Перегляд Повної Версії : Renault Scenic 1.9 dti не заводиться
привіт всім,
після від'єднання акумулятора, для роботи механіка на автомобілі...
діагноз не входить в ecu двигуна , іммобілайзера, а не від помилок.
Я спробував ще раз riverginare екю, а частина-блимає індикатор свічок розжарювання повтор пуску боку і вимикається... scodificata екю: ж проблема...
проблема в ecu двигуна? поради?
заздалегідь спасибі!
Дуже дивним, чому ? точну модель автомобіля і ебу ?
Renault Scenic 1.9 dti 2000 року двигуном ecu Bosch 0 281 010 077
Backgroop
21-05-2014, 17:49
Renault Scenic 1.9 dti 2000 року двигуном ecu Bosch 0 281 010 077
Який тип або вид робіт виконано на авто? коли ти відновив контакт основу був вимкнений?
механік повідомив мені, що довелося зняти акумулятор, для роботи з генератором...нічого більше...
giuseppeturbo
21-05-2014, 20:43
Здрастуйте, дуже дивно, я думаю, що все так вийшло, тому що клема акумуляторної батареї і він був відключений відразу після вимкнення запалювання і не після, приблизно, десять хвилин, потім prt мова лампа розжарювання verificherei, що всі передпускового підігріву, на місці би діагноз, щоб побачити, якщо є проблеми.
на жаль, без діагностики входить в ecu двигуна...
я теж розумію, після становий і riatacco батарея не заводився більше colego кліп мені від усіх видів помилок, і я їх зробив cancelere, то вранці, після матчу, як ніби не fose sucesso нічого
Backgroop
21-05-2014, 21:50
на жаль, без діагностики входить в ecu двигуна...
Перевірити всі живлення і маси на ебу, перевірив мережі can при установці на автомобіль
Alfiuccio
21-05-2014, 22:20
спробуйте залишити рамках включеним на кілька хвилин.....раджу також перевірити continuita' мережі can блок управління двигуном-роз'єм obd володіє L і H, якщо вам потрібно, я дивлюся на роз'єми, і дам вам знати.......
legendaryslave
21-05-2014, 22:57
недолік цілому ви ? зіпсували іммо
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?725-Renault
post7
зроблено scodifica...нічого не робити...
Backgroop
22-05-2014, 18:12
зроблено scodifica...нічого не робити...
Якщо не виходить на діагностику vuoldire, що не вистачає живлення на ecu, чи не йде по лінії can у гіршому випадку ви ? пошкодження ecu, частини, намагаючись харчування+12 +15 +15/54 і маси на роз'ємах, після перевірки мережі can.
bytebyte
22-05-2014, 19:52
доведено запобіжники ? сталося так, що почнуть вистрибувати з готелю якийсь запобіжник і не заходити більше? у діагностиці
Alfiuccio
22-05-2014, 21:06
контролює continuita' лінія can
перша перевірка, що ви робите c can ? виміряти опір між лініями h і l лінії, лінії can об'єднує повинна дати опір 60 ом, якщо перебуваєте 120 ом ce проблеми на лінії can або за якийсь блок управління, підключений на лінії c-can
sportknight
23-05-2014, 09:42
спробуйте підключити його до школи і подивитися, якщо, принаймні, ебу працює
після перевірки системи, ecu двигуна, я вирішив, змінивши тіла...
дякую всім за допомогу!
Alessio93
24-05-2014, 15:17
привіт, там повинен бути запобіжник на 5А в приладовій панелі, що робить іммобілайзер!!!! ще раз, від'єднавши і riattacando акумулятор створення поглинання дуже важким, що тягне за собою розрив запобіжників в 5A особливо, якщо контролер був включений !! після перевірки запобіжників, перевірити масу двигуна, що він добре закріплений .:)
на практиці на цьому авто ? небезпечно від'єднайте та знову приєднайте акумулятор...мабуть, є кілька проблем, які з'являються...і всі різні...
Пу? трапитися, що після відключення акумуляторної батареї тіла,що пу? бути налаштований в 2 різних способів, що стосується іммобілайзера,йде в блоці.А якщо ви замінили і гаразд,гаразд!!
tecnoecu
18-08-2014, 13:26
вибачте, але з scodifica малюк машина пп слід починати, навіть якщо іммо в тілі ? активний?