КПК

Перегляд Повної Версії : Презентації Дан

ElvisPg
21-05-2014, 11:18
Привіт всім мене звати Данило, мені 35 років і я живу в Римі. У мене Пежо 207, що я "повернути в шостому" з точки зору електронної комерції, є
любить окунь? він ніколи не доставляв мені проблем. Я сподіваюся, що дати я теж в свій маленький внесок у ваше співдружність?.
Привітання та поздоровлення для ваших статей

Backgroop
21-05-2014, 11:35
Привіт всім мене звати Данило, мені 35 років і я живу в Римі. У мене Пежо 207, що я "повернути в шостому" з точки зору електронної комерції, є
любить окунь? він ніколи не доставляв мені проблем. Я сподіваюся, що дати я теж в свій маленький внесок у ваше співдружність?.
Привітання та поздоровлення для ваших статей

Привіт Данило, Ласкаво просимо, а також розкажіть, що ви робите

ElvisPg
21-05-2014, 11:57
Дякую, я в галузі іт, я працюю розробка сайтів і додатків для смартфонів. Цифровий електроніки ? пристрасть, що я йду за часом ******.

lombian
21-05-2014, 17:36
привіт і ласкаво просимо

jack91
21-05-2014, 18:10
привіт і ласкаво просимо

alex68
21-05-2014, 20:01
welcome з мого боку.

giuseppeturbo
21-05-2014, 20:48
Привіт і ласкаво просимо

msport (exil77grande)
24-05-2014, 22:31
Дякую, я в галузі іт, я працюю розробка сайтів і додатків для смартфонів. Цифровий електроніки ? пристрасть, що я йду за часом ******.

ласкаво просимо,я хотів би, якщо можна було б створити додаток для перепризначення з iphone, що ви говорите, можна?

ElvisPg
25-05-2014, 23:08
Один раз, у тому числі протокол передачі/прийому даних до і від centr. все що ви можете? зробити, неважливо, будь то iphone або android,
але програми, які знаходяться скачати можна на market зараз, що роблять, тільки моніторинг даних? Не з'? як зробити налаштування?

msport (exil77grande)
26-05-2014, 18:47
Один раз, у тому числі протокол передачі/прийому даних до і від centr. все що ви можете? зробити, неважливо, будь то iphone або android,
але програми, які знаходяться скачати можна на market зараз, що роблять, тільки моніторинг даних? Не з'? як зробити налаштування?

привіт,не існує нічого, то ще це цікаво, якщо можна було це зробити.

ElvisPg
30-05-2014, 13:20
Привіт, перший крок зробити ? перевірте, якщо в мережі є бібліотеки для роботи з iphone, які можуть використовувати l' БД, там робили? частина графіки, не ? проблема.
D? "подивіться

everyname
30-05-2014, 19:00

Привіт і ласкаво просимо. Щось x android c'? в торгівлі, з tatnto інтерфейс OBD bluetooth і додаток. Звичайно...? побачити, якщо і як йде..

msport (exil77grande)
08-06-2014, 22:33
Привіт, перший крок зробити ? перевірте, якщо в мережі є бібліотеки для роботи з iphone, які можуть використовувати l' БД, там робили? частина графіки, не ? проблема.
D? "подивіться

він вже існує щось типу iobd2, що спілкується з bluetooth-пристрій, який взаємодіє всіх параметрів, що я боюся реального автомобіля.