Прагляд Поўнай Версіі : #################
даніла майда
24-05-2014, 14:22
Прывітанне, хлопцы ...я новы на форуме ... я Лічу, што я зрабіў, бздура інструмент " у маім распараджэнні "," vag dash """ ... адключыць иммобилайзер не працуюць больш шклоў ....... З vag з кампутарам працуюць ... Што мне рабіць ??? !!! Я б параіў перапісаць эбу edc16 u1..... што Вы думаеце ... Дзякуй
Alessio93
24-05-2014, 15:10
машына мае зашпількі-цэнтралізаванае з дапамогай каманды закрыцця шкла аўто ?
даніла майда
24-05-2014, 15:17
машына мае зашпількі-цэнтралізаванае з дапамогай каманды закрыцця шкла аўто ?
прывітанне алексій дзякуй за пытанне ... Няма ... я Думаю, што гэта sprogrammata эбу рухавіка..., цэнтральны ... фактаў, машына працуе,,,, але зрабіўшы шмат доказаў ... Нічога не рабіць ... можа быць, мне трэба зыходны файл для скіду edc16 u1 ... Дзякуй, дайце мне ведаць, калі з'явіцца які-небудзь ідэяй .
Alessio93
24-05-2014, 15:49
але блок кіравання рухавіком не павінен даваць праблем на вокны!!!! мне здаецца дзіўным, што праблема ў ecu !!! паспрабуйце, калі цяга блок кіравання рухавіком працуюць? я гляджу на завод і я цябе apere :)
cinqueturbo
24-05-2014, 16:48
1?Але не працуюць так жа?
2?тузацца?
3?не ідзе аўтаматычна?
Па крайняй меры, што гэта не першы варыянт,
Я думаю, вадино, на беразе мора, толькі перапраграмаваць шкла..
зрабіце так, замкнуцца ўнутры рамкі уключаны зніжае шкла і захаваць зніжаны на некалькі секунд, тое ж самае ў гару..
msport (exil77grande)
24-05-2014, 22:47
1? гэта раздзел прэзентацыі.
2? вітаем прэзентацыю з тым, каб імя,узрост,прафесія і месца, у якім ен знаходзіцца.
3? усе тыя, хто адказаў, нават не бачаць, што мы не ў раздзеле касцюмы дзе гаварыць на пэўныя тэмы?
прывітанне і дабро запрашаем
carlo abarth
30-05-2014, 10:00
адкрыць altropost гэтай праблемы...паглядзець, што нават кандыцыянер працуе!!!
Прывітанне, хлопцы ...я новы на форуме ... я Лічу, што я зрабіў, бздура інструмент " у маім распараджэнні "," vag dash """ ... адключыць иммобилайзер не працуюць больш шклоў ....... З vag з кампутарам працуюць ... Што мне рабіць ??? !!! Я б параіў перапісаць эбу edc16 u1..... што Вы думаеце ... Дзякуй
msport (exil77grande)
08-06-2014, 22:25
прывітанне і дабро запрашаем
я не разумею, калі вы робіце ці вы там