Перегляд Повної Версії : help 156 1900 jtd egr немає
Я використовував carsoftware 5.0, щоб видалити egr на альфа 156 1900 jtd 110 к. edc 15, але автомобіль не так пі? у рух...я повинен був повернути файл орі..вам ? успіх до вас??дякую
ви виправлена контрольна сума? sicuramento не зробили, якщо місця даємо вам рукою, але ви повинні отримати 50 корисні повідомлення x завантажити регулювання
msport (exil77grande)
13-09-2012, 22:16
точний майже напевно, і, як каже giarras,проте на форумі знаходитесь керівництво, багато зображень, щоб зробити видалення egr вручну.
однак я правильно, але нічого не робити...безумовно, помилка програми...дякую
дасте мені посилання, де знаходиться обговорення?? вони бачите вище..scusami.Grazie
дасте мені посилання, де знаходиться обговорення?? вони бачите вище..scusami.Grazie
Не зрозумійте мене неправильно...це було тільки моє увагу суто особисте...дотримання правил форуму, в іншому випадку я б не підписався...дякую!
Не зрозумійте мене неправильно...це було тільки моє увагу суто особисте...дотримання правил форуму, в іншому випадку я б не підписався...дякую!
коли потрібно, ми qu?, а продовжує брати участь на форумі, ви побачите, ви прийдете до мети швидко
однак я навіть не можу ні відкрити екран,я застряг...аццо...
nuovaecu
08-01-2013, 18:31
це я зробив, я був успіх, а також не звертався в рух, і як ви говорите вас, було питання ceksum і все, якщо вирішено позитивно
andrea.motors
02-04-2013, 12:54
але в цих випадках корекція cksum як ви це робите?
Alfa159 q4
02-04-2013, 14:48
але в цих випадках корекція cksum як ви це робите?
Час завантаження файлу на ecm, вибрати драйвер і збережіть змінений файл.
Cos? він автоматично виправляє