Перегляд Повної Версії : Clear аварії подушка безпеки ебу bosch/psa
Привіт всім, я зняв ебу Bosch/Psa мого peugeot 207 це eprom : 95160wq як мені порадите діяти, щоб ясно?
Я повинен munirmi програміста, новий файл і прогу для діагностики правильно?
Дякую і вітаю всіх!!!
Backgroop
21-05-2014, 10:52
Привіт всім, я зняв ебу Bosch/Psa мого peugeot 207 це eprom : 95160wq як мені порадите діяти, щоб ясно?
Я повинен munirmi програміста, новий файл і прогу для діагностики правильно?
Дякую і вітаю всіх!!!
Перейдіть в розділ презентації, перш ніж писати на форумах і читати правила
Вибачте вильоту в четвертий, але я намагався взяти від пристрасті, після зняття centr. я відкрив для себе світ
Як я можу почати читати дані з eprom?
Поштова зміст 95160, номер ебу системи нпб, рік випуску автомобіля, і т.д....
Потім ми бачимо, те, що ви можете зробити.
Backgroop
22-05-2014, 10:04
Як я можу почати читати дані з eprom?
Щоб прочитати eeprom, вам потрібен програміст, ви можете почати з zp20 в silancode, що закон soick 8 дешево, і дуже добре
Дякую за допомогу, приступаю до читання! Я скачав datasheet эсппзу, я намагаюся витягти дані з мого програматор для PIC, якщо я не зробити це купівля
рекомендована вами
Час, місце, дані автомобіля і centr. :
- Peugeot 207 2008 рік
Bosch 0 285 010 112 Bosch 96 635 934 80 - 95160wq
Завтра спробує? на читання файлу.
Спасибі!
Дякую за допомогу, приступаю до читання! Я скачав datasheet эсппзу, я намагаюся витягти дані з мого програматор для PIC, якщо я не зробити це купівля
рекомендована вами
Очі, що якщо він не підтримує на 100%, що тип вбудований може стерти дані з пам'яті
Ок Ross спасибі за попередження зробити? увага, інакше прощай дані...
Якщо вас декілька, ви можете купити willem
Перш ніж підключити мій eeprom я зробив моделювання на Пк з ланцюга, і мені вдалося прочитати файл попередньо в 95160. Не тільки, щоб справу вдалося? під пайку пам'яті
фізика на ланцюгу зробити? завантажити файл. Але в пам'яті дані, які зберігаються, крім тих, про аварії?
legendaryslave
30-05-2014, 22:55
Перш ніж підключити мій eeprom я зробив моделювання на Пк з ланцюга, і мені вдалося прочитати файл попередньо в 95160. Не тільки, щоб справу вдалося? під пайку пам'яті
фізика на ланцюгу зробити? завантажити файл. Але в пам'яті дані, які зберігаються, крім тих, про аварії?
вони знаходяться в 95160 даних, пов'язаних з crasch і все інше
Хлопці, я нарешті прочитав вміст пам'яті
- Peugeot 207 2008 рік
Bosch 0 285 010 112 Bosch 96 635 934 80 - 95160
motorsport
03-06-2014, 15:55
ось clear,дайте нам знати!!
Велике спасибі за допомогу, для скачування файлу треба отримати 80 повідомлення правильно?
motorsport
03-06-2014, 16:36
Велике спасибі за допомогу, для скачування файлу треба отримати 80 повідомлення правильно?
так, ви праві, ви не можете завантажити,ви повинні мати 80 повідомлень!!
Один curiosit?, я міг би використовувати цей файл на іншій машині з того ж блоку управління подушки безпеки?
motorsport
04-06-2014, 17:12
Один curiosit?, я міг би використовувати цей файл на іншій машині з того ж блоку управління подушки безпеки?
якщо ебу таке ж, як ви!! :)
І після того як ви завантажили файл, якщо лампа не повинна згаснути(дотик праска...), який інструмент я можу використовувати для діагностики?
Дякую
legendaryslave
04-06-2014, 21:46
І після того як ви завантажили файл, якщо лампа не повинна згаснути(дотик праска...), який інструмент я можу використовувати для діагностики?
Дякую
будь діагноз загальний або конкретний будинок
Я міг би попросити підтримки на ці два файли "чисті" обидва про те ж ебу. Чому? відрізняються?
Дякую
motorsport
05-06-2014, 09:41
Для діагностики можна використовувати autocom/texa/bosch!! :)
C'? процедури підключіть блок управління подушками безпеки?Утриматися батарею і підключити блок управління etc etc
Far? перший тест з одним з двох файлів, які я з чистою tachosoft, поки чекаю завантаження, а
що я не розумію ? як я вже говорив, різниця між двома файлами, які я прикріпив. Відрізняються багато в початковій частині
Дякую
Я намагався написати один з двох файлів, які я відправив на немає, індикатор все ще горить, завтра з цим впоратися? діагноз. Або файл nn ? правильно
або натягувачі ременів безпеки, які я зробив, встановити не йдуть добре. У разі, якщо ви могли відключити з файлу bin?