Перегляд Повної Версії : програмісти
привіт я хотів ради у володінні програматор galletto 1260(cloone) і mpps v13, які є послідовними, я хотів купити ще один програміст, який прийняв також інші автомобілі з функцією кодування scodifica і т.д.
я aptato для bdm100
ви мені порадите?
у bdm ? хороший, щоб мати повну картину ,в разі блокування ебу ви можете повернути її в школі....пропоную півень, ви можете працювати як послідовний, що в школі......я v53 я добре.
залежить від якості? продукту
Дякую, хоча джульєтта міф не робить, я бачу, хороший програміст
marco_evolution
28-05-2014, 08:51
У bdm 53 (знаходячи хороше 53) ? бажано, ніж cmd завжди хороший продукт, але aihme клон, який працює ? дуже застарілий..
everyname
30-05-2014, 22:37
Питання.. різниця між BDM і Півень v53, в додаток до сколково? у v53 підключення в послідовний, ? модельний ряд автомобілів, який буде в приміщенні? чи є інші аспекти, такі як швидкість?, надійність?, можливість? відновлення та ін..?
marco_evolution
30-05-2014, 22:47
53 охоплює самі автомобілі крім послідовного..Швидкість? неважливо, в електронний вигляд в програму.Надійність? якщо інструмент працює в борг, якщо закон тобі пише bdm, і як більш безпечно можна запрограмувати.
legendaryslave
30-05-2014, 22:50
рада я v53 хороша якість виготовлення
everyname
30-05-2014, 23:38
Ок, ясно. А для ебу з процесорами Infineon запрограмувати в режим? BDM або Завантаження Tricore ? еквівалент в положення надійності
marco_evolution
31-05-2014, 07:25
ви ? еквівалент.
everyname
31-05-2014, 11:24
Ідеально, дякую за роз'яснення!
У v54 є ще хороші клони в обігу? Я питаю, xk? я читав, що поради 'хорошим' v53
marco_evolution
02-06-2014, 15:11
на цьому йди туди ноги свинцеві..знайти хороший клон ? важко...Покладатися на кого-то дійсно в серії тому різниця була, що це 53 і 54..
everyname
02-06-2014, 18:52
на цьому йди туди ноги свинцеві..знайти хороший клон ? важко...Покладатися на кого-то дійсно в серії тому різниця була, що це 53 і 54..
Абсолютно, ваші рекомендації дуже цінні. Де я consiglierersti взяти клон надійно? В магазині форуму?
отже, порівнюючи якість? ціна, яку порадите??
marco_evolution
03-06-2014, 21:55
Не намагайтеся співвідношення якість/ціна, але співвідношення удача/post-допомога в
особисто я вважаю, що bdm100 служниця, і лише обраний коло блоки управління.... у v54 що я пережив, я це дуже добре працює, навіть якщо і клон. Всередині я був здивований, побачивши електроніки дуже стабільною. Єдиним недоліком звичайних проблем з win7 і, особливо, 64bit. Але всім відомо, що працювати у здорової спокою? виділений пк з xp не боляче... мало грошей, велика економія часу і пошкоджень!!!!
Альтернативою було б kess і jtag.. але якщо ви говорите клонів, а залишається змінної "удача", так, що купити в італії чи в китаї, так роблять все від того ж китайського виробника... Те, що робить різницю і прошивки, які ставлять нас всередині !!!
blackwolf76
19-06-2014, 22:41
Я, як стабільність? рекомендую півник v48, який стоїть зараз дуже мало, а в додаток до робити великий парк автомобілів також від його функції bdm, який я тестував багато разів, без будь-яких проблем. Працює під seven в 32/67 біт і красивий попередньо встановленого програмного забезпечення дуже стабільною. Проти він, що не йде так добре з 15p Vw і не підтримує новітні машини, тип mj8 і pcr 2.1, який при бажанні ви можете покрити з 53 або 54, який, на мій погляд, є набагато менш стабільними.
everyname
23-06-2014, 16:24
Я, як стабільність? рекомендую півник v48, який стоїть зараз дуже мало, а в додаток до робити великий парк автомобілів також від його функції bdm, який я тестував багато разів, без будь-яких проблем. Працює під seven в 32/67 біт і красивий попередньо встановленого програмного забезпечення дуже стабільною. Проти він, що не йде так добре з 15p Vw і не підтримує новітні машини, тип mj8 і pcr 2.1, який при бажанні ви можете покрити з 53 або 54, який, на мій погляд, є набагато менш стабільними.
Концепція ясно, спасибі. Поради, де купити?
blackwolf76
23-06-2014, 23:57
Я їх беру з китайського сайту. Однак тут ви не можете поставити зовнішні контакти.
я теж .. .але я думаю, що мануфактури суми мало, тобто китайської електроніки чи ні, це ж.. правда, що часто вони економлять на якийсь компонент. те, що змінюється дуже і збірки, часто робиться з ніг.. потім сайт або інші невеликі зміни. Треба тільки сподіватися, щоб не клюють, підробка...
у будь-якому випадку по електронній пошті **** адміністраторів... них, можливо, є щось, що робить для вас
питання трохи дурний..***** prando один з цих програмістів треба прийняти, щоб змусити навіть паяльна станція гарячого повітря або я помиляюся?
Я від іп? рік використовую v 53 ніколи не проблема. .лише останнім часом не читає по k-line я не розумію, чому. ..в якості альтернативи використання kess 2, дуже гарний продукт
sportknight
26-06-2014, 12:16
якщо не закон, лінія k sar? стрибнув комплексної як це було на старих v50
Спочатку працював, могли б ви сказати мені? інтегрований змінити, як тільки я можу розміщувати фото
однак, читаючи в bdm не багато, паяльна станція... але щоб бути впевненим у надзвичайних ситуаціях також giocattolino, що працює непомітно і завжди краще мати.. завжди супроводжується програміст, інакше не має сенсу
blackwolf76
28-06-2014, 00:29
На edc 16 не потрібна паяльна станція... якщо роботи завжди на ебу "здорові", але, можливо, справа в тобі, трапляється, хто-спалили вони можуть служити eprom або флеш-отпаять і читати, і, можливо, пересадити.
Якщо отримати паяльна станція тільки одна, що навіть тепле повітря, в певних ситуаціях пу? вас багато життя.
я повторюю, що це дуже заходи, мати ж і краще, якщо гаряче повітря... але, звичайно, отпаять один eprom без адекватної зовнішньої програміст не потрібно... тому мінімальний пакет програміста і станції гарячого повітря.. :)
rdponline
28-06-2014, 20:51
хлопці, я використовую красиво kess v2 і ktag, йдуть, що дивно, деякі проблеми на початку з пк, але потім я йду dell d630 для kess і compaq для ktag, все ок...
carlo abarth
28-06-2014, 21:51
навіть якщо вони відмінні кошти, коли потрібно отпаять, щоб відновити там не робите нічого!!
хлопці, я використовую красиво kess v2 і ktag, йдуть, що дивно, деякі проблеми на початку з пк, але потім я йду dell d630 для kess і compaq для ktag, все ок...
rdponline
28-06-2014, 22:09
Це і логічно, якщо потрібно отпаять з kess ktag або будь-яке інше ви нічого не робите, ви повинні мати принаймні УПА
carlo abarth
28-06-2014, 22:17
упа не зробити flasch!!!!!у gqx4 тут як flasch, що для мікро-ec.....!!!!
rdponline
29-06-2014, 00:25
Добре, карло, дякую за пораду...
carlo abarth
29-06-2014, 01:36
будь ласка, джеррі!!
rdponline
29-06-2014, 06:44
Дякую, але ми знаємо???
rdponline
29-06-2014, 06:56
Дякую, але ми знаємо???