Прагляд Поўнай Версіі : Прэзентацыі Дадзены
Прывітанне ўсім, мяне завуць Даніл, мне 35 гадоў і я жыву ў Рыме. У мяне Пежо 207, што я "вярнуць у шостым" з пункту гледжання электроннай камерцыі, есць
любіць акунь? ен ніколі не дастаўляў мне праблем. Я спадзяюся, што даць я таксама ў свой маленькі ўклад у ваша садружнасць?.
Прывітанне і віншаванні для вашых артыкулаў
Backgroop
21-05-2014, 11:35
Прывітанне ўсім, мяне завуць Даніл, мне 35 гадоў і я жыву ў Рыме. У мяне Пежо 207, што я "вярнуць у шостым" з пункту гледжання электроннай камерцыі, есць
любіць акунь? ен ніколі не дастаўляў мне праблем. Я спадзяюся, што даць я таксама ў свой маленькі ўклад у ваша садружнасць?.
Прывітанне і віншаванні для вашых артыкулаў
Прывітанне Данііл, Сардэчна запрашаем, а таксама раскажыце, што вы робіце
Дзякуй, я ў галіны іт, я працую распрацоўка сайтаў і прыкладанняў для смартфонаў. Лічбавай электронікі ? запал, што я прытрымліваюся за цягам часу ******.
прывітанне і дабро запрашаем
прывітанне і дабро запрашаем
giuseppeturbo
21-05-2014, 20:48
Прывітанне і дабро запрашаем
msport (exil77grande)
24-05-2014, 22:31
Дзякуй, я ў галіны іт, я працую распрацоўка сайтаў і прыкладанняў для смартфонаў. Лічбавай электронікі ? запал, што я прытрымліваюся за цягам часу ******.
сардэчна запрашаем,я хацеў бы, калі можна было б стварыць прыкладанне для перапрызначэння з iphone, што вы кажаце, можна?
Адзін раз, у тым ліку пратакол перадачы/прыему дадзеных да і ад centr. усе, што вы можаце? зрабіць, усе роўна, будзь то iphone або android,
але прыкладання, якія знаходзяцца спампаваць можна на market цяпер, што робяць, толькі маніторынг дадзеных? Не c'? як зрабіць налады?
msport (exil77grande)
26-05-2014, 18:47
Адзін раз, у тым ліку пратакол перадачы/прыему дадзеных да і ад centr. усе, што вы можаце? зрабіць, усе роўна, будзь то iphone або android,
але прыкладання, якія знаходзяцца спампаваць можна на market цяпер, што робяць, толькі маніторынг дадзеных? Не c'? як зрабіць налады?
прывітанне,не існуе нічога, то яшчэ гэта цікава, калі можна было гэта зрабіць.
Прывітанне, першы крок зрабіць ? калі ласка, праверце, калі ў сеткі есць бібліятэкі для працы з iphone, якія могуць выкарыстоўваць l' БД, там рабілі? частка графікі, не ? праблема.
D? "паглядзіце
everyname
30-05-2014, 19:00
Прывітанне і дабро запрашаем. Што-то x android c'? у гандлі, з tatnto інтэрфейс OBD bluetooth і дадатак. Вядома...? праверыць, ці, калі і як ідзе..
msport (exil77grande)
08-06-2014, 22:33
Прывітанне, першы крок зрабіць ? калі ласка, праверце, калі ў сеткі есць бібліятэкі для працы з iphone, якія могуць выкарыстоўваць l' БД, там рабілі? частка графікі, не ? праблема.
D? "паглядзіце
ен ужо існуе што-то тыпу iobd2, што мае зносіны з bluetooth-прылада, якое ўзаемадзейнічае ўсіх параметраў, я баюся рэальнага аўтамабіля.