Перегляд Повної Версії : #################
данило майда
24-05-2014, 14:22
Привіт, хлопці ...я новий на форумі ... я Вважаю, що я зробив, фігня інструмент " у моєму розпорядженні "," vag dash """ ... відключити іммобілайзер не працюють більше стекол ....... З vag з комп'ютером працюють ... Що мені робити ??? !!! Я б порадив переписати ебу edc16 u1..... що Ви думаєте ... Дякую
Alessio93
24-05-2014, 15:10
машина має застібки-централізоване з допомогою команди закриття стекол авто ?
данило майда
24-05-2014, 15:17
машина має застібки-централізоване з допомогою команди закриття стекол авто ?
привіт алексій дякую за запитання ... Ні ... я Думаю, що це sprogrammata ебу двигуна..., центральний ... фактів, машина працює,,,, але зробивши багато доказів ... Нічого не робити ... може бути, мені потрібно вихідний файл для скидання edc16 u1 ... Дякую, дайте мені знати, якщо з'явиться якийсь ідеєю .
Alessio93
24-05-2014, 15:49
але блок управління двигуном не повинен давати проблем на вікна!!!! мені здається дивним, що проблема в ecu !!! спробуйте, якщо тяга блок управління двигуном працюють? я дивлюся на завод і я тебе apere :)
cinqueturbo
24-05-2014, 16:48
1?Але не працюють так само?
2?смикатися?
3?не йде автоматично?
Принаймні, що це не перший варіант,
Я думаю, вадино, на березі моря, лише перепрограмувати скла..
зробіть так, закритися всередині рамки включений знижує стекол і зберегти знижені на кілька секунд, те ж саме в гору..
msport (exil77grande)
24-05-2014, 22:47
1? це розділ презентації.
2? вітаємо презентацію з тим, щоб ім'я,вік,професія і місце, в якому він знаходиться.
3? всі ті, хто відповів, навіть не бачать, що ми не в розділі костюми де говорити на визначені теми?
carlo abarth
30-05-2014, 10:00
відкрити altropost цієї проблеми...подивитися, що навіть кондиціонер працює!!!
Привіт, хлопці ...я новий на форумі ... я Вважаю, що я зробив, фігня інструмент " у моєму розпорядженні "," vag dash """ ... відключити іммобілайзер не працюють більше стекол ....... З vag з комп'ютером працюють ... Що мені робити ??? !!! Я б порадив переписати ебу edc16 u1..... що Ви думаєте ... Дякую
msport (exil77grande)
08-06-2014, 22:25
привіт і ласкаво просимо
я не розумію, якщо ви робите чи ви там