вийде інформація, послуги, fiat, легкових автомобілів на гарантії, я вирішив замінивши всі обмінника повний egr, ті гарантії, відкриваючи клапан egr successimente шляхом виключення з ебу
sa80libero
08-06-2014, 14:56
також може бути проблема проводки на датчик витрати повітря, спробуйте побачити continuit? кабелі між витратомір повітря і блок управління двигуном
Я на 100% впевнений, що клапан egr ? закритий чому? ? нова, принаймні, останній шматок, скажімо, те, де c'? як електрична частина, що механіка, але я знаю, що ця система городу, також має клапан, скажімо, pneomatica до цього для охолодження газу і pensado, що дефект буде в гору , після вже замінили клапан egr, я думав його прямо, щоб виключити зовсім рециркуляції газу.
Тільки що тепер з'? ця проблема у вас низькі... з цією помилкою, що я не знаю, якщо ? вийшов до або після відключення від карту, тепер обертається, впевнений, без помилок і egr відключений.
що ви говорите?
ти впевнений на 100%, але у вас є автомобіль, який викликає дефект системи рециркуляції ог заблокований частково відкрита, не пам'ятаю, пневматичні клапани цієї моделі, і якщо читати відповідь Backgroop підтвердженням питання ці egr, займає 5 хвилин, щоб закрити її фізично і зняти сумніви, але здається, що це легше написати на форумі, замість того, що слідувати порадам.
michele30
09-06-2014, 14:09
Привіт, я не несправність клапана egr абсолютно я дефект P010F Невідповідність маси повітря/датчик витрати повітря я знаю, що в деяких випадках може бути egr, але тут ? настільки важко, чому? :
1) з клапаном egr старий, та ж проблема
2) з клапаном egr нової і закритою карті, ще та проблема.
? за те, що мені важко вірити, що це ще одна проблема, і то вам тут ці двигуни, де закрийте фізично?
C'? багато чого, що вислизає від мене, але я не знаю, що бачили, що дефект робить це тільки коли хоче вона , може бути, навіть після 100 км наприклад
Backgroop
09-06-2014, 15:40
Привіт, я не несправність клапана egr абсолютно я дефект P010F Невідповідність маси повітря/датчик витрати повітря я знаю, що в деяких випадках може бути egr, але тут ? настільки важко, чому? :
1) з клапаном egr старий, та ж проблема
2) з клапаном egr нової і закритою карті, ще та проблема.
? за те, що мені важко вірити, що це ще одна проблема, і то вам тут ці двигуни, де закрийте фізично?
C'? багато чого, що вислизає від мене, але я не знаю, що бачили, що дефект робить це тільки коли хоче вона , може бути, навіть після 100 км наприклад
Rismonta клапан Egr і перевірте, фізично залишаючи гніздо напали і роблю тест, приводи, дивіться, якщо залишається відкритим