Прагляд Поўнай Версіі : Renault Megane 2.0 Dci Edc16Cp33 Egr Off
chiptuning.cro
24-05-2014, 15:58
Я паспрабаваў выключыць кіравання egr на Megane з EDC16CP33 такім чынам:
7943
але паколькі egr не Ок, я не siccuro калі элементы кіравання сном праведнікаў.
Я sorgie то паўсталі сумневы, што " не былі справядлівымі, таму што " дыягназ мне ж % адкрыцця клапана, як з файламі врі (43% constanti - таму што, як сказаў, і няспраўнасць).
Хто-небудзь мне можа дапамагчы, калі controli справядлівыя ці трэба aggire па-іншаму?
Загадзя дзякуй!
P. s ori і тут: https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?256-megane&p=72117&viewfull=1#post72117 і mod ў дадатку:
cinqueturbo
24-05-2014, 17:01
7943
Я sorgie то паўсталі сумневы, што " не былі справядлівымі, таму што " дыягназ мне ж % адкрыцця клапана, як з файламі врі (43% constanti - таму што, як сказаў, і няспраўнасць).
Хто-небудзь мне можа дапамагчы, калі controli справядлівыя ці трэба aggire па-іншаму?
Загадзя дзякуй!
P. s ori і тут: https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?256-megane&p=72117&viewfull=1#post72117 і mod ў дадатку:
S? вы v? каб зрабіць тэст..
7943
Загадзя дзякуй!
Прывітанне,па мне, усе гэтыя праверкі,але я сумняваюся, што клапан застаецца механічна і па гэтай прычыне дыягназ адкрыцця застаецца нязменным.З павагай.
cinqueturbo
24-05-2014, 18:00
S? вы v? каб зрабіць тэст..
Я забыўся паставіць на врі зон ад цябе чапайце..
chiptuning.cro
24-05-2014, 18:15
Дзякуй, проста не магу пішацца доказаў, і вы terro' ў курсе...
chiptuning.cro
24-05-2014, 21:56
такім чынам, я паспрабаваў, але, змяніўшы ў хутка, я быў няправы, і я пашыраў у адпаведнасці з "panetone" абнуленне двух кропак у больш rispeto у вашым прыкладзе і так я абмежаваў хуткасць да 100 км/г :) . Гэта азначае, што' пасля controli EGR, там адразу абмежавальнік хуткасці... he, he, іншы адкрыцце, магчыма, спатрэбіцца хто-то ;)
Не маючы часу, каб выправіць карту я паспрабаваў зрабіць пару дзясяткаў кіламетраў, так і індыкатар РЭЦЫРКУЛЯЦЫІ не accessa.
Памылка P0408 не' ce' больш', але і' есць' unaltro памылка, што' я не памятаю цяпер, але не загараецца кантрольная лямпа.
У дыягназ egr застаецца адкрытым заўседы, у 43% пасля адаптацыі egr, але " будзе", таму што, як сказаў вышэй egr і дрэнна (толькі датчыкі, а не рухавік).
Ці заўтра, ці паслязаўтра corregero карту (lim. хуткасць, he he he), а затым " мы ўбачым...
Дзякуй, прама зараз!
chiptuning.cro
26-05-2014, 23:49
Нічога не рабіць з egr не працуе!)
Мы змянілі egr ў рэшце рэшт, але машына нават, metendo файл врі і засталася абмежаванай на 100км. Што рабіць!
Вы бачыце, што выкрэсліваць абмежавальнік хуткасці выпадкова, і быў уключаны абмежавальнік, што' і' ў e2p.
Чытанне і браніравалі праз Obd, а не праз bdm і я не чытанне ў e2p, але, у рэшце рэшт, удалося disativare абмежавальнік у e2p aggendo на файл крычы, напісаўшы яго з бд.
Паколькі ў рэшце рэшт я страціў так шмат часу, каб калі asseto без абмежавальніка на e2p, я не ne жаданне ne нервы, каб паспрабаваць, калі controli egr funzzionano.
Машына зараз ідзе, не мае памылкі сістэмы рэцыркуляцыі ог і не абмежавана... :D
Sara' для наступнага...
Дзякуй за дапамогу, хто' за ўклад.